ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.09

Τί φοβάται το ΠΑΣΟΚ;


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Σίγουρα φοβάται τις μέρες που θα ‘ρθουν και θα το βρουν υπόλογο στις φρούδες υποσχέσεις που δίνει τώρα, δίχως φειδώ. Ξέρουν από τώρα ότι τον υψηλό πήχη που έβαλαν δεν θα τον ξεπεράσουν εκ των πραγμάτων. Ποιόν πραγμάτων; Tων πραγματικών οικονομικών αριθμών που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ο Καραμανλής το είπε ξεκάθαρα και είναι αληθές. Αυξήθηκε το χρέος επί των ημερών μας γιατί το 80% του δανεισθέντος ποσού χρησιμοποιήθηκε για την αποπληρωμή τόκων και εξοπλισμών της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Εγώ λέω, «της κυβέρνησης των εκσυγχρονισμένων αλχημιστών».

Σίγουρα φοβάται τους εναπομείναντες αντιπαπανδρεϊκούς, που δεν είναι λίγοι και με μπροστάρη τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος στο προεκλογικό του φυλλάδιο και στο site του δεν χρησιμοποιεί πουθενά το όνομα του GAP, θα τους βρουν μπροστά τους σε όποιο δύσκολο μέτρο, σε όποιο ανθελληνικό βήμα στην εξωτερική πολιτική, όσο ισχυρή κι αν είναι η νέα κυβέρνηση (αν είναι κυβέρνηση).

Έμαθα όμως ότι φοβάται και την επιστροφή του Μάκη. «H ζούγκλα» άρχισε σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά ενδέχεται να ασχοληθεί με έργα και βίους λασπωμένων όντων. Αποδεικτικό της ανησυχίας στους pasokous-pasokous είναι ένα μήνυμα που διακινήθηκε στο facebook από το group «Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!». Δε ξέρω αν είναι πολλοί, δεν ξέρω πόσο ΠΑΣΟΚ είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι αριστεροί. Κανείς νοήμων πασόκος δε μπορεί να ισχυριστεί έχοντας απένταντί του νοήμων, μη φανατισμένο άνθρωπο, ότι είναι αριστερός. Είναι αστείο να το υποστηρίζουν ερμαφρόδιτοι σοσιαλιστές, κατεπίφασην εκσυγχρονιστές και προοδευτικοί, κρυτοθαυμαστές της φιλελεύθερης αγοράς και υποστηρικτές, αποδεδειγμένα, των κρατικοποιήσεων και της ευρωπαϊκής προοπτικής. Αριστεροί είναι μόνο τη στιγμή (με τον ακριβή χρονικό ορισμό της λέξης) που μιλούν για «κοινωνική δικαιοσύνη» και για «δίκαιη αναδιανομή πλούτου» και οι υπόλοιποι γελούν.

Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει τίτλο «Οι κάμερες του Μάκη στην Ιπποκράτους» και το περιεχόμενό του είναι το ακόλουθο:

«Την ώρα που η μάχη των πολιτών για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, εντείνεται με πολλαπλές εκδηλώσεις και προσφυγές…

Την ώρα που το σύνολο του Ελληνικού λαού έχει καταδικάσει στην συνείδηση του την προσπάθεια να μετατραπεί η ζωή μας στην πόλη ως ένα καθημερινό “big brother” με τις κάμερες τις αστυνομίας…

Η, υποτίθεται, “ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ” ακολουθεί μεθόδους και πρακτικές που προκαλούν και προσβάλλουν κάθε ελεύθερο πολίτη!

Αλήθεια τι εξυπηρετεί η κάμερα και η ζωντανή μετάδοση της εισόδου των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ, καταγράφοντας καθημερινά πρόσωπα συντρόφων, μελών, φίλων του ΠΑΣΟΚ, και εργαζομένων; Πού θα χρησιμοποιηθούν; Και επιτέλους, πού είναι αυτή η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ; Η Αστυνομία για να καταγράψει παίρνει άδεια από εισαγγελέα και ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είναι πάνω από όλους αυτούς του θεσμούς;

Καλούμε ΑΜΕΣΑ τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο να αποσύρει την κάμερα και την μετάδοση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και επιφυλασσόμαστε νομικά για ό,τι έχει καταγραφεί. Κάποια θέματα είναι ζήτημα αρχών. Και ποιότητας της ίδιας της δημοκρατίας μας…Όσο για τις παρακολουθήσεις σας, σας λέμε μια και καλή πως δεν τις φοβόμαστε. Γιατί απλά…ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Κίνηση Πολιτικής Διαβούλευσης

μελών και φίλων ΠΑΣΟΚ

http://www.ekinissi.gr/

Και αναρωτιέμαι; Μήπως οι «θιασώτες της προάσπισης των πνευματικών δικαιωμάτων» φοβούνται ότι καταγράφονται όλοι όσοι «βοηθούν στον αγώνα» και την επαύριον που θα βολευτούν στο δημόσιο, με μία ακόμα νεοπασοκική επέλαση στο δημόσιο τομέα, ο κ. Τριανταφυλλόπους θα έχει τις ταινίες και θα τους αφιερώνει ώρες τηλεθέασης και γελιοποίησης;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: