ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.08

Σιωνιστής από παιδί ο ... Ομπαμα ... περιμένετε και θα δείτε.. . Διώκτης του Ελληνισμού λοιπόν...

Ο Μπαρακ Ομπαμα,σε συνεντευξη του στον Τζεφρι Γκολντμπεργκ, ειχε πει,μεταξυ αλλων:


Γκολντμπεργκ:ΕΙμαι περιεργος να σας ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για τον Σιωνισμο.Πιστευετε οτι εχει το δικιο με το μερος του?

Ομπαμα:Ξερετε,οταν σκεφτομαι τον Σιωνισμο,μου ερχεται στο μυαλο ενας δασκαλος που ειχα οταν ημουν νεος...ηταν Εβραιοαμερικανος & μου ειχε διδαξει ποσο δικιο ειχαν οι Εβραιοι που μετα το Ολοκαυτωμα ηθελαν να γυρισουν στην πατριδα τους και ποσο ισχυρη ηταν η κουλτουρα του Σιωνισμου γι'αυτους.Ηταν κατι τοσο δυνατο για μενα,μιας και παντα ημουν ατομο που ταξιδευε συνεχως & αναζητουσε ενα σπιτι για να επιστρεψει.Κι εκτος των αλλων,η συγκεκριμενη ιδεα ειχε ολο το δικιο με το μερος της,κατι το οποιο εξακολουθει να γινεται & στις μερες μας.

Σε καποιο αλλο σημειο,ο Ομπαμα ερωταται για τη γνωμη του για τους Παλαιστινιους και τη Χαμας:

"Οταν ειχα παει στο Ισραηλ και συναντηθηκα με τους Παλαιστινιους,τους ειπα τα εξης:Κοιταξτε,μπορει να σας συμπαθω & να θελω να σας βοηθησω,ομως σε καμια περιπτωση μη νομιζετε οτι για να γινει αυτο η Αμερικη θα διακοψει τις στενοτατες σχεσεις της με το Ισραηλ.Γιατι η δεσμευση μας για ασφαλεια του εβραικου κρατος ειναι απολυτη και μη διαπραγματευσιμη".
Εικόνα
Τελος,σε μια αποστροφη του λογου του,ο Μπαρακ χαρακτηριζει το Ισραηλ ως "το μονο δημοκρατικο κρατος σ'ολη τη Μεση Ανατολη,το οποιο πρεπει να μιμηθουν οι Παλαιστινιοι και γενικα οι Αραβες αν θελουν να προοδευσουν"!!!

Ολοκληρο το κειμενο εδω:http://jeffreygoldberg.theatlantic.com/archives/2008/05/obama_on_zionism_and_hamas.php
http://makelio.blogspot.com/


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ...."ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: