ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.09

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.... ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ" ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ



Από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου οι νεες τιμές.
Ετσι καποιος που φευγει από Αθηνα προς Λαμία θα πληρώνει...Στις Αφίδνες 1,85 ευρώ, στη Θήβα 2,25 ευρώ και στην Τραγάνα 2,20 ευρώ. Σημειώνεται ότι πλέον οι οδηγοί που πλήρωναν μόνο στα διόδια των Αφίδνων κατά την έξοδο 2,75, από την Τρίτη θα πληρώνουν 1,85 στην έξοδο και 1,85 στην επιστροφή στην Αθήνα, δηλαδή 3,70 ευρώ.

news24gr.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ FYROM ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Official visitors to Grand Lodge included Grand Masters from Ireland, Scotland, Spain, Portugal, Greece, Czech Republic, Finland, Macedonia, Germany (United Grand Lodges), British Freemasons
in Germany with the Assistant Grand Master of the Regular Grand Lodge of Italy and the Deputy
Grand Master of the Grande Loge Nationale Française.


Grand Lodge
QUARTERLY COMMUNICATION OF GRAND LODGE
11 MARCH 2009 -
Πηγή http://www.freemasonrytoday.com/48/p21.php
============================================================

Σημαντική Είδηση!!!!

Σημαντική Είδηση!!!!
Η είδηση προέρχεται από το το www.masonicforum.gr. Θα ερευνήσουμε την υπόθεση και θα επανέλθουμε με αναλυτικές πληροφορίες.
Πηγή:
http://tektonismos.blogspot.com/2009/03/33.html

Οι Ανεγνωρισμένες Στοές Από την Εν. Μεγάλη Στοά της Αγγλίας>>>>>> Βλέπε κάτω:

Οι Ανεγνωρισμένες Στοές Από την Εν. Μεγάλη Στοά της Αγγλίας
Πράγματι έχει αναρτηθεί η Μεγάλη Στοά της FYROM
ως Grand Lord of Macedonia
( κάντε click στην εικόνα)
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Τί φοβάται το ΠΑΣΟΚ;


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Σίγουρα φοβάται τις μέρες που θα ‘ρθουν και θα το βρουν υπόλογο στις φρούδες υποσχέσεις που δίνει τώρα, δίχως φειδώ. Ξέρουν από τώρα ότι τον υψηλό πήχη που έβαλαν δεν θα τον ξεπεράσουν εκ των πραγμάτων. Ποιόν πραγμάτων; Tων πραγματικών οικονομικών αριθμών που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ο Καραμανλής το είπε ξεκάθαρα και είναι αληθές. Αυξήθηκε το χρέος επί των ημερών μας γιατί το 80% του δανεισθέντος ποσού χρησιμοποιήθηκε για την αποπληρωμή τόκων και εξοπλισμών της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Εγώ λέω, «της κυβέρνησης των εκσυγχρονισμένων αλχημιστών».

Σίγουρα φοβάται τους εναπομείναντες αντιπαπανδρεϊκούς, που δεν είναι λίγοι και με μπροστάρη τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος στο προεκλογικό του φυλλάδιο και στο site του δεν χρησιμοποιεί πουθενά το όνομα του GAP, θα τους βρουν μπροστά τους σε όποιο δύσκολο μέτρο, σε όποιο ανθελληνικό βήμα στην εξωτερική πολιτική, όσο ισχυρή κι αν είναι η νέα κυβέρνηση (αν είναι κυβέρνηση).

Έμαθα όμως ότι φοβάται και την επιστροφή του Μάκη. «H ζούγκλα» άρχισε σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά ενδέχεται να ασχοληθεί με έργα και βίους λασπωμένων όντων. Αποδεικτικό της ανησυχίας στους pasokous-pasokous είναι ένα μήνυμα που διακινήθηκε στο facebook από το group «Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!». Δε ξέρω αν είναι πολλοί, δεν ξέρω πόσο ΠΑΣΟΚ είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι αριστεροί. Κανείς νοήμων πασόκος δε μπορεί να ισχυριστεί έχοντας απένταντί του νοήμων, μη φανατισμένο άνθρωπο, ότι είναι αριστερός. Είναι αστείο να το υποστηρίζουν ερμαφρόδιτοι σοσιαλιστές, κατεπίφασην εκσυγχρονιστές και προοδευτικοί, κρυτοθαυμαστές της φιλελεύθερης αγοράς και υποστηρικτές, αποδεδειγμένα, των κρατικοποιήσεων και της ευρωπαϊκής προοπτικής. Αριστεροί είναι μόνο τη στιγμή (με τον ακριβή χρονικό ορισμό της λέξης) που μιλούν για «κοινωνική δικαιοσύνη» και για «δίκαιη αναδιανομή πλούτου» και οι υπόλοιποι γελούν.

Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει τίτλο «Οι κάμερες του Μάκη στην Ιπποκράτους» και το περιεχόμενό του είναι το ακόλουθο:

«Την ώρα που η μάχη των πολιτών για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, εντείνεται με πολλαπλές εκδηλώσεις και προσφυγές…

Την ώρα που το σύνολο του Ελληνικού λαού έχει καταδικάσει στην συνείδηση του την προσπάθεια να μετατραπεί η ζωή μας στην πόλη ως ένα καθημερινό “big brother” με τις κάμερες τις αστυνομίας…

Η, υποτίθεται, “ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ” ακολουθεί μεθόδους και πρακτικές που προκαλούν και προσβάλλουν κάθε ελεύθερο πολίτη!

Αλήθεια τι εξυπηρετεί η κάμερα και η ζωντανή μετάδοση της εισόδου των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ, καταγράφοντας καθημερινά πρόσωπα συντρόφων, μελών, φίλων του ΠΑΣΟΚ, και εργαζομένων; Πού θα χρησιμοποιηθούν; Και επιτέλους, πού είναι αυτή η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ; Η Αστυνομία για να καταγράψει παίρνει άδεια από εισαγγελέα και ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είναι πάνω από όλους αυτούς του θεσμούς;

Καλούμε ΑΜΕΣΑ τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο να αποσύρει την κάμερα και την μετάδοση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και επιφυλασσόμαστε νομικά για ό,τι έχει καταγραφεί. Κάποια θέματα είναι ζήτημα αρχών. Και ποιότητας της ίδιας της δημοκρατίας μας…Όσο για τις παρακολουθήσεις σας, σας λέμε μια και καλή πως δεν τις φοβόμαστε. Γιατί απλά…ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Κίνηση Πολιτικής Διαβούλευσης

μελών και φίλων ΠΑΣΟΚ

http://www.ekinissi.gr/

Και αναρωτιέμαι; Μήπως οι «θιασώτες της προάσπισης των πνευματικών δικαιωμάτων» φοβούνται ότι καταγράφονται όλοι όσοι «βοηθούν στον αγώνα» και την επαύριον που θα βολευτούν στο δημόσιο, με μία ακόμα νεοπασοκική επέλαση στο δημόσιο τομέα, ο κ. Τριανταφυλλόπους θα έχει τις ταινίες και θα τους αφιερώνει ώρες τηλεθέασης και γελιοποίησης;;

Το επόμενο βραβείο νόμπελ οικονομίας θα το πάρει Έλληνας...


Ο κύριος Παπανδρέου πριν μερικές μέρες στην Θεσσαλονίκη παρουσίασε ένα σχέδιο για το πως θα βγει η Ελλάδα από την κρίση. Η ομιλία του έγινα πανηγυρικά δεκτή από τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και από πολλούς οπαδούς της ΝΔ.

Γενικά ο κύριος Παπανδρέου κέρδισε στα σημεία όσο αναφορά την εμφάνιση, ορθότητα του λόγου, ελπίδα και υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσει.

Σημειώστε ότι το text σε αγκύλες είναι copy paste από το site του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης σημειώστε ότι πουθενά δεν λέει τίποτα για το πως θα μπαλώσει το 8% έλλειμμα στον προϋπολογισμό.

Ας δούμε ορισμένα από σημεία αυτού του σχεδίου που θα σώσουν την οικονομία. Θα περιοριστώ αποκλειστικά στα οικονομικά θέματα:

Φορολόγηση όλων των εισοδημάτων - ανεξαρτήτως πηγής με μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα. Όλοι να προστατεύονται από τον πληθωρισμό και να συνεισφέρουν ανάλογα με την φοροδοτική τους ικανότητα - Τα μερίσματα που διανέμονται σε μετόχους θα φορολογηθούν ακριβώς όπως όλα τα άλλα εισοδήματα

Μπορεί πράγματι να το κάνει αυτό αλλά δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Οι περισσότερες εταιρείες φέτος δεν έδωσαν μέρισμα και είναι ζήτημα αν δώσουν του χρόνου. Επιπλέον, αν θέλει να μειώσει την φορολόγηση της εργασίας, δεν έχει παρά να μειώσει τις εισφορές.

Δεν θα αυξήσουμε τη φορολογία των επιχειρήσεων. Καταργούμε όμως τις χαριστικές φοροαπαλλαγές. Τα κέρδη που παραμένουν στην επιχείρηση φορολογούνται με χαμηλό συντελεστή - ώστε να γίνουν επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Έτσι στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τις παραγωγικές επενδύσεις - αλλά φορολογούμε δίκαια τους μετόχους τους

Ποιες είναι αυτές οι “χαριστικές φοροαπαλλαγές”; Αν ξέρει κάποιος να μου τις πει και έμενα. Και ποιος θα αποφασίζει αν έχουν γίνει επενδύσεις η όχι; Έχει σκεφτεί κανείς το γραφειοκρατικό κόστος του να τα παρακολουθεί κανείς όλα αυτά;

“Αντικαθιστούμε το ΕΤΑΚ που επιβαρύνει τους μικροϊδιοκτήτες με την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας. Κανείς δεν εξαιρείται - ούτε η Εκκλησία”

Κόψε ράψε και άντε πάλι από την αρχή. Το ΕΤΑΚ λίγο πολύ υπάρχει σε όλες τις δυτικές χώρες του κόσμου. Αλλά στην Ελλάδα πάντα θέλουμε να κάνουμε πειράματα. Κανένα δημοσιονομικό όφελος δεν θα φέρει η κατάργηση του ΕΤΑΚ.

Επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικών παροχών με πιο υψηλό αφορολόγητο. Θέλουμε να προστατεύσουμε τη μικρή ιδιοκτησία που κληρονομείται. Αλλά να φορολογήσουμε σωστά τις μεγάλες περιουσίες που λόγω κληρονομιάς αλλάζουν χέρια

ΟΙ μεγάλες περιουσίες δεν πλήρωναν και δεν θα πληρώσουν ποτέ φόρο κληρονομιάς. Ο λόγος είναι διότι έχουν τους εξειδικευμένους νομικούς που τους δείχνουν πως να αποφεύγουν τέτοιους φόρους. Ο απλός πολίτης όμως δεν έχει.

Βάζουμε τέλος στις αθέμιτες χρεώσεις, στους πλειστηριασμούς ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές

Θα καταργήσει άραγε τις συμβάσεις και τις συμφωνίες μεταξύ των αντισυμβαλλόμενων;

Δίνουμε δυνατότητα ρύθμισης και σταδιακής απαλλαγής οφειλών σε όσους αποδεδειγμένα αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.”

Ποιος θα χρηματοδοτήσει αυτό το σχέδιο δεν είναι γνωστό. Το μόνο σίγουρο όμως είναι τα χρέη αυτά δεν μπορεί να διαγραφούν.

Στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Παγώνουμε για ένα χρόνο τις δανειακές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση. Τους δίνουμε τη δυνατότητα αναχρηματοδότησης ληξιπρόθεσμων οφειλών.”

Πως θα χρηματοδοτηθεί αυτό το σχέδιο επίσης δεν είναι γνωστό. Επίσης, ποιος θα αποφασίσει για το ποια επιχείρηση έχει πρόβλημα λόγου κρίσης η όχι;

Διοχετεύουμε ρευστότητα στην αγορά μέσω του ΤΕΜΠΜΕ αξιοποιώντας τις παγωμένες εγγυήσεις ύψους 15 δις από το πακέτο ρευστότητας των Τραπεζών.”

Δηλαδή περαιτέρω δανεισμός. Τα δανεικά μέχρι τώρα δεν έχουν σώσει κανέναν.

Αντιμετωπίζουμε τη μάστιγα των μεταχρονολογημένων επιταγών μειώνοντας σταδιακά τα χρονικά όρια και τη διάθεση από τις τράπεζες

Αυτό θα είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Εδώ οι τράπεζες έχουν σταματήσει να σπάνε μεταχρονολογημένες επιταγές τώρα και μήνες. Πως θα τους αναγκάσει και ποιος θα πληρώσει; Υπόψη ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, οι επιταγές είναι περίπου 300-400 δις.

Ριζική αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης εργαζομένων που έχει εξελιχθεί σε κοινωνική μάστιγα.”

Η Σοσιαλιστή νοοτροπία ποτέ δεν έπαψε να με εκπλήσσει. O κύριος Παπανδρέου θα πρέπει να ενισχύσει αυτό τον κλάδο και όχι να τον πολεμήσει. Είναι μια από τις λύσεις του προβλήματος και όχι το πρόβλημα.

Αυτά που λέει ότι θα κάνει ο κύριος Παπανδρέου δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν. Η ΝΔ είπε ότι το κοστολόγιο είναι περίπου €10 δις. Προσωπικά εκτιμώ ότι κάνουν λάθος ... είναι πολύ περισσότερα.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν παίρνουν τις μετρητής αυτά που είπε και φαντάζομαι ότι όλοι μας ξέρουμε ότι δεν θα γίνουν.

Αν θέλει ο κύριος Παπανδρέου να βγάλει τη χώρα από την κρίση δεν έχει παρά να πληρώσει στην αγορά αυτά που χρωστά το κράτος.

Στις κατασκευαστικές εταιρείες το δημόσιο χρωστά πάνω από 2 δις. Στις φαρμακοβιομηχανίες χρωστά 2.7 δις (σημειώστε ότι μιλάμε για σχεδόν to 2% του ΑΕΠ.Και μόνο ένας θεός ξέρει πόσα είναι τα συνολικά χρωστούμενα.

Ας δώσουν αυτά που χρωστάνε στην αγορά πρώτα και μετά ας μιλισει ο κυριος Παπανδρεου για τα υπόλοιπα.

Πάντως ένα έχω να πω: Αν αυτά τα μέτρα βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία - έστω ελάχιστα - και μάλιστα τις πρώτες 100 μέρες, τότε ο κύριος Παπανδρέου αξίζει το βραβείο Νόμπελ στην οικονομία.

Υπεύθυνη δήλωση: Δεν είμαι οπαδός της ΝΔ και ότι δεν θα ψηφήσω ΝΔ η κανένα άλλο κόμμα σε αυτές τις εκλογές. Τους έχω σιχαθεί όλους τόσο πολύ, που ούτε καν λευκό δεν θα ψηφήσω.

Γιώργος Καισάριος

ΑΝΕΚΔΟΤΟ..... (ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!)


Στο φανάρι σταματά μια BMW 735, και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι: -Κύριε σας παρακαλώ δώστε μου λίγα λεπτά για να πάρω κάτι να φάω..... Ο οδηγός τον κοιτάζει με ξαφνιασμένο βλέμμα, και του λέει: -Αν θα σου δώσω 50 ευρώ, πες μου την αλήθεια, θα τα ξοδέψεις σε ποτά και τσιγάρα; -Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών και ποτέ δεν κάπνιζα, ούτε έπινα. -Καλά, αν θα σου δώσω 100 ευρώ, θα πας σε μπουρδέλο έ; και θα τα δώσεις όλα στις πουτάνες, έτσι δεν είναι; -Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών, είκοσι χρόνια παντρεμένος με 2 παιδιά, και ποτέ δεν πήγα με άλλη γυναίκα. -Τότες άκου τι θα κάνουμε. Θα σε πάω στο σπίτι μου, και θα πω στη γυναίκα μου να μας σερβίρει ένα πλούσιο τραπέζι και στο τέλος θα σου δώσω και 200 ευρώ. Συμφωνείς; -Μα κύριε ντρέπομαι, κοιτάξτε τα χάλια μου, τι θα πει η κυρία σας; -Χέστηκα για το τι θα πει η βλαμμένη. Εγώ θέλω να δει πως καταλήγουν οι άντρες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, και δεν πάνε με πόρνες.....!!!!!!!!!!!!!

Πέρα από το φράγμα του χρόνου...(Το κείμενο που ακολουθεί, χειρόγραφο στην αρχική του μορφή, βρέθηκε το καλοκαίρι του 2003 σε ένα σφραγισμένο φάκελο.)

ΧΡΟΣΝΟΣ

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ... ΥΠΟΝΟΜΑΤΑΡΧΗ ΕΤΟΥΣ 1907 (ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΤΑΝ)


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ..........

Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε



Τα σημερινά ΝΕΑ, όχι μόνο ανακήρυξαν νέα κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ κατά την γνώμη τους) αλλά έχουν και άποψη για το πόσα υπουργεία θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος αλλά και ποιοι αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα υπουργεία.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:

Είναι νωρίς να σχηματίσουν, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυβέρνηση.
Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε πως ασκούνται οι πιέσεις προς τους ηγέτες, από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα.
Προϋπόθεση πάντως ακόμη και για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι η λήξη της ψηφοφορίας και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συνεπώς βιάζεστε πολύ κύριοι των Νέων!!!

Εκτός αν είναι τόσο βέβαιοι - με δημοσκοπήσεις που δεν γνωρίζουμε - για την αυτοδυναμία τους, ώστε το ηγετικό κέντρο φροντίζει από τώρα - με σκόπιμες διαρροές- να προετοιμάσει την αποδοχή των κυβερνητικών επιλογών της σε επίπεδο προσώπων.

Όπως και νάχει το πράγμα, είναι ΛΑΘΟΣ. Γιατί υπάρχει και η άλλη παροιμία που προειδοποιεί: "Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες"

ακτιβιστης

Κάτοικος του Έβρου καταγγέλλει επωνύμως την εγκατάλειψη των ελληνικών συνόρων!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Χρόνια τώρα το φωνάζουμε οι άνθρωποι που ζούμε στον Έβρο. Το φωνάζουν οι δήμαρχοι, ο νομάρχης, οι πολιτικοί και εκκλησιαστικοί μας άρχοντες, οι συνοριοφύλακες... ένας ολόκληρος νομός -ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις και πιστεύω- φωνάζει πως οι Τούρκοι "σπρώχνουν" τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Το βλέπουμε καθημερινά με τα μάτια μας. Δεν φτάνουν οι κραυγές μας στην Αθήνα. Είναι πολύ μακριά η πρωτεύουσα.

Δεν μας ακούν τα πανίσχυρα Μ.Μ.Ε. Και είναι ύποπτη η σιωπή τους.

Χρειαζόταν οι φωτογραφίες της FRONTEX γιά να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται στα σύνορά της;

Και πόση σημασία νομίζετε ότι δίνουν οι Τούρκοι στην FRONTEX;

Προχτές Τούρκικα μαχητικά κυνηγούσαν ένα ελικόπτερό της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ...

Πως να αισθανθεί ασφαλής ο μέσος κάτοικος του Έβρου;

Δεν ξέρω στο όνομα ποιάς "φιλίας" απενεργοποιούν τη συνοριοφυλακή και αδειάζουν τα φυλάκια του στρατού μας στα σύνορα…

Ζω μέσα στο δέλτα του Έβρου, 940 μέτρα από τα σύνορα. Ο πλησιέστερος Έλληνας φαντάρος είναι 19 χιλιόμετρα πίσω μου(!) και οι συνοριοφύλακες απαγορεύεται να φτάσουν στα σύνορα.

Έτσι όπως σας το λέω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν τους αφήνουν.

Το ξαναγράφω για να γίνει αντιληπτό από τους «υπεύθυνους»:

Έχουμε μιά συνοριοφυλακή που δεν έχει δικαίωμα να προσεγγίσει στα σύνορά μας.

Νομίζετε πως είμαι υπερβολικός;

Πιστεύετε ότι τα παραλέω;

Θέλετε λεπτομέρειες;

Θέλετε να τα δείτε με τα μάτια σας;

Στη διάθεσή σας.



- Γιώργος Αποστολόπουλος
evrodelt@otenet.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΤ. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ!!!!

Οι ΝεοΔημοκράτες Ευρωβουλευτές και οι Δεξιοί Ευρωβουλευτές όλων των άλλων χωρών, υπερψήφισαν ΜΟΝΟ την τροπολογία για τον Αγωγό "Ναμπούκο", ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!


Αρνήθηκαν την τροπολογία για τους υπόλοιπους αγωγούς, συμπεριλαμβανομένου και του South Stream (Ρωσικών συμφερόντων) που περνούν και από την Ελλάδα!


Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Παίξανε το παιχνίδι, όχι μόνο της Αμερικής, αλλά το παιχνίδι που αφήνει την Ελλάδα έξω από οποιαδήποτε στρατηγική θέση, στο μέλλον των αγωγών"!!!



Είναι επίσης γνωστό πως ο Αγωγός "South Stream", έχει πολλαπλάσια γεωοικονομική σημασία από τον πετρελαιαγωγό και κατά συνέπεια πολλαπλάσια εθνική σημασία για τη Θράκη.


κρογιας

Η "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ....ΤΟ 2004 ΕΙΧΕ ΑΓΡΟΤΕΣ......ΤΟ 2009 ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΛΛΟ "ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ"

Εκλογές 2009



Κάνε κλικ να ανοίξει η εικόνα
καφενείο

ΠΟΛΛΕΣ .....ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ..... Ο DAVID AXELROD ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ??

Photobucketenimerosi

"ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ"..... ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΕΙΣΦΟΡΕΣ" ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ...ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...


Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ .... ΚΑΙ "ΠΡΟΤΑΣΗ" .... ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ........ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ.... ΟΣΑ ΕΠΙ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ"...... ΓΙΑ ΝΑ "ΜΑΣΑΝΕ" ΤΙΣ "ΠΑΤΑΤΕΣ" ΣΑΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

(η πρόσκληση από το plomari)

Παιχνίδι πληροφοριών από Τούρκους

Η Σιμπέλ Έντμοντ αποκαλύπτει τι γινόταν στο FBI.Τούρκοι πράκτορες κατάφερναν να αντλούν πληροφορίες από την αμερικανική κυβέρνηση, δωροδοκώντας βουλευτές. Μια απίστευτη ιστορία διηγείται η πρώην μεταφράστρια του FBI Σιμπέλ Έντμοντς.


ΕΝΤΜΟΝΤΣ
Απολύθηκε από το FBΙ όταν ανέφερε τις υποψίες της για τη σχέση της βουλευτίνας του Ιλινόις και της Τουρκάλας πράκτορος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ
Αποκαλύψεις που σοκάρουν έβγαλε στην επιφάνεια η συνέντευξη της γνωστής ως «whistleblower» της αμερικανικής πολιτικής Σιμπέλ Έντμοντς στο αμερικανικό περιοδικό «The American Conservative». Κατά τη συνέντευξή της αποκαλύπτονται οι μυστικές διασυνδέσεις Τούρκων πρακτόρων με στελέχη του Κογκρέσου απ' όπου κατάφερναν να αρπάζουν σημαντικότατες πληροφορίες, αλλά και το εμπόριο ναρκωτικών και παράνομων όπλων και το ξέπλυμα χρήματος κάτω από τη μύτη του Λευκού Οίκου. Αυτές τις συναλλαγές μυρίστηκε η Σιμπέλ Έντμοντς, και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκε. Μέρος της συνέντευξής της δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak».

Οι υποψίες
Η ίδια αναφέρει ότι πέντε ημέρες περίπου μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, προσλήφθηκε από το FBI ως μεταφράστρια της τουρκικής και περσικής γλώσσας. Μέρος της δουλειάς της ήταν να μεταφράζει και να καταγράφει συνομιλίες ανάμεσα σε Τούρκους πράκτορες με τις αμερικανικές επαφές τους. Τον Απρίλιο του 2002 απολύθηκε από τις Αρχές του FBI, γιατί εξέφρασε την υποψία πως ένα άτομο από την ομάδα των μεταφραστών, στην οποία ανήκε και η ίδια, ήταν μέλος τουρκικής κατασκοπευτικής οργάνωσης. Αποστολή αυτής της τουρκικής οργάνωσης ήταν κατά τις υποψίες της Έντμοντς, η δωροδοκία σημαντικών στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης από τους οποίους αντλούσαν πληροφορίες, το εμπόριο ναρκωτικών, οι πωλήσεις παράνομων όπλων, το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και ενίσχυση του πυρηνικού εξοπλισμού.
Οι τότε καταθέσεις της Σιμπέλ χαρακτηρίστηκαν στην αναφορά του δικαστηρίου ως σοβαρότατες, ισχυρές και λόγος για έκδοση εντάλματος. Ωστόσο, εκείνο το διάστημα δεν έγιναν και πολλά για να φανεί η αλήθεια. Τίποτα, όμως, δεν μπορούσε να κρυφτεί, αφού οι υποψίες της μπορούσαν να επιβεβαιωθούν από τα έγγραφα έρευνας που διεξήγαγε το FBI.

Η σχέση με τη λεσβία βουλευτίνα
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Έντμοντς, η ιστορία ξεκίνησε με τις ύποπτες επαφές που διατηρούσε ο τότε πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Μαρκ Γκρόσμαν, με την τουρκική κυβέρνηση αλλά και με ύποπτες εγκληματικές ομάδες. Αφού φεύγει από την Τουρκία και επιστρέφει στις ΗΠΑ, οι συνομιλίες του παρακολουθούνται. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα του Γκρόσμαν, Τουρκάλα, προσλήφθηκε στο FBI ως μεταφράστρια. Στην πορεία εμπλέκονται διάφοροι και η λίστα των υπό παρακολούθηση ατόμων μεγαλώνει. Εδώ είναι που κάνει την εμφάνισή της η βουλευτίνα του Ιλινόις Jan Schakowsky. Τούρκοι πράκτορες περισυνέλεξαν στοιχεία ανακαλύπτοντας ότι ήταν λεσβία. Τότε μια Τουρκάλα πράκτορας σχετίζεται ερωτικά μαζί της. Μάλιστα η Τουρκάλα πράκτορας βρίσκει ευκαιρία και της συμπαραστέκεται όταν η μητέρα της Jan πεθαίνει. Έτσι ξεκινά η οικειότητα και οι συχνές συναντήσεις των δύο στο σπίτι της Jan (η οποία ήταν παντρεμένη με άντρα), με αποτέλεσμα η οικία της να γεμίσει από κάμερες και συσκευές καταγραφής ήχου. Μάλιστα δημοσίευμα τουρκοκυπριακού Τύπου αναφέρει ότι η υπόθεση με τη βουλευτή, παρεμπόδισε την έγκριση του αρμενικού ψηφίσματος. Η απόσπαση αξιόλογων πληροφοριών κατέστησαν τότε ευκολότερο από ποτέ.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ

25.9.09

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ TSOUTSOUNEROS, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!



Νέα πολιτική παρέμβαση από την Επαναστατική Οργάνωση των "Tsoutsouneros".
Θα θυμάστε τον ξαφνικό έως αιφνίδιο φυγεμό μου προχθές. Ε, λοιπόν, ήμουν ξανά στα χέρια των μελών της Οργάνωσης φάντασμα!!!
Τα παιδία άκουσαν τη Τετάρτη βράδυ τις πολυσύνθετες μαλακίες του υπό αναχώρηση και απροειδοποίητα μπήκαν σε δράση. Πρώτα απ΄ όλα, εξασφάλισαν τη παρουσία μου, για να κάνω επιτόπιο αξιόπιστο ρεπορτάζ. Με τις πιτζάμες με προσέλαβαν!!!
Σαν στόχο είχαν να συλλάβουν τον Καραμανλή μετά την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη και να τον πείσουν να ανακαλέσει και να δώσει επιτέλους και αυτός αύξηση 30 σεντς στον εργάτη και τον σπουδαστή και στη κοπτοράπτρια.
Όταν φτάσαμε νυχτοξημερώματα, ο Καραμανλής εξ φύσεως δειλός, εκρύπτετο σε τεκτονικές στοές, με φιλικούς μασόνους, για το σωθείναι του, διότι οι πράκτορες της Ραφήνας είχαν και αυτοί τη πληροφόρησή τους.
Οι επαναστάτες, άρχισαν αμέσως να επιτίθενται στον εν Αφίσαις Καραμανλή, να τον αρπάζουν θαρρετά από τους χαρτογιακάδες του, να τον χαστουκίζουν, να τον προπηλακίζουν και να τον τσαλακώνουν στις κολόνες του και τα πέριξ δενδρύλια που υπέφεραν το βάρος το ασήκωτο!!!!!
Η όλη τσουτσουνέρικη επίθεση, διεξάχθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της Αλεξανδρουπόλεως, από τον φάρο τον περίλαμπρο, μέχρι και των Δικαστηρίων.
Ένας Tsoutsouneros, καταλαμβάνεται από έξαρση και περίσσια κάψα και τα κατεβάζει όλα πάραυτα και με το τσουτσουνέρι του αρχίζει να κατουροπυροβολεί πέριξ και τριγύρω της αφίσας, η οποία το νωρίτερο, είχε φάει πολύ ξύλο και τρομοκρατημένη ζάρωσε και τάκανε πάνω της και βρώμισε ο τόπος για άλλη μια φορά!!!!!
Στη συνέχεια άρχισε άγριο κυνηγητό σε όλη τη πόλη για να βρεθεί ο ηγέτης της αναχώρησης, αλλά μάταια. Αργότερα μάθαμε ότι γνωστός αμφίπολος, με τη βοήθεια 4 λόγων της Ε.Υ.Π., τον φυγάδεψαν στην Αμφίπολη κι από τον πήγαν Καβάλα!!!!!
Μπαΐλντισα ρε παιδιά. Χωρίς ανάσα σχεδόν, το απόγευμα με γύρισαν πακέτο, αφού φάγαμε σουτζουκάκια στη Κομοτηνή την ενδιάμεση
Το πλούσιο φωτορεπορτάζ είναι από την επιχείρηση των Tsoutsouneros και είναι παντελώς απελευθερωμένες για πάσα χρήση.
Ο αρχηγός τους ο Άλεξ, πριν με αφήσουν, βγάζει τη μάσκα και μου λέει σοβαρά- σοβαρά: "μοιάζω για τσουτσούνι του σολήνα????? -'Ε???? -μοιάζω για προϊόν μαλακίας????? - 'Ε?????".
ΟΧΙ, απαντώ και δεν ξέρω αν άκουσα τη φωνή μου απ' τη τρομάρα που πήρα.
"Αυτό να το γράψεις στο τέλος ξέχωρα. Και να το τονίσεις. Δεν έχω καμιά σχέση με τον φλώρο", μου κλείνει τη κουβέντα και φεύγει σαν σκιά. Σαν φανταστικός επαναστάτης........
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΕΕ ΜΟΥ!!!!! ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΟΙΝΟ......ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ


Η στιγμή της απάντησης στην συνταξιούχα!!
Η συνταξιούχα ΑΞΙΩΝΕΙ απάντηση ΤΩΡΑ!!
Ο κ. Καραμανλής απάντα στην πιεστική ερώτηση ΝΕΟΛΑΙΑΣ!
Νεαρά επιτακτικά και πιεστικά ΖΗΤΑ να ΜΑΘΕΙ !!

Η ΝΕΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΠΕΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος κόσμου ακούει με προσοχή χθες στο ΑΙΓΑΛΕΩ τον κ. Πρωθυπουργό!
Ο κ. Πρωθυπουργός εξηγεί γιατί δεν πρεπει να δωθούν αυξήσεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ!!
ΤΟ ΜEGA στηριξη ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!
diaporon

Εκλογές με άρωμα γυναίκας

Είπαμε και δεν το παίρνουμε πίσω. Σαν web περιοδικό γίναμε κι εμείς διαπλεκόμενοι και στηρίζουμε Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει στο να… ανακατευτούμε με τα πίτουρα, δηλαδή τα δύο μεγάλα κόμματα. Και θα το κάνουμε με ένα focus στις γνωστές γυναίκες που διεκδικούν ψήφο στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες.


@@ Α Αθήνας – ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη επιμένει και ελπίζει ότι σύντομα θα εκπληρώσει την μεγάλη επιθυμία του μπαμπα: να γίνει αρχηγός της Νου Δυο και αργότερα του κράτους. Ο μπλε Χάιλαντερ περιμένει και ταυτόχρονα στέλνει ευχές για «καλή επιτυχία» στον Καραμανλή. Αυτός θα μας θάψει όλους. Μόνο αν γίνει κανά τρελό και δεν μπει η Ντόρα στην Βουλή θα κινδυνεύει με ανακοπή.





@@ Αλλά πάλι, από ποια να απειληθεί; Από την Βόζενμπεργκ ή την Πιπιλή; Εκτός και της την βγει καμιά Κουντουρά. Φήμες που θέλουν την Ντόρα να την τρέμει και να έβαλε τον μπαμπάκα να της στείλει… ευχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Πάντως αν ψήφιζα Α Αθηνών και ΝΔ (ευτυχώς δεν μου συμβαίνει τίποτα από τα δύο) θα το έκανα το σπάσιμο στην οικογένεια ΜακΜητσοτακλάουντ.










