ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.09

Άλλο ένα ψέμα του Πρωθυπουργού…



Από πόρους του ΟΑΕΔ και όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσηςπροέρχονται τα κονδύλια για την πληρωμή των απασχολουμένων σε προγράμματα Stage, καταγγέλλουν η ΓΣΕΕ και το ΠΑΣΟΚ διαψεύδοντας τον Πρωθυπουργό, ο οποίος είπε ότι είναι... ευρωπαϊκά προγράμματα και θα χάσουμε πόρους. Χιλιάδες νέες και νέοι βρίσκονται υπό καθεστώς πολιτικής ομηρείας, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις 12.000 προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (Stage). Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί ενημερώθηκαν σχετικά από το προεδρείο της Συνομοσπονδίας στις 2/9/2009 κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αντί να το ελέγξει, ανακαλύπτει “πράσινους συνδικαλιστές” για να κρυφτεί και χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη την καταγγελία. Ανεπίτρεπτη είναι όχι η αλήθεια αλλά η διαστρέβλωση και η απόκρυψή της», παρατήρησε ο κ. Παναγόπουλος. «Στέλνονται σε κιβώτια» Παραθέτοντας στοιχεία ο κ. Παναγόπουλος αναρωτιέται: «Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι έχουν μετατρέψει τα Stage από προγράμματα εργασιακής εμπειρίας με συνεχείς ανανεώσεις σε προγράμματα εργασιακής ομηρείας; Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι υπογράφτηκαν χιλιάδες προγράμματα από 3/9/2009 έως 9/9/2009 και σε συσκευασμένα κιβώτια αποστέλλονταν σε υπηρεσίες, δήμους και υπουργεία; Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο Διοικητής του ΟΑΕΔ παραιτήθηκε στις 9/9/2009 για να πολιτευθεί και η αυτονομημένη επικράτεια της Γραμματείας του ταχυδρομούσε επιστολές και κιβώτια με προγράμματα έως και τις 15/9/2009 χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα; Ποια είναι η εξουσιοδοτημένη υπηρεσία υπογραφής των συμφωνητικών και ποιος εξουσιοδοτημένος να υπογράφει αντί του τέως Διοικητή; Ποιος είναι αυτός που εμφανίζεται να σφραγίζει τα συμφωνητικά με τη σφραγίδα “Διοίκηση ΟΑΕΔ”, πού υπάγεται και ποιος υπογράφει;». Μάλιστα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ επικαλέστηκε το σχετικό ΦΕΚ 844, 6/5/2009, σύμφωνα με το οποίο τα κονδύλια (150.480.000 ευρώ) του συγκεκριμένου προγράμματος (Stage) καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ και όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: