ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.08

ΗΠΑ-ΟΜΠΑΜΑ - ΚΟΣΜΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΠΙΔΑ Ή ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ;)



Στο δια ταύτα ...........



Οι Αμερικάνικες εκλογές έφτασαν και κατά πως φαίνεται νικητής των εκλογών πρόκειται να αναδειχθεί..-και αυτό θέλει να ελπίζει και η χώρα μας- …ο εκ των γενικών του προς εμάς «φιλελληνικών» του δηλώσεων ,υποψήφιος Μπάρακ Ομπάμα.



Οι ελπίδες για «φιλελληνική» στροφή του Λευκού Οίκου μετά την εκλογή Ομπάμα είναι διάχυτη στην Ελληνική Πολιτική και τους Πολιτικούς της χώρας ,που ευελπιστούν στην εκ της ανάδειξης Ομπάμα ως πρόεδρος των ΗΠΑ να δοθεί λύση επιτέλους στα εθνικά προβλήματα της χώρας , για να οδεύσει επιτέλους εν ειρήνη.... στο μέλλον.



Ως υποψιασμένος ,και όχι με διάθεση καταστροφολογίας ανακαλώ στην μνήμη μου την πρόσφατη σχετικά εφαρμοζόμενη πολιτική και στάση των ΗΠΑ σε κάθε καλή πρόθεση της Ελλάδας τα 30 τελευταία χρόνια ,και δεν μου αφήνει περιθώρια να ελπίζω στην πολυπόθητη αυτή «στροφή» που διακρίνει κανείς στους εγχώριους πολιτικούς.



Οι Αμερικάνικοι σχεδιασμοί για την χώρα μας ήταν και εξακολουθούν να είναι συνυφασμένοι με την επιβολή της Αμερικάνικης κυριαρχίας στην λεκάνη της Μεσογείου, και συγκεκριμένα στο Αιγαίο που αποτελεί και το πέρασμα για την κάθοδο της Ρωσίας.


Η θέση αυτή των Αμερικανών είναι πάγια εως και σήμερα από την περίοδο του «ψυχρού πολέμου». Ο ρόλος δε της Τουρκίας είναι αλληλένδετος της θέσης αλλά και του Αμερικάνικου σχεδιασμού για την «διχοτόμηση του Αιγαίου».


Τουτέστιν η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου Των Θαλασσών που τόσο ποθεί η χώρα μας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός αφού η Αμερικανική θέση ήταν πάντα εχθρική προς εμάς αλλά και μετά της εκλογής Ομπάμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού σε αντίθετη περίπτωση οι γεωστρατηγικοί συσχετισμοί θα άλλαζαν σε σχέση με το Αμερικανικό «δεδομένο» για την περιοχή.



Επίσης ο «χωροφύλακας» Τουρκία αποτελεί το «εργαλείο» για τα τεχνάσματα των Αμερικανών στην περιοχή μας . Η Αμερικάνικη πολιτική , «σιωπή» κάθε φορά που η Πατρίδα μας δέχεται άμεσες ή έμμεσες απειλές από την γείτονα χώρα αφού οι εκτοξευόμενες απειλές της έχουν «αποστολέα» την υπερδύναμη.



Θυμίζουμε…… την εκδήλωση πρόθεσης της Ελλάδος για πετρελαϊκές έρευνες το 1987 και την παραλίγο σύρραξη Ελλάδας Τουρκίας με τις ευλογίες της τότε Αμερικάνικης κυβέρνησης……… , την «σιωπή» που έχουν επιβάλλει στον διεθνή οργανισμό ΙΑΤΑ για να μην λάβει καμία θέση επί των τουρκικών παραβιάσεων του εναέριου χώρου μας και ταυτόχρονα την Αμερικάνικη επίπληξη σε εμάς για τις πτήσεις ελληνικών αεροσκαφών πάνω από την Λευκωσία …., την ταπεινωτική για εμάς διαμεσολάβηση των ΗΠΑ κατά την Τουρκική απόβαση στα Ίμια……., …την «ανοχή» επί των Τουρκικών διεκδικήσεων για 3000 βραχονησίδες και 100 νήσων του Αιγαίου ……, …τις αμερικάνικες «εκθέσεις» για ύπαρξη μειονοτήτων στην δυτική Θράκη…,...Τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Έθνους για τις φιλοσκοπιανές οδηγίες στον διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς…………, και ίσος το πιο σημαντικότην διατήρηση της διχοτόμησης της ΚΥΠΡΟΥ από το γνωστό σχέδιο ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ και την συνέχιση της υποκρισίας εως και σήμερα που πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο .....


Όλα αυτά πιστεύω ενισχύουν την άποψη ότι η Αμερικάνικη πολιτική δεν έχει να κάνει με την ακάστωτε ιδιοσυγκρασία Προσώπων και δη Προέδρων της για να την παράγουν , αλλά με την εν «κράτος» εφαρμοζόμενη πολιτική της ,που σαν στόχο έχει την καθιέρωση της Αμερικής ως το μοναδικό ρυθμιστή των παγκόσμιων πολιτικοοικονομικών τεκταινομένων με τα ευλόγως αποκομιζόμενα οφέλη . Η στάση της Αμερικής απεναντι στην μεταπολεμική Ελλάδα είχε πάντα μια "εχθρική" χροιά.


Η μετά προεδρίας Μπούς εποχή και η εκλογή Ομπάμα με κάνει αισιόδοξο μόνο στο ότι ο κόσμος δεν θα θεωρηθεί ? και δεν θα αιματοκυλιστεί? ως «τρομοκράτης» ? για να πραγματωθούν οι Αμερικάνικοι σχεδιασμοί.


Κάτι είναι και αυτό αν αναλογιστεί κανείς ότι επί προεδρίας του Καίσαρα Μπούς ,ο πόλεμος, κρεμόταν ως Δαμόκλεια Σπάθη πάνω από τα κεφάλια των Λαών..

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: