ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.08

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ"



Η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος , των τελευταίων δεκαετειών δεν αφήνει περιθόρεια στον κοινό νού να δικαιολογήσει την συνεχώς διαπιστούμενη με εργα διαστροφή στην διαφθορά της πολιτικής ζωής της χώρας , κατα κύριο λόγο απο τα κόμματα εξουσίας.

Κάθε φορά ακούμε την φράση "Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την απαξίωση του πολιτικού κόσμου" όταν σκάει μια σκανδαλώδη υπόθεση.Αυτή η φράση αποτελεί την κοινή συνθηματολογία όλων των πολιτικών μας εκπροσώπων, έχοντας θέση εξουσίας ή μη. Εδώ θα σταθώ , διαπιστώνοντας την κοινή τους πολιτική "γραμμή" που διαφοροποιείται σαφώς από πτέρυγα σε πτέρυγα του κοινοβουλίου μας κατά το δοκούν κάθε φορά αλλά χωρίς το μαχαίρι να μπει στο κόκαλο. Απλά βολεύει να την συντηρούν προς τέρψη υπόθαλψης του εγκλήματος που κατά συρροή συντελείται, αλλά και που πρέπει να "κατανοήσουμε "εμείς " για την προστασία της τιμής και υστεροφημίας τους.

ΟΛΟΙ τους είναι συνεργοί στο έγκλημα όταν κρύβονται πίσω από τους δικούς τους θεσπισμένους νόμους. Αποτελεί υποκρισία του χειρίστου είδους το επιχείρημα ότι ο ΕΛΕΓΧΟΣ στις δαπάνες των κομμάτων και των υποψηφίων ορίζεται επί του άρθρου 29, παραγρ. 2 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει: "νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων, των βουλευτών και των υποψηφίων βουλευτών"

Τις εγγυήσεις διαφάνειας ποιος τις διασφαλίζει; ή πως διασφαλίζονται; ποιός ΝΟΜΟΣ; .... αν διασφαλίζονταν σήμερα δεν θα είχαμε αυτή την αναταραχή που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες την χώρα ,αλλά και στο παρελθόν , και που δημιουργεί κοινό αίσθημα απαξίωσης των πολιτικών στους πολίτες της. Ο νόμος ορίζει "ειδικό όργανο" που συγκροτείται με την συμμετοχή ανωτάτων δικαστικών λειτουργών καθώς επίσης και από ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.
Εδώ ταιριάζει η σοφή ρήση "Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει" Το συμπέρασμα είναι ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος πολιτικός κόσμος επειδή δεν ΘΕΛΗΣΕ να θεσμοθετήσει κανόνες διαφάνειας και πραγματικού ελέγχου στα κόμματα και στους βουλευτές.

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ... ΠΙΣΤΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Ο ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: