ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.08

καταγγελια 3η :ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο "ΜΠΑΞΕΣ"........... ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σήμερα έχουν σειρά τα "κάτασπρα μούρα" - ναι σωστά διαβάζετε, αναδεικνύει και τέτοια μπουμπούκια το Υ.Ε.Ναυτιλίας - της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών.

Τον τμηματάρχη της υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΒΕΡΓΑΔΗ και τον εισηγητή της υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΜΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗ Εμμανουήλ,οι οποίοι συννενούσαν και αυτοί για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών σπουδών και διπλωμάτων.

Ιδιαίτερα ο εισηγητής ΣΜΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, αποκαλύπτει και το όνομα του "Εισαγγελέα Πλημ/κείου Πειραιά" σε μία περίπτωση, ο οποίος - "ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ"...... - ενέκρινε και αυτός την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών και διπλώματος.

Αυτό είναι πρωτάκουστο,δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια συναίνεση από Εισαγγελέα,ο οποίος μάλιστα ήταν εν ενεργεία "Π Ρ Ο Ι Σ Τ Α Μ Ε Ν Ο Σ" της Εισαγγελίας Πειραιά !!!!!

Kαι ιδιαίτερα αυστηρός και σχολαστικός !!!


Και διερωτώμαι με την σειρά μου εγώ ο απλός ο πολίτης..... Αυτά δίδασκε στους υφισταμένους του;
Γι'αυτόν ισχύουν άλλοι νόμοι και σταθμά;

Τι απόφαση θα πάρει η προισταμένη του αρχή, στην διάθεση της οποίας θέττω την "κατάθεση ΣΜΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗ" ;


Τι απόφαση θα πάρετε και εσείς Υπουργέ Ναυτιλίας για τους "επίορκους" αυτούς αξιωματικούς σας, που αποτελούν σήψην για το λιμενικό σώμα;

Ιδιαίτερα για τον ΒΕΡΓΑΔΗ,τον οποίον έπρεπε να κηρύξετε λιποτάκτη , μια και όταν έληξε η θητεία του στο εξωτερικό και ανεκλήθη, δεν υπήκουσε στις εντολές των ανωτέρων του,τους "έγραψε" κανονικά και εισέτι παραμένει στο εξωτερικό, για λόγους που γνωρίζει ο αρχηγός σας, αλλά και εγώ. Φροντίστε να ενημερωθείτε !!!!

Ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα σας ποιός είναι σε τέτοιες περιπτώσεις και μην σας πει "ότι αγνοεί τα πάντα", γιατί γνωρίζει τα πάντα.

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: