ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.08

Δήλωση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου

Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΗ

των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου

Η σημερινή τελικά δημοσίευση της δικαστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης υπέρ του Δημοσίου για τις επίμαχες εκτάσεις της Βιστωνίδας, μιας απόφασης που ενταφιάστηκε παρανόμως με τις μεθοδεύσεις των εμπλεκομένων στελεχών της Κυβέρνησης Καραμανλή τον Ιούνιο του 2004, επιβεβαιώνει:

  • Αυτό που έχει αναδειχθεί και με την μέχρι τώρα εξέλιξη των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, ότι δηλαδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ για τις επίμαχες εκτάσεις και γι’ αυτό το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της.
  • Συνεπώς όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση της ΝΔ περί μεταγραφών πρωτοκόλλων και Υπουργικών αποφάσεων ως δήθεν τίτλων ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΛΗΘΗ και ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
  • Το πραγματικό σκάνδαλο είναι ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε το Ελληνικό Δημόσιο σε παραίτηση από μια ήδη κερδισμένη δίκη από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μια δικαστική νίκη που έλυνε μια για πάντα κάθε αμφισβήτηση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βιστωνίδας, αναγνωρίζοντας τις επίμαχες περιοχές ως ιδιοκτησία του Δημοσίου!
  • Και η παραίτηση αυτή άνοιξε το δρόμο για το προσχεδιασμένο όργιο ανταλλαγών δημόσιας γης και νερού στη Βιστωνίδα με επίσης δημόσια γη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από την Κυβέρνηση Καραμανλή. Με σκανδαλώδη ωφέλεια της Μονής και άλλων εμπλεκομένων από μπίζνες real estate σε ακίνητα που δεν τους ανήκαν!


        Οι συμμετέχοντες στην Εξεταστική Επιτροπή

        Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Δριβελέγκας

Μιχάλης Καρχιμάκης

Μάρκος Μπόλαρης

Γρηγόρης Νιώτης

Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Πεταλωτής

Ντίνος Ρόβλιας

Θεοδώρα Τζάκρη

Σημ.: Η παρούσα δήλωση καταγράφηκε στα Πρακτικά της 7ης Νοεμβρίου 2008 συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: