ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.09

ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει μέχρι τώρα τους λόγους που ένας Πρωθυπουργός αποφάσισε να διακόψει αυτόβουλα την διακυβέρνηση της χώρας ενώ είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια να κυβερνά.

Σε αυτή την ανάλυση θα γίνει προσπάθεια να αποκρυπτογραφηθούν οι λόγοι που πάρθηκε μια τέτοια "παρά φύση" απόφαση από τον Πρωθυπουργό. Να προκηρύξει δηλαδή εκλογές τη στιγμή ακριβώς που η δημοτικότητα της κυβέρνησής τουήταν στο Ναδίρ. Ήταν μια πράξη αυτοκτονίας ή μια απόφαση υπολογισμένη ύστερα από πολύπερίσκεψη ή ακόμα και στυγνό υπολογισμό? Ήταν μια απόφαση που προήλθε ύστερα από εκβιασμούς εσωτερικούς (κομματικούς) και εξωτερικούς? Ή από μια διαίσθηση ότι τα πράγματα για την Ελλάδα θα εξελιθούν πολύ άσχημα πολύ σύντομα και δεν ήθελε να πάρει επάνω του όλο το κόστος?

Ας δούμε μερικά γεγονότα:

1.Με τις αποφάσεις του αλλά και την αδράνειά του σε τόσα θέματα φαίνεται να "σπρώχνει" στην εξουσία το αντίπαλο κόμμα, τόσο εμφανώς, ώστε ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος να διερωτάται: είναι βλακεία, ανικανότητα, έλλειψη πολιτικού ενστίκτου ή πρόθεση?

2. Το ότι τον έσπρωξε ο Σουφλιάς να κάνει εκλογές τώρα στην πιο δύσκολη συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά γιατί άραγε? Το συγκρότημα Μπόμπολα με τα ΜΜΕ που διαθέτει έχει προβάλει μέσα από υποτιθέμενες δημοσκοπήσεις το Σουφλιά σαν πρώτο αντικαταστάτη του Καραμανλή στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών! Γιατί να μην γίνει και αυτός αρχηγός? Ας περιμένει να δει τι του μέλλει με τον ντόρο που θα κάνει η Ντόρα και μετά τα λέμε.

3.Ο Καραμανλής κάνει εμφανώς μια προσπάθεια να περάσει ενα μοντέλο ηγέτη που είναι "υπεύθυνος" και "συνετός" ενώ συγχρόνως στην πραγματικότητα εγαταλείπει την εξουσία φωνάζοντας στο λαό "μην μεψηφίσετε" διαφορετικά ...θα ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ.

4.Από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση η ΝΔ διαπίστωσε ότι το αντίπαλο κόμμα ζητά επίμονα εκλογές. Παρ' ότι δεν το πετυχαίνει μετά τις τελευταίες εκλογές, οι αδυναμίες της διακυβέρνησης του τόπου είναι εμφανείς και η αντιπολίτευση αρπάζει την ευκαιρία να χτυπήσει την κυβέρνηση με όσα μέσα διαθέτει.

5.Ο πρωθυπουργός φαίνεται να κουράζεται μέσα σε μια δίνη προβλημάτων και ανίκανων ή κακόβουλων συμβούλων και συνεργατών.Πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να πλουτίσουν και όταν αποκαλύπτονται δεν τιμωρούνται.Ποιους φοβάται και γιατί?

Ο λαός κοιτάζει απορημένος έναν ηγέτη που τον εμπιστεύθηκε και που στήριξε πάνω του ελπίδες αλλά που φαίνεται τώρα εντελώς ανίκανος.

Και όμως...Όταν τον ακούει κάποιος να μιλά σε συνεντεύξεις δεν μοιάζει καθόλου για ανόητος ή ανίκανος. Φαίνεται κουρασμένος αλλά συγχρόνως κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να ξεπεράσει την κούραση και την απογοήτευση πουπροφανώς έχει σωρευθεί μέσα του και να φανεί ότι μπορεί να υπερασπίζεταιμε σοβαρότητα και συνέπεια τα εθνικά συμφέροντα.Έχει κανείς την αίσθηση ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες πριν να εγκαταλείψει την κυβέρνηση να φανεί ότι νοιάζεται για το Έθνος.(Γιατί όχι υπερκομματικός εθνικός ηγέτης?)

Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιο πουλάκι του ψιθύρισε: σπρώξε τον Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός και αυτός σε έξι μήνες θα σε προτείνει για την Προεδρία!

Ποιος θα μπορούσε να είχε αντίρρηση σε ένα τέτοιο μεγαλειώδες σχέδιο? Ο Σουφλιάς ή η Ντόρα? Ποιος θα πιστέψει βέβαια ότι ο Γιωργάκης θα κρατήσει τη συμφωνία?

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο σαν φάρσα.Ή μήπως είναι η κακή μας μοίρα που οδηγεί στα γεγονότα?

UDemand

1 σχόλιο:

kiki είπε...

γεια σας

πιστεύω ότι ο λόγος των πρόωρων εκλογών είναι ότι ο κ.Καραμανλής υπέστη εκβιασμό και εκ των έξω και εκ των έσω.

εκ των έξω ο εβραιοαμερικανισμός και εκ των έσω τα τσιράκια τους.