ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.09

"ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ" .... Ο ΜΕΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΕ ΓΑΠ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....


Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη.«Το καθεστώς στο Αιγαίο δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με παραβάσεις και παραβιάσεις, ούτε με οποιεσδήποτε άλλες προκλήσεις. Υποχωρήσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιανόητες. Δεν υποχωρούμε και δεν παραχωρούμε τίποτα».

Απάντηση Γ. Παπανδρέου σε ερώτηση ΓΓ του ΚΚΕ στο DEBATE : "Το 2004 η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε βάλει βέτο αν η Τουρκία δεν δεχόταν τα σύνορά μας, δεν σταματούσε τα περί "γκρίζων ζωνών" και δεν πήγαινε, αν ήθελε, στο Δικαστήριο της Χάγης όπου θα έκρινε το θέμα της υφαλοκρηπίδας. Δεν το έκανε η κυβέρνηση και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί πολύ αρνητικά η σχέση μας, ακριβώς γιατί δώσαμε περιθώρια στην Τουρκία λόγω της "μεγαλοψυχίας" (τα εισαγωγικά είναι του κ. Παπανδρέου) της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Καραμανλή" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. "Αν εκλεγώ πρωθυπουργός θα είμαι πολύ αυστηρός στην αξιολόγηση της Τουρκίας τον Δεκέμβριο" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου
===============================================================

Ευπατρίδες και οι δύο πολιτικοί εν όψη εκλογών αλλά και με τσαμπουκαλήδικες δηλώσεις στις προκλήσεις της Τουρκίας . Μεγάλες κουβέντες ή αλλιώς "πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα" όπως λέει απλά και ο λαός.

Ξαφνικά διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπάρχουν "γκρίζες ζώνες" και πήραν την απόφαση να διαμηνύσουν ...εν όψη εκλογών πάντα ......τις προθέσεις τους στην γείτονα χώρα , άμα και όταν έρθουν στην εξουσία.

Πάντως στα ΙΜΙΑ οι Έλληνες ψαράδες εξακολουθούν έως και σήμερα δεν μπορούν να ψαρέψουν ούτε να πατήσουν το πόδι τους στις βραχονησίδες

ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΓΚΡΙΖΟ" ....ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΟ"




Δεν υπάρχουν σχόλια: