ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.08

ΠΡΟΤΑΣΗ.....ΔΙΛΗMΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ










Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου "πρώτα εξεταστική και μετά εκλογές" είναι ένα δίλημμα για την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού εμμέσως πλην σαφώς η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στριμώχνει στην γωνία του ρινγκ το πολιτικό του αντίπαλο.



Η πρόταση δεν αφήνει περιθώρια υπεκφυγών αφού στην ουσία βάζει το πιστόλι στον κρόταφο όσων πολιτικών έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και αυτό γιατί εάν προηγηθεί η διερεύνηση της εξεταστικής και αυτή καταδείξει εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα και κατόπιν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές και διαλυθεί η βουλή τότε και μετά τις εκλογές δεν παραγράφεται το αδίκημα και μπορεί να ασκηθεί δίωξη.


Στην αντίθετη περίπτωση που παρθεί από τον πρωθυπουργό ή απόφαση πρώτα εκλογές και μετά εξεταστική τότε σημαίνει συγκάλυψη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Παραπολιτική είπε...

Σβήσε τα δυο πρώτα σχόλια.

Οδηγούν σε ιούς...