19.6.08
ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ....ΓΙΑ ......"ΔΙΑΓΡΑΦΗ"
Ο Anemos είπε:
Λοιπόν δε συνηθίζω να ασχολούμαι με την κομματική επικαιρότητα, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση γιατί έχει προεκτάσεις. Πρώτα, θεωρώ πως μόνο ο λαός έχει δικαίωμα να διαγράφει. Αλλά ο πρωτ΄οπ΄όλο πχιότητας δε διαγράφηκε από τη συνείδηση του λαού, ούτε όταν μαγάρισε την ελληνική βουλή με τις ευχαριστείες στους πλανιτόμπατσους, ούτε όταν δόλια και ξαφνικά το φραπεδάκι στο πλαστικό ποτήρι έφτασε 1,5 ευρώ από 150 δραχμές τριπλασιαζόμενο παράλληλα με τόσα άλλα είδη. Ούτε καν όταν στην ίδια τετραετία, οι Κούρδοι άρχισαν να μας βλέπουν αλλιώς λόγω των γνωστών περιστατικών. Οπότε προφανώς αν δεχθούμε την υπαρκτή δημοκρατία, δικαιούται να μιλά. Όμως, το να εκφράζεσαι τόσο αντίθετα στον ποιμένα των ψηφοφόρων σου, χωρίς προειδοποίηση, προφανώς είναι κατακριτέο, αν θες να ανήκεις σε ένα δόγμα-κόμμα-μαντρί όπως όλα, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι καλοπληρωμένοι σε υπηρεσίες έτερων δογμάτων-κομμάτων-ματριών που περιμένουν να πιαστούν από κάτι για να σε κατασπαράξουν.Το ζήτημα πάλι για μένα βρίσκεται στο κατά πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη των κομμάτων. Και ειδικά όταν μία διαγραφή βασιζόμενη στον αγώνα της κομματικής εξουσίας, μπορεί να γίνει τόσο σίριαλ σε βάρος των πραγματικών προβλημάτων. Θεωρώ, όμως πως αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο υπαρκτό πρόβλημα στη σκέψη των πολιτικών μας. Οι κοκορομαχίες τους. Όλα τα άλλα, τα έχουν λύσει. Έχουν πλάνο...Τώρα, αν πίστευα στην υπαρκτή δημοκρατία, θα απαντούσα κάπως έτσι: Ο Μέγας Αλέξανδρος, εκτέλεσε τον καλύτερό του φίλο, επειδή του αντιμίλησε όντας μεθυσμένος. Όχι για την πράξη του αυτή καθ' αυτή, αφού μεταξύ τους δεν υπήρχαν τέτοιες μικρότητες.
Η πραγματική αιτία βρισκόταν στο ότι αυτό έγινε μπροστά σε επίσημους απεσταλμένους του εχθρού, κάτι που θα τον έκανε να φανεί ανίκανος να ελέγξει ακόμη και τους κοντινούς του ανθρώπους.
Σήμερα, που ο πιο επίσημος εχθρός για τους Έλληνες, είναι το αντίπαλο κόμμα, ο κύριος αυτός έκανε αυτό ακριβώς που υπαγορεύει ο αγώνας για εξουσία...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου