ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.08

Θέμα χρόνου η τουρκοποίηση της Κύπρου


Εάν αποτελματωθούν οι συνομιλίες, εάν δεν σταματήσει η εισροή εποίκων στην Κύπρο, "οφείλουμε να ειδοποιήσουμε την Ευρώπη ότι η Κύπρος πλέον είναι θέμα χρόνου να τουρκοποιηθεί με τους έποικους", δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.
Ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τις συνομιλίες και ερωτηθείς ότι κάποιοι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν ενοχλημένοι από τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για το Κυπριακό, ο Μακαριώτατος είπε ότι πάντοτε λέει ευθαρσώς...την άποψη του.
«Εχω δώσει συνεντεύξεις. Το έχουν σχολιάσει αρκετοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ίσως με κάποιο ειρωνικό ύφος, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Αν πρόσεχε τις δηλώσεις μου ίσως δεν θα έκανε αυτό το μορφασμό. Εγώ δεν είπα έτσι, εκεί και ως έτυχε να πάμε να κλείσουμε τις διόδους. Είπα είναι ξεκάθαρη η πολιτική της Αγκυρας. Ομιλεί ξεκάθαρα περί δύο κρατών. Είναι ξεκάθαρη η θέση ότι τα τούρκικα στρατεύματα θα μείνουν μέχρι τη λύση και μετά τη λύση θα αποφασίσουν αν θα φύγουν και μάλιστα με επεμβατικά δικαιώματα. Ακούμε τον κ. Ταλάτ να ομιλεί ξεκάθαρα περί της λεγόμενης παρθενογένεσης. Λέει ότι δεν υπάρχουν έποικοι. Και είναι η μία πλευρά αυτή. Και από την άλλη πλευρά ακούμε τον Πρόεδρο και τους περί τον Πρόεδρο ότι πηγαίνουμε για λύση. Είπα και στον ίδιο ότι αυτά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα . Δεν παντρεύονται. Πώς θα πάμε για λύση; Και συνέχισα να λέω ότι εάν αποτελματωθούν οι συνομιλίες, εάν δεν σταματήσει η εισροή εποίκων στην Κύπρο, οφείλουμε να ειδοποιήσουμε την Ευρώπη ότι η Κύπρος πλέον είναι θέμα χρόνου να τουρκοποιηθεί με τους έποικους, διότι πληθυσμό πολύ η Τουρκία έχει και μπορεί να φέρει εδώ όσους θέλει και εμείς δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε. Να ειδοποιηθούν τα Ηνωμένα Εθνη, οι μεγάλες δυνάμεις πώς θα αντιμετωπισθεί το θέμα των εποίκων, γιατί εάν μείνουν ανενόχλητοι είναι θέμα ελαχίστου χρόνου την Κύπρο να την τουρκοποιήσουν», συμπλήρωσε.
Εάν δεν σταματήσουν, συνέχισε, οι ενταξιακές συνομιλίες, να έχει κάποιο κόστος η Τουρκία, εάν δεν επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις νομίζω δεν έχουμε άλλη εκλογή παρά να κλείσουμε τις διόδους.
«Αυτό είπα. Ποιο είναι το όραμα του Προέδρου; Ποιο είναι όραμα της πολιτικής ηγεσίας; Θα πηγαίνουμε έτσι στα τυφλά; Πρέπει να έχουμε κάποιο σχεδιασμό. Εάν θα συνεχίσουν οι έποικοι να εισρέουν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα φθάσουμε; Μας απασχολεί σαν Εκκλησία και φοβούμαστε ότι είναι θανάσιμος κίνδυνος εάν δεν βάλουμε τροχοπέδη σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε από το σχόλιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε: «Δεν με ενόχλησε καθόλου. Εγώ ούτε καν τον είδα. Αλλά μου είπαν ότι έκανε ένα μορφασμό και με ειρωνεία είπε: α, είπε το και τούτο ο Αρχιεπίσκοπος; Εγώ δεν τον είδα. Αλλοι μου μετέφεραν. Εγώ έκανα αυτή την ανάλυση στην συνέντευξη μου. Εάν του είπαν του Προέδρου μόνο ότι είπε να κλείσουν τα «σύνορα» μπορώ να το δικαιολογήσω κάπως. Αλλά ένας έμπειρος πολιτικός, όπως είναι ο Πρόεδρος, έπρεπε τουλάχιστον να ενημερωθεί πρώτα και έπειτα να κάνει το σχόλιο του, έστω και δια μορφασμού».
Απαντώντας σε ερώτηση εάν είχε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του ή οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Μακαριώτατος ανέφερε ότι αυτό εσχάτως έγινε και δεν είχε καμία συνάντηση.

Δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν
Ερωτηθείς ποια είναι η σχέση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι δεν έχει τίποτα να μοιράσει με τον Πρόεδρο.
«Δεν έχω, όπως και εκείνος δεν νομίζω να έχει οτιδήποτε εναντίον εμού. Μάλλον επιβάλλεται μία συνεργασία γιατί με τη συνεργασία μπορεί να προκύψει καλό. Με τις διαφωνίες και με την απομάκρυνση του ενός από τον άλλο, σίγουρα θα προκύψει κακό, μία αρνητική κατάσταση, την οποία ούτε εγώ επιθυμώ και πιστεύω ότι ούτε εκείνος θα θέλει κάτι τέτοιο», κατέληξε.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!