ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.08

Αποπέμπουν Αθανασόπουλο...... και από κίνηση δημοσιογράφων με επικεφαλη... τον "Γαλαζοαίματο"


ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΗ Ο Κος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ "ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ" (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η……… ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ) ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρειται εκτοσ ΔΕΗ επειδη το ζητησε ο Τραγκας? Η' επειδη το ζητησαμ καπια στελεχη (βλεπε Παναγιωτοπουλος?)
Δηλαδη ποιος αποφασιζει για αυτη τη χώρα? Ο Τραγκας και ο Παναγιωτοπουλος?
Και ακόμα χειροτερα ΠΟΙΟΣ μπορει να πιστεψει αυτη την ειδηση?

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!!! ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ,,,ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ :::;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τοτε μένει να δούμε αν θα γίνει (γιατι τον τελευταιο 1.5 χρόνο εχει ειπωθει το συγκεκριμενο τόσες φορες που εχει καταντήσει γραφικο...)...
Ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΙΑΣ (ΗΜΙ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ) ΔΕΚΟ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΟ": ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟUGLA BLOG