@@ Α Αθήνας – Πασόκ. Στον αντίποδα η νέα των δημοσκοπήεσων κυβέρνηση αντιπαρατάσσει ότι καλύτερο έχει από… υποκριτικής άποψης: Άννα Φόνσου (χωρίς το… άλογο), Άννα Βαγενά (γνωστή και ως Βαγγελίτσα από τις βιντεοταινίες) και Πέμυ Ζούνη (μετά την συνεργασία με Παπακαλιάτη το έριξε στην πολιτική, επικίνδυνος τύπος ο Χριστόφορος).

@@ Βέβαια το ισχυρό θηλυκό… χμ, δεν ακόυγεται καλά αυτό. Πάμε πάλι. Βέβαια το ισχυρό χαρτί του Πασοκ στην Α Αθήνας είναι η Άννα Διαμαντοπούλου. Φτυστή η… μισή Ντόρα Μπακογιάννη. Που να βάλει και σιδεράκια για να ισιώσει τα δόντια…




@@ Β Αθήνας – ΝΔ. Εδώ προσκυνάμε. Αλίκη Αρβανιτίδη, η ψυχή των απατημένων γυναικών, η τιμωρός των ερωμένων, η ζογκλερ με τις παντόφλες (που πέφτουν στο κεφάλι του άπιστου άντρα). Που να την κοντράρει η Νίνα Βλάχου; Δεν έχει να επιδείξει τίποτα από τα παραπάνω. Μόνο κάτι λεζάντες στα κοσμικά του Ελεύθερου Τύπου την καλή εποχή του. Άνιση μάχη.


@@ Βέβαια φαβορί είναι η Φάνη (άντε) Πάλλη Πετραλιά. Η γυναίκα που δεν καταλαβαίνει από εμπόδια. Σκουντοφλά, σωριάζεται στο έδαφος αλλά σηκώνεται ατσαλάκωτη και με το μαλλί να μην έχει καν κουνηθεί. Μόνο ο Τζέιμς Μποντ και ο Λέσλι Νίλσεν στις Τρελές Σφαίρες το έχουν πετύχει αυτό.





@@ Β Αθηνών – Πασόκ. Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, Άννα, διεκδικεί μία θέση στην Βουλή. Ο Τζίμμης Πανούσης ήδη τρίβει τα χέρια του. Στην ίδια περιφέρεια είναι και η Σοφία Σακοράφα, το αντίπαλο δέος της Άννας Βερούλη στον ακοντισμό στα 80ς.



@@ Α Θεσσαλονίκης – ΝΔ. Και μόνο για την θρυλική στιγμή που σύσσωμη η βουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ (πλην του Καρατζαφέρη και του Βαϊτση Αποστολάτου) καρφώνεται στα οπίσθια της την ώρα που πήγαινε στο έδρανο της, η Έλενα Ράπτη κερδίζει την στήριξη μας.





@@ Α Θεσσαλονίκης – Πασόκ. Η Εύα Καϊλή θεωρείται η… πράσινη Ράπτη. Μόνο που ο πισινός της δεν έχει το ίδιο σουξέ. Τώρα αν θα καταφέρει να ρεφάρει την παρτίδα η Μαίρη Ακριβοπούλου, η ηθοποιός που μιλούσε στο Maxim για τα εσώρουχα της, είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον.


@@ Bonus ΝΔ. Η πρώην μεσημεριανού, πρώην πρωινατζού, πρώην υποψήφια με τον ΛΑΟΣ και πρώην πολιτική συντάκτης του Extra, Τάνια Ιακωβίδου διεκδικεί έδρα με την Νου Δυο στην περιφέρεια Αττικής. Αυτή η σταθερότητα της μας συγκινεί.




@@ Bonus Πασοκ. Η γυναίκα σύμβολο των πέτρινων για την Ελλάδα χρόνων της Eurovision, η δημιουργός των…. «Νέων του Ψαροντούφεκου», η επί χρόναι εκφωνήτρια της κρατικής τηλεόρασης που είχε το βαρύ πρόγραμμα να εργάζεται μάι φορά τον χρόνο (και καμία όταν την έκοψαν από την Eurovision) η Δάφνη Μπόκοτα πάει να συνεχίσει το έργο της στην Α Πειραιά. Τι να πω; Καλή ξεκούραση;



--



--
http://www.panicproject.org
http://panic-gr.blogspot.com/

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΝΟΣ ΒLOGGER....

ΠΡΟΣΟΧΗ ? δεν είναι δημοσκόπηση αλλά προσωπική πρόβλεψη


Ν.Δ. 35%-37%

ΠΑΣΟΚ 41-43%

ΚΚΕ 7%-8%

ΣΥΡΙΖΑ 3%-4%

ΛΑΟΣ 6%-7%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%-3%


ΙΧΝΟΣ



* ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ...ΛΕΕΙ!!!!! ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.".....