ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.09

Η Ελλάδα σε επικίνδυνο γεωπολιτικό κενό


Η προοπτική ακύρωσης της διέλευσης των ρωσικών αγωγών από ελληνικά εδάφη οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνο γεωπολιτικό κενό.

Οι Δημοκρατικοί προτείνουν την θεσμοθέτηση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας

Αθήνα, 22/9/2009

Η εξαγγελία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου για αναθεώρηση της κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, με πρόσχημα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την λειτουργία του, αιτιολογία που δεν επαληθεύεται από την διεθνή πρακτική στις ανεπτυγμένες χώρες, εκεί όπου όλες οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις λειτουργούν με προηγμένα και αξιόπιστα συστήματα περιβαλλοντικής ασφάλειας, οδηγεί την Ελλάδα σε επικίνδυνη γεωπολιτική απομόνωση. Επίσης, η αβέβαιη έκβαση της διέλευσης του αγωγού αερίου Southern Stream, μετά την πρόσφατη συμφωνία της Μόσχας να περάσει ο αγωγός από τουρκικά εδάφη, σε συνδυασμό με την πλήρη απραξία της κυβέρνησης της ΝΔ επί του θέματος και η αιφνίδια απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν την Τουρκία με συστήματα Patriot μεγάλης ισχύος και εμβέλειας (αξίας 7,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων!), αναδεικνύουν την επιφανειακή διαχείριση και την επικοινωνιακή εκμετάλλευση εξαιρετικά σοβαρών ζητημάτων από το πολιτικό μας σύστημα, το οποίο διακατέχεται από δραματικό έλλειμμα γεωπολιτικής αντίληψης.

Οι Δημοκρατικοί (www.dimokratikoi.gr, με αίσθηση ευθύνης για αυτά τα ζωτικής σημασίας ζητήματα, προτείνουν την δημιουργία ενός νέου θεσμού, του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΕΣΕΑ). Το όργανο αυτό θα πρέπει να στελεχωθεί από αξιόλογους επιστήμονες, έμπειρους γεωστρατηγικούς αναλυτές, διπλωμάτες, στελέχη διεθνών οργανισμών και εκπροσώπους της ομογένειας, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση σε ουσιαστική πληροφόρηση, να συλλέγει στοιχεία, να αναλύει την διεθνή πραγματικότητα, να εντοπίζει τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους, να συντάσσει πορίσματα, να υποβάλλει τεκμηριωμένες προτάσεις και να συμβουλεύει υπεύθυνα την εκάστοτε κυβέρνηση.

Οι Δημοκρατικοί καλούν τους Έλληνες πολίτες να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια τους στις 4 Οκτωβρίου για να ξεκινήσει ένας υπεύθυνος θεσμικός διάλογος για τα μείζονα γεωστρατηγικά ζητήματα της χώρας.

Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

Πληροφορίες: Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: