ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.08

ΤΡΙΚΑΛΑ , Ο ΠΙΟ HI TECH ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Τρίκαλα, ο πιο hi tech δήμος της χώρας Θα διοργανώσει το επόμενο συνέδριο ευρυζωνικών πόλεων – Πρωτοποριακή εφαρμογή της νέας τεχνολογίας προς όφελος των δημοτών.




Της Λινας Γιανναρου


Ηταν ταραχώδης εκείνη η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του i-nec, του Διεθνούς Δικτύου Ψηφιακών Κοινοτήτων. Τα μέλη έπρεπε να αποφασίσουν ποια πόλη από όλο τον κόσμο αξίζει να διοργανώσει το επόμενο συνέδριο ευρυζωνικών πόλεων. Οι υποψήφιοι είχαν προετοιμαστεί πολύ καλά. Εξαιρετικές ήταν οι παρουσιάσεις του Αμστερνταμ, της Μάλτας, της Στοκχόλμης, του Ρέικιαβικ, του Σάο Πάολο, του Μάντσεστερ. Γι' αυτό και όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, στην αίθουσα επικράτησε μάλλον ένταση. «Τη διοργάνωση του 9ου συνεδρίου του i-nec τον Οκτώβριο του 2008 αναλαμβάνουν τα... Τρίκαλα!»

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ουδείς σε εκείνη την αίθουσα μπορούσε να ισχυριστεί ότι «έπεσε από τα σύννεφα». Μέσα σε μόλις λίγους μήνες συμμετοχής του στο δίκτυο i-nec (από τον Ιανουάριο του 2007), ο Δήμος Τρικκαίων είχε καταπλήξει τους «ψηφιακούς» του εταίρους με τις καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και το πλέγμα των υποδομών, που θέτει τις βάσεις για ακόμα καλύτερη online εξυπηρέτηση των πολιτών με εξάλειψη της γραφειοκρατίας που ταλανίζει την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό που όμως φαίνεται ότι έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να δοθεί το «χρίσμα» της σημαντικής διοργάνωσης στα Τρίκαλα, ήταν η εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών που ενώνει υπογείως τις υπηρεσίες της πόλης και αναμένεται σύντομα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: