ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.08

NEA "Επεισόδια με πλαστικές σφαίρες και χημικά στη Λευκίμμη "


http://xyta-lefkimis.blogspot.com


16 Ιουνίου 2008,


19:05


Άρτεμις Σκορδίλη


Νέα βίαια επεισόδια ξέσπασαν σήμερα στη Λευκίμμη, στη Νότια Κέρκυρα, στην περιοχή κατασκευής του ΧΥΤΑ, όπου πριν από λίγες ημέρες βρήκε τραγικό θάνατο μία γυναίκα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων των κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ.Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο μάτι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του δημάρχου Λευκίμμης, Σπύρου Γατσούλη, στη Zougla.gr.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Μεταξύ των τραυματιών είναι και υποδιευθυντής αστυνομικής διεύθυνσης Κερκύρας.Τα σημερινά επεισόδια άρχισαν στις 14:30 περίπου, όταν εκατοντάδες κάτοικοι της Λευκίμμης που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή, επιχείρησαν να διακόψουν τις εργασίες της εταιρίας ΔΟΜΟΚΑΤ, που έχει αναλάβει εργολαβικά την διευθέτηση του εργοταξίου.Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στην περιοχή, έκαναν αδιακρίτως χρήση πλαστικών σφαιρών και χημικών.Οι κάτοικοι της Λευκίμμης καταγγέλλουν επίσης πως με δόλιο τρόπο έχουν αλλάξει ιδιοκτησία τα χωράφια, στα οποία θα κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: