ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.08

ΟΜΠΑΜΑ: ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ :Σιωνιστής από παιδί ο ... Ομπαμα ... περιμένετε και θα δείτε.. . Διώκτης του Ελληνισμού λοιπόν

Στις 4 Ιούνη 2008 , στη σύσκεψη ποτης AIPAC (American Israel Public Affairs Committee ) ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπάρακ Ομπάμα , δήλωσε ανοιχτά τα σχέδια της πολιτικής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή , και την πλήρη στήριξή τους στο Σιωνισμό. Δήλωσε ότι «καταλαβαίνει βαθειά τη Σιωνιστική ιδέα» και ότι ο ίδιος και όλη η κυρίαρχη πολιτική των ΗΠΑ στρατεύεται στο παμπάλαιο θρησκευτικό δόγμα των Εβραίων το «tikkun olam» που σημαίνει κάποια θρησκευτική υποχρέωση που θυεωρούν ότι έχουν ως έθνος να «επισκευάζουν ολόκληρο τον κόσμο».

Για να «επισκευάσει τον κόσμο» ο Ομπάμα δήλωσε σκληρό οικονομικό αποκλεισμό του Ιράν και πόλεμο εάν δε συμμορφωθεί πλήρως με τις επιταγές των ΗΠΑ. Προανήγγειλε ότι σκοπεύει μέσα στη θητεία του να εξαφανίσει ουσιαστικά τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ και να χτυπήσει τη Συρία. Προανήγγειλε 30 δισεκατομμύρια δολάρια οικονομική ενίσχυση για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ στο Ισραήλ και εγκατάσταση νέου στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο έδαφός του. Είπε ότι η ασφάλεια των ΗΠΑ και του Ισραήλ απαιτεί εξαφάνιση των μη «δημοκρατικών» καθεστώτων όλης της Μέσης Ανατολής, και ότι τόσο το κόμμα του όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν .



http://mavroskrinos.blogspot.com/

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ...............ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Νέα αμερικανική πυραυλική επίθεση στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν

Δέκα άνθρωποι εκτιμάται πως σκοτώθηκαν όταν μη επανδρωμένο αεροσκάφος, πιθανότατα αμερικανικό, προχώρησε σε ρήψη πυραύλου στην περιοχή του Ουαζιριστάν του Πακιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν. Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα θύματα είναι άμαχοι ή αντάρτες.

Πρόκειται για την πρώτη επίθεση μη επανδρωμένου αμερικανικού αεροσκάφους που πραγματοποιείται στο Πακιστάν, μετά τις αμερικανικές εκλογές, αλλά την πολλοστή από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το Πακιστάν καταδικάζει τις επιδρομές, υποστηρίζοντας ότι, πρώτον, παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και, δεύτερον, υπονομεύουν τις προσπάθειές του να αποδυναμώσει τους αντάρτες που δρουν στο έδαφός του, αλλά και στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: