ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.08

Όλα εξηγούνται;;;




του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη


Η διαβόητη Μονή Βατοπεδίου, που ανήκει στο «Αγιον Όρος»- το επονομαζόμενον από αρχαιοτάτων χρόνων ως Άθως- το βεβήλωσε με τις εγκληματικές της πράξεις.

Άθως : το Ελληνικόν Όρος

Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχαιολογία ο Άθως ή Αθων ονομάσθη υπό του Γίγαντος ή από τινός Αθου υιού του Ποσειδώνος και της Ροδόπης . Κατά μίαν εκδοχήν στον Άθωνα ή στην Δωδώνη εξήλθεν ο Δευκαλίων μετά τον κατακλυσμόν και τον εννεαήμερον πλουν στα ύδατα. Το όνομα Άθως εδόθη από τον Αθώον , επειδή είχον το άγαλμα αυτού επί της κορυφής. Στον Αθω υπήρχε περικαλλής ναός της Αρέμιδος και επειδή η θεά ήτο παρθένος υπήρχε τότε το άβατον των ανδρών στην περιοχή. Μετά την εισβολή του Χριστιανισμού, οι βέβηλοι χριστιανο-ταλεμπάν έκτισαν επί των αρχαίων Ελληνικών ναών τους Ιουδαιοχριστιανικούς. Επειδή μισούσαν την γυναίκα και την θεωρούσαν μολυσμένο είδος, καθιέρωσαν το άβατο των γυναικών, το οποίον ισχύει ως σήμερον.

Οι Βέβηλοι Ιουδαιοχριστιανοί

Από της εισβολής του Ιουδαιοχριστιανισμού στον Αθω, επί της κορυφής του έστησαν τον φιλοχρήματο Μαμμωνά, τον δε Αθώον έρριψαν στα καμίνια για να τον κάνουν ασβέστη και να χτίσουν τα μοναστήρια που υμνούν την Σιών , τον ξένο επουράνιο θεό τους Γιαχβέ , και τον εκπρόσωπο του επί της Γης Μαμμωνά. Αλλά εδώ θα επικαλεσθούμε την βοήθεια της Τιτανίδος Μνημοσύνης, κόρης του Διός και της Ευρυνόμης, η οποία εγέννησε τις Μούσες, για να μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του 90’.

Τα Σενάρια της Νέας Τάξης

Τότε είχα διαβάσει σε μελέτη που αφορούσε τις μελλοντικές δυσοίωνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης προέβλεπαν: α/ την επαναχάραξη των συνόρων της Βαλκανικής(ήδη συνετελέσθη η πρώτη φάση και συνεχίζεται) , β/ τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος (βρίσκεται εν εξελίξει με το Σκοπιανό, Κυπριακό , νησιά Αιγαίου), και γ/ την μεταβίβαση της Εκκλησιαστικής(Ελληνικής ) περιουσίας σε Εβραίους μεγαλο-κεφαλαιούχους(ήδη συντελείται κι’ αυτή) . [ Υπάρχουν σενάρια διαμελισμού και της Τουρκίας : 1/στο Κουρδιστάν, 2/ Κράτος της Αγκύρας 3/ στην Ιωνία. Η Κωνσταντινούπολη προβλέπεται ανεξάρτητη πόλη]

Τότε επωλούντο μόνον μικροτεμάχια γης σε ξένους σε διάφορα μαγευτικά μέρη της Ελλάδος (Μάνη, Μεσσηνία, Κρήτη, Νησιά, Χαλκιδική κ.α) αλλά δεν είχε αρχίσει ακόμη η μαζική μεταβίβαση μεγάλων τεμαχίων γης , διότι ο μεγαλύτερος κάτοχος γης στην Ελλάδα είναι-ως γνωστόν - η Εκκλησία και το Κράτος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πούλησε τις βραχονησίδες , αλλά δεν προχώρησε σε μαζικές πωλήσεις γης. Μια προσπάθεια εξαγοράς από Ισραηλινό της νησίδος Πάτροκλος στην Ανάβυσσο ματαιώθηκε μετά από το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε . Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής νησίδος στον κόλπο του Μαραθώνος από πολυεθνική , εξ αιτίας της αντιδράσεως του τοπικού πληθυσμού.

Η ‘Μηχανή’ της Αγίας Πολυεθνικής Βατοπεδίου

Επειδή η διάθεση κρατικής γης στους ξένους θα ξεσήκωνε την αντίδραση της κοινής γνώμης, στήθηκε η ‘μηχανή’ διεκπεραιώσεως της ¨μπίζνας του αιώνος¨ στην «Αγία Πολυεθνική του Βατοπεδίου». Το κράτος ήτο αρρωγός και αβανταδόρος. Και είναι πράγματι πολυεθνική διότι εκεί συχνάζουν πρόσωπα της διεθνούς άρχουσας τάξης (βασιλείς, αρχηγοί κρατών, πατριάρχες , πολιτικοί και επιχειρηματίες) Η Μονή αυτή έχει επίσης αναπτύξει διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα με παράκτιες εταιρείες , διαχειρίζεται κονδύλια από την Ε.Ε, διαθέτει πλοκάμια στο εξωτερικό κ.α . Ένας από τους σπουδαιότερους τομείς δράσεως της είναι ασφαλώς το “ real estate”.

Η Ελλάδα Ξεπουλιέται

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια το μόνο είδος που εξάγει είναι η γη της. Από την πώληση της οι Έλληνες διαβιούν πολυτελώς , διότι το «οικοπεδάκι » αυτό είναι πολύτιμο. [Την ίδια αγοραπωλησία έκαναν στο παρελθόν και οι Παλαιστίνιοι και βρέθηκαν πρόσφυγες στα πέρατα της οικουμένης. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τις οποίες αναφέρουν τα ΜΜΕ]

Συμπεράσματα:

Επίορκοι υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί συνεργάζονται με την Πολυεθνική Βατοπεδίου και :

1/ τις μεταβίβασαν κρατική γη -που διεκδικούσε ανεπιτυχώς στο παρελθόν (με παραχαραγμένους , κάλπικους, άκυρους ή χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας ) σε ευτελείς τιμές.

2/ προέβησαν σε ανταλλαγή της γης αυτής με κρατική γη μεγάλης εμπορικής αξίας , καρπούμενοι αμφότεροι από κοινού το κέρδος.

3/ απάλλαξαν την Εκκλησία από φόρους μεταβιβάσεως για να αυξήσουν τα κέρδη της εταιρείας.

Αυτή η ανίερη συνωμοσία ξεπουλήματος της Ελληνικής γης , δεν είναι μόνον ένα μεγάλο σκάνδαλο. Αυτή υπονομεύει και την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική μας ακεραιότητα . Η μεταβίβαση της κρατικής γης-και μάλιστα περιοχών που επηρεάζουν ευπαθή οικοσυστήματα- στην Πολυεθνική Βατοπεδίου έγινε με Βυζαντινά χρυσόβουλα και Οθωμανικά φιρμάνια . Δηλαδή εμείς οι Ρωμιοί ακόμη ζούμε στην Βυζαντινή Εποχή του Μεσαίωνα και στην Τουρκοκρατία. Ως γνωστόν οι τίτλοι αυτοί το 1920 δεν εγένοντο αποδεκτοί διότι εθεωρούντο άκυροι ή παραχαραγμένοι. Όμως μετά σχεδόν 100 χρόνια αυτοί εκρίθησαν από το νέο-Βυζαντινό μας κράτος έγκυροι, γεγονός που επέτρεψε στην Πολυεθνική Βατοπεδίου με τις παραχαραγμένες βούλες και χρυσόβουλα να βάλει στο χέρι σχεδόν όλα τα φιλέτα της Ελληνικής γης . Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει χωρίς την αγαστή συμφωνία του διεφθαρμένου Βυζαντινού μας Κράτους . Όταν οι επίμαχες εκτάσεις περιήρχοντο στην Πολυεθνική Βατοπεδίου, το επόμενο στάδιο ήτο η ανταλλαγή τους με δημόσιες εκτάσεις που προσήλκυαν το ενδιαφέρον των πολυεθνικών και των ξένων . Και οι επίορκοι υπουργοί μας ενέδιδαν για λόγους είτε κερδοσκοπικούς, είτε ψηφοθηρίας, είτε τέλος λόγω άνωθεν εντολών . Έτσι η Πολυεθνική Βατοπεδίου έβαλε στο χέρι περιοχές αφθάστου κάλλους και τεράστιας εμπορικής αξίας, τα ονομαζόμενα «φιλέτα » . Η ανταλλαγή εγένετο αντί ευτελούς τιμής για τα κρατικά φιλέτα , ενώ για την εκκλησιαστική περιουσία η τιμή ήτο δυσθεώρητη. Η αξία της ανταλλαγής αυτής φθάνει στα 100 εκατ. Ευρώ Τα χρήματα αυτά οδηγούντο σε παράκτιες εταιρείες και κανείς δεν γνωρίζει τους επίδοξους αγοραστές. Την τακτοποίηση των συμβάσεων ανελάμβανε «ειδικό συμβολαιογραφείο» , τα οποίο «πελεκούσε» και νομιμοποιούσε την μεγαλύτερη απάτη και παρανομία του αιώνος.

Έχουν το Αδίωκτον;

Κατοχυρωμένοι πίσω από :1/ το άβατον και αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους , 2/ την ασυλία των βουλευτών, και 3/ το σκοτεινό καθεστώς της «νόμιμης» παρανομίας των παράκτιων εταιρειών, είναι πολύ δύσκολον –αν όχι αδύνατον- η Δικαιοσύνη να εξιχνιάσει την πολύπλευρη απάτη και πολύ περισσότερο να δικάσει και καταδικάσει τους ενόχους «αγίους» και τους πολιτικούς μας , διότι οι μεν πρώτοι διαθέτουν ασυλία από το θεό και οι δεύτεροι ασυλία εκ του Συντάγματος.

Οι Εμπλεκόμενοι:

Είναι μάλλον απίθανον ο κ. Πρωθυπουργός-το οποίον έχει επαινέσει για διάφορες επιλογές του η στήλη αυτή- να μην είχε γνώση της μεγάλης επιχείρησης μεταβιβάσεως της Ελληνικής γης σε Εβραίους ή και σε άλλους κεφαλαιούχους, δεδομένου ότι είχε προειδοποιηθεί από το 2004. Εξ άλλου και ο μεγάλος αριθμός των εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή υπουργών και κρατικών λειτουργών της Κυβερνήσεως του, αλλά και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες ότι η επιχείρηση ήτο εν γνώσει και των δύο κομμάτων. Επίσης είναι απιθανον να μην εμπλέκεται στο σκάνδαλο αυτό και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ως πνευματικός ηγέτης και συχνός επισκέπτης του Όρους. Έτσι εξηγείται η κάλυψη Βουλγαράκη και των άλλων στην Θεσσαλονίκη. Εκτιμάται ότι η Κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σκεπάσει το σκάνδαλο . Το πιθανότερον είναι να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές για να το υπερβεί , τώρα που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο το βάθος και το πλάτος του . Το σκάνδαλο αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα του αιώνος , διότι στρέφεται ευθέως κατά της εδαφικής μας ακεραιότητος και της εθνικής μας ανεξαρτησίας .

Προτάσεις :

1/ Επείγον Διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας

2/ Δήμευση όλων των περιουσιών των Μονών , με εξαίρεση του περιβόλου των.

3/ Επιβολή φορολογίας στην Εκκλησιαστική Περιουσία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: