ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.08

Μήπως λοιπόν μας χρησιμοποίησε ο κύριος Βαλιανάτος;

Μήπως λοιπόν μας χρησιμοποίησε ο κύριος Βαλιανάτος για να περάσει αυτό που ήθελε (σύμφωνο συμβίωσης) και τελικά μας πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα;

Μήπως βαρέθηκε τα ήξεις αφίξεις του Γιώργου (που είναι και το αφεντικό του) και τον έδωσε στεγνά όπως θα έκανε ένα οποιοσδήποτε υπάλληλος που κέρδισε το λότο;

Δεν δέχομαι τις ερμηνείες ότι ο Κ Βαλιανατος διαχωρίζει την θέση του από τον ΓΑΠ αναζητώντας την έξοδο από ένα σύστημα εξουσίας (πρωινός καφές) που τον οδηγεί στην ήττα και στο τέλος της μικρής πολιτικής του καριέρας. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα.

Και δεν πρόκειται για χαζοσιά αφού, επανέλαβε τα ιδία και την σήμερα στον Χατζηνικολάου.

Χρησιμοποίησε -έξυπνα- την παραδοσιακή καταγραμμένη «αφέλεια» που δέρνει το κόμμα μας τα τελευταία 5 χρονια και την εκμεταλευθηκε. Σε μισθό και σε έργο.

και τελικά μας την πέταξε στα μούτρα σαν στημένη λεμονόκουπα. Λέγοντας δημόσια δυο φορές με έμμεσο τρόπο οτι ο αλλος* είναι βλάκας!

Η άμεση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στο Θέμα που προέκυψε με τον κ. Γρ. Βαλιανάτο, δείχνει τόσο τα αντανακλαστικά του κινήματος όσο και το ξεκάθαρο των θέσεων του.

Νομίζω ότι και αυτός θα είναι ποιο ελεύθερος τώρα να εκφράσει τις απόψεις του.

Η «αφέλεια» όμως παραμένει

============================================

* Δεν είπα εγω ποιος είναι ο άλλος. Εσείς το σκεφτήκατε αυτό το όνομα!
http://papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: