ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.08

BARACK OBAMA, Ο 44ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ο νέος πλανητάρχης. Μετά τη νίκη του στην Αιόβα δήλωσε: "Πρέπει να νικήσουμε και στις γενικές εκλογές για να θεραπεύσουμε το αμερικανικό έθνος και να σώσουμε τον κόσμο". Δυό διαπιστώσεις και δυό παραδοχές.

1. Το αμερικανικό έθνος είναι άρρωστο και χρειάζεται θεραπεία.

2. Ο κόσμος κινδυνεύει και πρέπει να σωθεί.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Μπαράκ Ομπάμα και του ευχόμαστε :

1. Να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των Ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

2. Να μην έχει την τύχη κανενός από τους Κέννεντυ, του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και όσων άλλων , κι' είναι πολλοί, προέδρων δολοφονήθηκαν στη χώρα του.

3. Να δικαιώσει τις ελπίδες των κοντά 200 εκατομμυρίων συμπολιτών του της Φτωχής Αμερικής, της Αμερικής του τέταρτου κόσμου, που βρίσκονται "θαμμένοι ζωντανοί" στα Slums των μεγαλουπόλεων των ΕΠΑ.

4. Να πάρει την εκδίκηση για λογαριασμό της λεηλατημένης Μαύρης Αφρικής, ζητώντας της Συγνώμη και επιστρέφοντάς της όσα της στέρησε.

5. Να θεραπεύσει το Αμερικανικό έθνος από την οικονομική ολιγαρχία, το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα, τη νεοχριστιανική Δεξιά και τον ηγεμονισμό.

6. Να σεβαστεί το δικαίωμα των υπόλοιπων Λαών του πλανήτη για Αυτοδιάθεση και να αποσύρει αμέσως τις χίλιες και πλέον αμερικανικές βάσεις, που η χώρα του συντηρεί για τη λεηλασία, με τη λεηλασία και τους φονικούς πολέμους, στον πλανήτη Γη και

7. Να μην απογοητεύσει όσους τον πίστεψαν και τον ψήφισαν και τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που ευχήθηκαν την εκλογή του για τους παραπάνω λόγους.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Διαφορετικά το μόνο κέρδος από την εκλογή του θα είναι το παραπέρα ξέφτισμα του συγκεκριμένου "AMERICAN DREAM" και η παραπέρα συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, πως η σωτηρία του κόσμου δεν μπορεί να είναι παρά έργο του ίδιου του κόσμου, που προϋποθέτει την ανατροπή του καπιταλισμού και του ηγεμονικού αμερικανισμού, πράγματα που δεν φαίνεται και δεν μπορεί άλλωστε να είναι στα σχέδια του Μ.Ο.

_______________________

    Αυτό ήταν το σχόλιο που ανεβάσαμε στη σελίδα ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ (www.picturesforwords.blogspot.com), του Σημειωματάριου της Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό (www.infonewhumanism.blogspot.com), στις 7 Γενάρη 2008 για τον υποψήφιο-υποψήφιο πρόεδρο των ΕΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Σήμερα γνωρίζοντας πολλά από τα όσα μεσολάβησαν και τις πολιτικές κολοτούμπες του Ομπάμα, είμαστε σίγουροι πως ο Μπαράκ Ομπάμα, δέσμιος των συμφερόντων του ηγεμονικού αμερικανισμού, δεν μπορεί παρά να συνεχίσει την πολιτική των προκατόχων του, μιά πολιτική υπέρ του ηγεμονικού κεφαλαίου και κατά του υπόλοιπου κόσμου.

    Η αμερικάνικη οικονομία είναι χτισμένη πάνω στο όνειρο της παγκόσμιας ηγεμονίας των ΕΠΑ, είναι δηλαδή μιά πολεμική οικονομία στην υπηρεσία μιας ιμπεριαλιστικής πολιτικής και φυσικά του πολέμου και ο Μπαράκ Ομπάμα αυτή την πολιτική δεσμεύτηκε να υπηρετήσει.

    Οι ελπίδες για κάτι διαφορετικό είναι καλές και αναγκαίες για το Λαό της Αμερικής και για τον υπόλοιπο κόσμο.

    Οι ψευδαισθήσεις όμως είναι επικίνδυνες.

    Κι' εμείς δεν έχουμε ψευδαισθήσεις.
    Αντίθετα θα χαιρόμασταν να διαψευστούμε.

Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου

για ένα Νέο Ουμανισμό

Κώστας Λάμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: