ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.6.08

Το παράξενο ζευγάρι "Ο αστός και ο γιος του μπακάλη"


"Οι «ατσαλάκωτοι», όπως αποκαλούσε ο κ. Τσουκάτος τα στελέχη που απολάμβαναν την εξουσία χωρίς να κοπιάζουν, δεν έπαυαν να ρίχνουν πεπονόφλουδες. «Μιλάει πολύ, δεν κρατάει μυστικά, χώνεται παντού» ήταν οι συνήθεις «κατηγορίες». Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσουκάτος ήταν πανταχού παρών. Αναλάμβανε τις «επικίνδυνες αποστολές» εκεί όπου δεν πήγαινε κανένας. Η μόνη αποστολή που δεν έφερε εις πέρας ήταν αυτή που αφορούσε στον ίδιο. Από το ένα συνέδριο στο άλλο κάτι «έσπασε». Ετσι γίνεται στα κόμματα με τους «ανθρώπους των προέδρων». Ισως μόνο ο κ. Θ. Καπετανάκης, ο άνθρωπος που τον στρατολόγησε στο ΠαΣοΚ πριν από είκοσι χρόνια, ή ακόμη και ο φίλος του ο κ. Π Λάμπρου, με τον οποίο πέρασαν τα «πέτρινα χρόνια» στη Χαρ. Τρικούπη, μπορούν να κατανοήσουν τι είναι τελικά αυτό που συνδέει τον κ. Τσουκάτο με τον κ. Σημίτη."
Το ΒΗΜΑ, 04/04/1999 , Σελ.: A22
Η ιδιόμορφη σχέση των δύο , και η αμέριστη εμπιστοσύνη του Κου Σημίτη στο πρόσωπο του Κου Τσουκάτου.... αφήνει σκιές στο προφίλ του τέως Πρωθυπουργού εν όψη εμπλοκής του δεύτερου στο σκάνδαλο SIEMENS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: