ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.10

Στο London's School of Economics ακόμα γελάνε


Κυκλοφορούσαμε φαιδροί


Άρθρο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Του ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

«Δρέψατε πάλιν ερασταί ευδαίμονας ναρκίσσους
εις του Μαΐου τους φαιδρούς και ευώδεις παραδείσους».

Ετσι υμνούσε τον ρομαντικό του Μαΐου ο καθαρεύων ποιητής και ένας επίσης ρομαντικός και ανυποψίαστος δάσκαλος που θα ανέλυε κατά τον πατροπαράδοτον τρόπο στη σχολική αίθουσα τους στίχους, ακολουθώντας την ερβαρτιανή εκλογικευμένη μέθοδο ερμηνείας της ποίησης θα ρητόρευε πομπωδώς ενώπιον των μισοκοιμισμένων και πιθανώς εν καιρώ έαρος ερωτικώς υπεριπταμένων μαθητών του

Αυτό το ψευδόμενο δίστιχο (και ως εκ τούτου: δύστυχο) δεν σας θυμίζει τίποτε αυτήν την άνοιξη κι αυτόν τον Μάη, ραγιάδες, ραγιάδες;

Χρόνια τώρα δεν κυκλοφορούσαμε σαν παραλοϊσμένοι εραστές της ευημερίας, της σπατάλης, της κατανάλωσης και της εγωτικής αυτοϊκανοποίησης στους τεχνητούς παραδείσους ενός ουτοπικού κράτους; Μεθυσμένοι με ουίσκι, σαμπάνιες και μπίρες (τα τρία ποτά των εγγυητριών μας δυνάμεων της ανεξαρτησίας μας) και κάποιοι «αντιστεκόμενοι» με βότκα, κυκλοφορούσαμε φαιδροί σπάζοντας πιάτα και σπάζοντας καρέκλες στα γήπεδα, γελούσαμε με την αφέλεια των γειτόνων μας, την εργασιομανία των συμμάχων μας, ευωδιάζαμε τους διαδρόμους των πανεπιστημίων με σπασμένους δοκιμαστικούς σωλήνες επιστημονικών πειραμάτων, θριαμβεύαμε στη Γιουροβίζιον και αγοράζαμε αγεληδόν συμπαγείς δίσκους για να δούμε τι έκανε πριν από έξι αιώνες η προγιαγιά μας με τον κηπουρό της στο κατώι.

Χρόνια τώρα δρέπαμε ευδαίμονες ναρκίσσους, δηλαδή φτιάχναμε ανθοδέσμες με φανταστικά πράγματα, χάρτινα, ζωγραφιστά, γιατί νάρκισσοι πραγματικοί, αληθινοί, απτοί και ευδαίμονες φύονται σε άλλες αυλές, άλλες εποχές και σε αληθινούς κήπους. Διότι όταν δεν υπάρχουν πραγματικοί νάρκισσοι, δεν υπάρχουν και ευδαίμονες, αλλά δεν υπάρχουν ούτε φαιδροί ούτε ευώδεις Παράδεισοι. Διότι όταν απουσιάζουν τα μυριστικά μεθυστικά φυτά δραπετεύει και η ευδαιμονία που προκαλούν και η φαιδρότης και το ευώδες περιβάλλον. Αρα και ο παραδείσιος κήπος είναι φανταστικός. Και σ΄ ένα τέτοιο φανταστικό, χάρτινο σκηνικό κήπου παίζαμε έως τώρα τους εραστές και αποδειχτήκαμε κυριολεκτικά ψώνια.

Το κράτος μας στους καιρούς μας έπαιζε στις εκπομπές της κυρίας Πάνια, όπου συνωθούνται κάτι ψώνια εραστές της τέχνης, ευδαίμονες εν τη θεία αφελεία τους, ανύποπτοι και γελοίοι, φαιδροί που φαντασιώνονται πως δρέπουν ναρκίσσους, ενώ είναι οι ίδιοι θλιβεροί αυτόχειρες, ερωτευμένοι με το είδωλό τους που συχνά μάλιστα το καμαρώνουν να φορά χλαμύδα, σανδάλια και βλακεία με περικεφαλαία.

Νάρκισσοι πάπαλα. Ευδαιμονία πάπαλα. Η ευωδία δυσωδία. Ο Παράδεισος spread. Και η φαιδρότης παγκόσμια.
το ειδα στο radar

Τα χρόνια και τα λόγια τα χαμένα.

37 χρόνια λόγια, τριάντα εφτά χρόνια χαμένα. Οι παππούδες μας εδίωξαν τον Βασιλιά μα εμείς οι ανόητοι αφήσαμε δύο οικογένειες με τους ανθρώπους τους και μας ρήμαξαν.

Οι γονείς μας πάλεψαν για μια μπουκιά ψωμί και μια καλύτερη ζωή και ο Γιώργος μας έφερε μια δράκα ανεύθυνων και Ξένων φίλων του να μας τα πάρει

Μα ήδη πήκαμε σε φάση κάθαρσης του πολιτικού σκηνικού. Το οφείλουμε στους προγόνους μας και στα παιδιά μας. Η οχλοκρατία στην χώρα ξεκίνησε και σύντομα θα εξελιχτεί σε τρομοκρατία και τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να σταματήσει την οργή μας. ΤΙΠΟΤΑ

Τίποτα απολύτως. Τα πάντα θα παραλύσουν και οι οσμές από το καμένο είναι ήδη εδώ. Διαδηλώσεις θα γίνονται κάθε ημέρα σε όλη την χώρα Κάθε πρωι και κάθε απόγευμα μετά την βάρδια και όλοι θα είμαστε εκεί. Γιατί αυτό τελικά επιβάλει το εθνικό συμφέρον, το συλογικό ή το ατομικό μας συμφερον.

Το μόνο που θα θελήσει να σταματήσει την οργή θα είναι το κομματικό συμφέρον και οι δυνάμεις της συντήρησης των προνομίων τους. Μα ποιος νοιάζεται για αυτούς τους έσχατους

Η ένταση θα γενικευτεί και δεν υπάρχει ένα άνθρωπος να σταματήσει αυτην την κοινωνική ομορφι’α. Μέχρι την κορύφωση και την εκτόνωση της. Μια κορύφωση και μια οργή που όπως και να το δεις μας χρειάζεται

Η κοινωνική εξέγερση ήδη έχει στόχο την βουλή και το πολιτικό σκηνικό γενικότερα. Κορύφωση όμως που δεν μπορεί να προβλεφτεί πια θα είναι.

Η θέση του blog είναι με τους πολίτες στο δρόμο όπως πάντα και Ξεκινάμε.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και μέλει να συνταντηθεί με του αληθινούς συντρόφους στο δρόμο.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Ο Δρόμος του Παπανδρέου για τη Ιθάκη


Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει:

"... Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά.
Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, ..........."

Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή. ..............
Kafeneio

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ?



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω, τι άνθρωποι είμαστε εμείς οι Έλληνες, δηλαδή τι πρέπει να μας κάνουν για να βγούμε στους δρόμους; Ή είμαστε τόσο καλοπληρωμένοι, ώστε δεν μας πειράζει που μας τα παίρνουν σχεδόν όλα... Όλη η Ελλάδα έπρεπε να κατεβεί στους δρόμους και να τους πετάξουμε στη θάλασσα! Το να συζητάμε γι' αυτούς είναι χάσιμο χρόνου! Αυτή τη στιγμή, σ' αυτή τη κρίση, χρησιμοποιούν το δημόσιο χρήμα για φρου-φρού κι' αρώματα! Ακόμη και αυτή τη στιγμή αγοράζουν κομπιούτερ,αντηλιακά, μα και ακίνητα όπου γης, πιθανόν για να καλύψουν τα μαύρα και περιμένουν να σωθεί το κράτος από τοπεντακοσάρικο του χαμηλόμισθου και του χαμηλοσυνταξιούχου! Σαν δεν ντρέπονται! Θα πω όμως άλλη μια φορά: εμείς φταίμε! Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε στο "πύρ το εξώτερο" μαζί με όλους τους άλλους τους "τσανακογλύφτες"!!!

ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ (ΚΕΝΗΣ) ΚΑΘΑΡΣΗΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ...

Ως προπομπός κάθαρσης ΗΘΕΛΕ να εμφανιστεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης μέσα από την συνέντευξη του στην real news . Δεν είναι τυχαία η επιλογή Ραγκόυση και το περιεχόμενο της συνέντευξης του.

Η κοινωνία εκπέμπει μηνύματα οργής τα οποία φτάνουν στα "αυτιά" της κυβέρνησης .
Ο Υπ. Εσωτερικών επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για να αποτελέσει το "ηρεμιστικό" της κοινωνίας μέσω της συνέντευξης του.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΥΠ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΝ ! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΑΦΚΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ..ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!! ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ !! ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!

Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!! ΡΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΣΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΣΗΜΙΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΧΤΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ...

Το τίμημα της πελατειακής πολιτικής η οποία “ανταμοίβει” τους πολίτες με παροχές σε αντάλλαγμα την ψήφο τους πληρώνει σήμερα η Ελλάδα όπως υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, με άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή.
Όπως υποστηρίζει ο Κ. Σημίτης, η Ελλάδα έχει φτάσει στη σημερινή κατάσταση διότι “ο κοινωνικός συμβιβασμός που στηρίζει τη λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας καθορίζεται από το πελατειακό σύστημα”.
Αναφέρει ότι η άσκηση της εξουσίας είχε σαν βασικό κριτήριο την αποφυγή του πολιτικού κόστους και την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων με παροχές είτε υπήρχαν πόροι είτε όχι. Κομβικό σημείο κατά τον πρώην πρωθυπουργό, ήταν η επάνοδος της Ν.Δ. Στην κυβέρνηση το 2004 κάτι που σηματοδότησε “την ορμητική επιστροφή της πελατειακής αντίληψης” με δεκάδες χιλιάδες διορισμούς στο δημόσιο, χαριστικές ρυθμίσεις και ειδική μεταχείριση για τους φίλους.

Στο άρθρο του καταλήγει ότι η κρίση δίνει μια ευκαιρία να αλλάξει αυτή η κατάσταση και ταυτόχρονα η κοινωνία να αναλάβει το μερίδιο της δικής της ευθύνης.
“Όλοι μαζί να συμφωνήσουμε και να χτίσουμε ένα νέο συλλογικό συμφέρον για τον τόπο και την κοινωνία με επιμονή συνέπεια και θάρρος” αναφέρει.

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΊΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΑΜΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΠΡΕΖΑ TV

Τι ακριβώς σημαίνει το «πολιτικό casus belli»;

Παπανδρέου : Βρισκόμαστε σε επιτήρηση. Αλλά σε επιτήρηση για την οικονομία μας. Όχι στην εξωτερική μας πολιτική. Δεν είμαστε σε επιτήρηση για κανένα άλλο θέμα. Αν κάποιος τολμούσε να συνδέσει αυτά τα δύο ζητήματα σε βάρος μας, θα αποτελούσε για εμάς ένα πολιτικό «casus belli». Το ξεκαθαρίζουμε διότι υπάρχει μια περιρρέουσα φιλολογία τους τελευταίους μήνες και κάποιοι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, συγχέοντας, και ανεύθυνα μάλιστα, αυτά τα δύο ζητήματα.

============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου :Αν ο Τούρκος δηλαδή μεθαύριο τα συνδέσει τα δυο θέματα τι θα του κάνουμε θα του κυρήξουμε… πολιτικό μας «casus belli». Σιγά κοριτσια μη στραβώσετε καμία γόβα.

Η Δήλωση προφανώς αφορά το εσωτερικό της χώρας και έχει στόχο την επιβολή γενικευμένης σιωπής

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας (vol 2)

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ......ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ


Η φωτο είναι απο το κοινοβούλιο κατα την χθεσινή συζήτηση που η "ολομέλεια" που τόσο πολυ αγωνίζεται για το καλό των Ελλήνων πολιτών και το μέλλον της χώρας συνήλθε για να συζητήσει τα νεα οικονομικά μέτρα.
Για όσους δεν είναι και τόσο παρατηρητικοί στο βήμα βρίσκεται ο κατοχικός πρωθυπουργός και απαντάει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.
Απολαύστε τώρα εικόνα των εδράνων της βουλής τα οποία είναι κατα 90% ΑΔΕΙΑ σε μια συζήτηση που υποτίθεται ότι ενδιαφέρει τους εθνικούς αντιπροσώπους αφού θα πληροφορηθούν τι μέτρα θα λάβει η "κυβέρνηση".Ακόμα και τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι άδεια.
Και λέμε "υποτίθεται" γιατί στην κολοβή δημοκρατία που ζούμε φυσικά και οι βουλευτές των 5.500 ευρω μηνιαίως δεν ενδιαφέρονται για τα νεα οικονομικά μέτρα.
Γιατί να ενδιαφερθούν;Για το 10% μείωση ήτοι 500 ευρω που θα υποστούν;
Οταν η μικρή αυτή μείωση που την δέχθηκαν και με βαρια καρδιά είναι μια ολόκληρη σύνταξη για κάποιους που πρέπει να περάσουν ένα μήνα;
Και που παρεμπιπτόντως πολλοί ξεχνούν ότι οι βουλευτές ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και με πρόσχημα (εδω γελάνε) να είναι "ανεξάρτητοι" απο άλλα....συμφέροντα.
Ακόμα όμως και να είναι τόσο ξεδιάντροποι και να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα θα έπρεπε να εμφανίζονται στις συνεδριάσεις και να δείχνουν έστω και ενα ψεύτικο ενδιαφέρον.Αυτοί οι άνθρωποι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να είναι παρόντες και μάλιστα αδρά.
Ενω περικόπτουν συντάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας.Εχουν εξασφαλίσει για τον εαυτό τους σύνταξη μέσα σε 8 χρόνια (δυο κοινοβουλευτικές θητείες) υπάρχουν δηλαδή συνταξιούχοι βουλευτές των 35 και 40 ετών ένω οι πολίτες είναι αμφίβολο αν θα την πάρουν ακόμα και στα 67 αφου είναι μεγάλη η πιθανότητα με αυτή την ανεργία να μην έχουν ένσημα.
Πληρώνονται απο τον ελληνικό λαό για να υποστηρίζουν και να μάχονται για τα συμφέροντα του και όχι να είναι στα πολιτικά τους γραφεία στις σαβουροεκπομπές και στις προσωπικές τους εργασίες.
Αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ας το κάνουν αφιλοκερδός.Αλλωστε η "προσφορά" ΠΟΤΕ δεν είναι επι πληρωμή.Αμεση μείωση των βουλευτών σε 200 και μηδενικός μισθός.
Αλλά τι μας λές τώρα.......
Οι άνθρωποι έχουν τόσο θράσος ώστε ακόμα και αφού έχουν εξαγγείλει κύμα απολύσεων στο δημόσιο και διάλυση των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα (αν τελικά ισχύσουν οι περικοπές) συνεχίζουν να διορίζουν συγγενείς και φίλους μέσα στην βουλή και όχι απαραίτητα πρασινους.Μετά τον πρόεδρο της νεολαίας του ΛΑΟΣ που εξαργύρωσε το αγωνιστικό του πνεύμα προχθές αποκαλύφτηκε και ο διορισμός του ανηψιού της βουλευτού της ΝΔ κ.Ελσας Παπαδημητρίου.
Προσωπικά απορώ πως αυτο το κτίριο που λέγεται βουλή είναι ακόμα...όρθιο και μάλιστα έχουν το θράσος ακόμα....να κυματίζει και η ελληνική σημαία.
Μάλλον για να..."σκεπάζει" την αλητεία,το το ρουσφέτι,την μίζα και την ανεπάρκεια οσων είναι μέσα.Τουλάχιστον ας βρεθεί ΕΝΑΣ να κατεβάσει το ιερό σύμβολο που δεν φταίει σε τίποτα να λερώνεται απο όλους αυτούς.

protesilaos

Προπηλάκισαν τον Απόστολο Κακλαμάνη στην πορεία.(Εάν ο κόσμος ξεσπά και στους πολιτικούς με γνωστό πολιτικό ήθος ..δεν θέλουμε να φανταστούμε....

...τι θα γίνει με τους "άσημους" και τα γνωστά πολιτικά θρασύδειλα λαμόγια του κοινοβουλίου . Θα τολμήσουμε όμως να απευθυνθούμε στον πολιτικό ... εκ του ασφαλούς βέβαια..... "τσαμπουκά" τον Υπ Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου που με ύφος εκατό Βαρώνων "βγήκε" στο "γυαλί" να δηλώσει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μετατρέψει τον Ελληνικό ΛΑΟ σε πειραματόζωο των ανθρωπόμορφων τεράτων του ΔΝΤ!!... ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!

.


Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, μετά από δυσφορία που ένιωσε όταν νεαροί του επιτέθηκαν φραστικά κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης για την Πρωτομαγιά

Το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά στην πλατεία Κοραή. Οι νεαροί βρέθηκαν απέναντι από τον Απ. Κακλαμάνη και του επιτέθηκαν φραστικά.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο κ. Κακλαμάνης ένιωσε δυσφορία και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

.newsit.gr/

ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


Στρατιωτικές ασκήσεις με στόχο την εξουδετέρωση των αμυντικών συστημάτων της Ελλάδας διεξάγει στο Ικόνιο το Τουρκικό Ναυτικό, τη στιγμή που η Άγκυρα υποδύεται τον «καλό φίλο» της Ελλάδας και το δόγμα Νταβούτογλου έχει ως αρχή τα μηδενικά προβλήματα με τις γειτονικές χώρες.

Σύμφωνα με τη «Χουριέτ», στη φετινή άσκηση συμπεριελήφθησαν και σενάρια που προβλέπουν συγκρούσεις με τακτικό στρατό. Επελέγησαν όπλα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να καταστήσουν ανενεργά τα συστήματα αεροπορικής άμυνας που κατέχει η Ελλάδα. Τα σενάρια προβλέπουν να δοκιμαστούν και αμυντικά συστήματα έναντι ελληνικής επίθεσης!

Στην άσκηση που δόθηκε η ονομασία «Αετός της Ανατολίας» παίρνουν μέρος φρεγάτες του Τουρκικού Ναυτικού και χρησιμοποιούνται συστήματα εδάφους-αέρος. Επίσης λαμβάνουν μέρος μη επανδρωμένα αεροπλάνα ισραηλιτικής κατασκευής.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Κόκκινη Γραμμή στην κοινωνία το ειδικό Δικαστήριο. (...και η ΦΥΛΑΚΗ...την λεγόμενη ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ...τους την χαρίζουμε)

Για να δημιουργηθεί εκείνη η απαραίτητη κοινωνική συναίνεση αλλά και η ψυχική ενότητα που χρειάζεται για να πάμε παρακάτω μονιασμένοι πρέπει να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο.

Ειδικό Δικαστήριο για την οικονομία και για όσα θέματα παραλήψεις παραποιήσεις αμέλειες απιστίες greek statistic καθυστερήσεις ταλαντεύσεις έλλειψη σχεδίου ανοργανωσιά αστοχίες βλακείες τσαπατσουλιά μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα και δεν έχει παραγράφει. Το Αδίκημα δεν βρίσκεται στην ανικανότητα ορισμένων αλλά στην εγκληματική παραπλάνηση όλων των υπολοίπων βάση σχεδίου με στόχο το πολιτικό όφελος. Αυτό έγινε και το ξέρουμε όλοι.

Εδικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για την κατά συρροή κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση και βάση σχεδίου Δυσφήμηση σε βάρος της χώρας με σκοπό το πολιτικό όφελος. Αυτό έγινε και το ξέρουμε όλοι.

Ειδικό Δικαστήριο πρέπει ακόμη να στηθεί και για τα προεκλογικά ψέματα. Δεν αποδεχόμαστε ψέματα από τον πολιτικό κόσμο. Δεν αποδεχόμαστε το Ψέμα ως επιστήμη της προεκλογικής εκστρατείας. Ένας πολιτικός πρέπει να λέει κάτι και ο λόγος του να είναι συμβόλαιο Πρέπει τέλος πάντων να τιμώνται τα παντελόνια που φοράμε.

Οι συνθήκες είναι αντίστοιχες του 1922. Μετά την μικρασιατική καταστροφή. Και χωρίς απόδoση ευθυνών δεν πάμε παρακάτω.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Γράμμα στον Ομπάμα!



Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

Mr. President,

έγινες πρόεδρος των ΗΠΑ και δάκρυσα από χαρά και συγκίνηση,

έλαβες το ,,Νόμπελ Ειρήνης,, και σαν μικρό παιδί, αναπήδηξα από χαρά,

διότι οι προκάτοχοί σου

αντί να προωθήσουν την ειρήνη και να επιβάλλουν το Δίκαιο σ,αυτόν τον πλανήτη,

έκαναν συνεχώς κι,ανελλιπώς το αντίθετον:

για την υλοποίηση των επεκτατικών τους σχεδίων και οικονομικών τους συμφερόντων

>> προκαλούσαν τους λαούς της Γης,

>> δημιουργούσαν εστίες διαμάχης μεταξύ των λαών της Γης,

>> δημιουργούσαν και διόγκωναν, με τον πιό άδικο τρόπο, πληγές και εστίες πίεσης

στούς λαούς της Γης – όπως και στον ελληνικό λαό: αναγνωρίζοντας το συνονθύλευμα

αυτό των Σλάβων της Νότιας Σερβίας, της ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ, ως Δημοκρατία της Μακεδονίας...!

Δυστυχώς, κύριε Πρόεδρε, η βάρβαρη αυτή αδικία εις βάρος του ελληνικού λαού

συνεχίζεται αδιαλείπτως και απ,τους ...δικούς σου ανθρώπους – βλέπε Stephanie

Rowlands, σύζυγο του Ryan Rowlands, public affairs officer at the U.S. Embassy in Skopje!

Βλέπε το ανθελληνικό λιβελλογράφημα που συνέταξε αυτό το ασυναίσθητο ,,θυλικό,,

στο ,,SΤΑΤΕ,, magazine, απρίλιος 2010, σελίδα 20 - κάνε κλίκ στον ακόλουθο σύνδεσμο,

για να γελάσουν και οι ...κατσίκες του Ιrak, διότι άνθρωποι δεν υπάρχουν πλέον εκεί, τους

εξόντωσε ήδη, χωρίς καμιά αιτία, ο προκάτοχός σου!

http://www.state.gov/documents/organization/138927.pdf

Κύριε Πρόεδρε,

παραλάβατε το ,,Νόμπελ Ειρήνης,, για να προωθήσετε την ειρήνη κι,όχι να σπέρνετε και να

αναμοχλεύετε την έχθρα και το μίσος μεταξύ των λαών της Γης...!

Κύριε Πρόεδρε,

το όνομα αυτού του ...κ ρ α τ ι δ ί ο υ ήταν έως το 1944 ,,VARDARSKA,, - βλέπε το ίδιο τους

το γραμματόσημο πάνω στο οποίο, αυτοί οι ίδιοι ονομάζουν την πατρίδα τους ,,VARDARSKA,,!

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Κύριε Πρόεδρε,

δεν υπάρχει καμιά άλλη ,,Μακεδονία,, στον πλανήτη Γη, εκτός από την βορειότερη επαρχία

της Ελλάδας: την ελληνική επαρχία ,,Μακεδονία,,εδώ και 3.000 χρόνια...!

Αυτό σας το πιστοποίησαν πρότεινος, με επίσημη επιστολή τους 350 επιφανείς επιστήμονες,

ιστορικοί και αρχαιολόγοι απ,όλον τον κόσμο –

αν και εσείς ο ίδος γνωρίζετε πάρα πολύ καλά την ιστορική αυτή αλήθεια...!

Mr. President,

έγινες πρόεδρος των ΗΠΑ και δάκρυσα από χαρά και συγκίνηση!

Έλαβες το ,,Νόμπελ Ειρήνης,, και σαν μικρό παιδί, αναπήδηξα από χαρά!

Προώθησε λοιπόν στον πλανήτη μας,

την αγάπη και την ειρήνη κι όχι το μίσος και την διχόνοια...!

Με ελπίδα κι απέραντη εκτίμηση

KostasGalimanis@yahoo.de

Σηκώστε τις Σημαίες για την Υπογραφή της συμφωνίας με το ΔΝΤ.


Γιάννης Παπαϊωάννου

Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί. Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για την ημέρα της ανακοίνωσης της υπογραφής της συμφωνίας με το ΔΝΤ.

Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για να σταλεί ένα ισχυρότατο μήνυμα ανεξαρτησίας ενάντια σε αυτούς τους έσχατους.

Για να τονιστεί και να εμπεδωθεί σε όλους του ΔΝΤαριους και άλλους το μη διαπραγματεύσιμο της εθνικής μας ανεξαρτησίας πέρα από λεγόμενα των κυβερνώντων.

Για να γίνει αντιληπτή παντού η ισχύς της λαϊκής κυριαρχίας.

Να σταλεί το μήνυμα ότι ο απόλυτος κυρίαρχος εδώ κάτω είναι ο Ελληνικός Λαός.

Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της και να ομορφύνει για να υποδεχτούμε τα μουσαιφιριά που μας κουβάλησε το αφεντικό.

Και με αυτή την σοφή κίνηση να γίνει το πρώτο βήμα προς την κοινωνική απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού από κληρονόμους και δυναστείες από τους πρίγκιπες και τις αυλές τους.

Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί την Κυριακή από το πρωί και για μια εβδομάδα. Και αυτός ο Σημαιοστολισμός πρέπει να γίνει παγκόσμια είδηση.

Ακόμη και για το χαβαλέ μας. Γιατί απλά μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.

Βγάλτε την σημαία στο Μπαλκόνι λοιπόν και Διαδώστε το.

John Brady Kiesling: Ο διπλωμάτης που τα έβαλε με το σύστημα Bush


kiesling1

Από την Δέσποινα Συριοπούλου

apo_sin

«Παραιτούμαι, γιατί προσπάθησα και απέτυχα να συμβιβάσω την συνείδησή μου με την ικανότητά μου να εκπροσωπώ την παρούσα αμερικανική κυβέρνηση. Έχω την πεποίθηση ότι η δημοκρατική μας διαδικασία στο τέλος θα διορθώσει τον ίδιο της τον εαυτό, και ελπίζω ότι σε μικρό βαθμό μπορώ να συνεισφέρω στην χάραξη πολιτικών που υπηρετούν την ασφάλεια και την ευημερία του αμερικανικού λαού και του κόσμου, μέρος του οποίου είμαστε». Με αυτή την παράγραφο έκλεισε στις 24 Φεβρουαρίου 2003 την επιστολή προς προς τον τότε αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών Colin Powell, ο πρέσβης John Brady Kiesling, σύμβουλος πολιτικών υποθέσεων τότε, τρίτος τη τάξει, στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας μια διπλωματική καριέρα 20 χρόνων.

Ο John Brady Kiesling δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις ή μάλλον για να ακριβολογούμε δεν δίνει συνεντεύξεις πλέον. Μιλά μόνον όταν έχει κάτι να πει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί την δύναμη που του δίνουν τα όσα πολλά, ιδιαιτέρως σημαντικά γνωρίζει και μπορεί να αποκαλύψει. Ο πρώην διπλωμάτης δεν δελέαστηκε από το εκτυφλωτικό φως της δημοσιότητας, ακόμα και όταν βρέθηκε στο επίκεντρο το 2003. Αν και έγινε πολύς θόρυβος γύρω από το όνομά του με την παραίτησή του από το διπλωματικό σώμα, εντούτοις διατήρησε τον low profile, ήπιο, ήρεμο και νηφάλιο χαρακτήρα του. Εκτός από ένα στοιχείο που κράτησε αμετάβλητο και εντονότερο. Την δυνατότητα να εκφέρει ελεύθερα την άποψή του. Χωρίς να δεσμεύεται από την –μέχρι τότε διατεταγμένη-υπηρεσία του, όταν και όποτε κρίνει ότι επιθυμεί να το κάνει ή ότι είναι απαραίτητο. Στις ελάχιστες εμφανίσεις του στα αμερικανικά ΜΜΕ, κυρίως την περίοδο του 2003, ο πρώην διπλωμάτης επικεντρώθηκε στην ανάλυση της απόφασής του να εγκαταλείψει την θέση του, αλλα και στην ανάπτυξη των θέσεων και των απόψεών του για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Χωρίς αμφιβολία όμως, σε λίγους μήνες, ο John Brady Kiesling θα βρεθεί ξανά στο επικέντρο. Αυτή την φορά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας μιας και το θέμα που πραγματεύεται σε ένα βιβλίο-μελέτη, που μόνο ως μελέτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, λόγω της εμβάθυνσης που κάνει στο θέμα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Θέμα επίκαιρο και για πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα στο προσκήνιο μετά τις συλλήψεις μελών του Ε.Λ.Α. Το προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να εκδοθεί το δεύτερο βιβλίο του στα αγγλικά –το οποίο μεταφράζεται και στα ελληνικά-για την 17Ν με τον τίτλο ”Deadly November”. Ένα βιβλίο που όμως φέρνει στο φως και πολλά νέα αποκαλυπτικά στοιχεία. Στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, όσων γνωρίζουμε για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις αφήνουν εκτεθειμένες τις ελληνικές αρχές και τα όσα μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι έδιναν τις απαιτούμενες απαντήσεις προκειμένου η υπόθεση να θεωρείται λήξασα.

η συνεχεια στο greekamericannewsagency

Εικόνες ντροπής από το δάσος του Προφήτη Ηλία , στην Λαμία.


Οι εικόνες της ντροπής, μου ήρθαν με e-mail από συμπολίτη μου και έχουν τραβηχτεί πριν 2 ημέρες.
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας ??? Απλά αναρωτιέμαι. Αντί να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τους λιγοστούς πνεύμονες οξυγόνου καθαρούς και προσβάσιμους σε όλους τους κατοίκους της Λαμίας (κυρίως), κοιτάμε πως να τους μετατρέψουμε σε απέραντες χωματερές μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, αλλά και σκουπιδιών παντός φύσεως, μεταξύ αυτών πλαστικά !!!

Γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πλαστικά σκουπίδια (και όχι μόνο), εκτός από τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούν, αποτελούν και άμεσο κίνδυνο για πυρκαγιές, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που βρίσκεται εν όψη !!!

Ντροπή και αίσχος στους ανεγκέφαλους που πέταξαν και συνεχίζουν να πετούν ανεξέλεγκτα, μπάζα και σκουπίδια.


Ντροπή και αίσχος στον Δήμο Λαμιέων για την "ανικανότητα - αδιαφορία" στο να χειριστεί ανάλογα σοβαρότατα θέματα, μιας και το πρόβλημα αυτό το συναντάει κανείς και σε άλλες περιοχές της Λαμίας...

Και τέλος ντροπή και αίσχος σε όλους τους Λαμιώτες που σε ανάλογα θέματα, παραμένουν "παθητικοί δέκτες" των καταστάσεων αυτών , χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους καθόλου...δηλαδή δεν κατάλαβα , οι μικρές δασικές περιοχές της Λαμίας δεν ανήκουν σε όλους μας ???
Ναι φυσικά και ανήκουν σε όλους μας κι από την στιγμή που ανήκουν σε όλους μας , συνυπεύθυνοι για την προστασία και την διατήρησή των χώρων αυτών καθαρών, είμαστε όλοι !!!


Κ.Δήμαρχε Λαμιέων, ως πολίτης της πόλης αυτής απαιτώ, να δράσετε άμεσα και να επιληφθείτε του θέματος αυτού.

Συγκεκριμένα, (κι από την στιγμή που πληρώνω υπέρ Δήμου) απαιτώ, να καθαριστεί ο χώρος άμεσα και παράλληλα προτείνω την επιβολή αυστηρών προστίμων, για οποιονδήποτε ανεγκέφαλο ξαναπετάξει το παραμικρό σκουπιδάκι στον συγκεκριμένο χώρο !!!

Ακόμη μια πρόταση που κάνω είναι να δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος (χωματερή) , του ο οποίου η αποκλειστική χρήση θα είναι για την συγκέντρωση μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πετούν τα μπάζα εκεί...

ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Homeland Security) ανιχνεύει τρομοκρατικές απειλές με την ανάγνωση του μυαλού σας

Εικόνα

Οι ανιχνευτές αποσκευών μοιάζουν ξεπερασμένοι ! Η Αντιτρομοκρατική δοκιμάζει τώρα την επόμενη γενιά συστημάτων ασφαλείας - έναν σαρωτή σώματος που μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας !

Οι περισσότεροι ανιχνευτές ψάχνουν για εκρηκτικά ή μετάλλα που αποτελούν κίνδυνο. Όμως, ένα νέο σύστημα που ονομάζεται MALINTENT αλλάζει αυτή την παλιομοδίτικη προσέγγιση και στοχεύει κατευθείαν στο κεφάλι. Αυτή η οργουελική συσκευή ανιχνεύει το άτομο -και όχι το μέσο- που σκοπεύει να σπείρει τον όλεθρο και τον τρόμο.

MALINTENT, το πνευματικό τέκνο της διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας για την Επιστήμη και την Τεχνολογία (υπο-διεύθυνση ανθρώπινου παράγοντα) , ψάχνει το σώμα σας για μη λεκτικά σημάδια, που προβλέπουν εάν σκοπεύετε να βλάψετε τους συνεπιβάτες σας.

Έχει μια σειρά από αισθητήρες και καταγραφείς που διαβάζουν τη θερμοκρασία του σώματός σας, τον καρδιακό ρυθμο και την αναπνοή, για ασυνείδητα σήματα, αόρατα στο γυμνό μάτι, που μπορεί να εμφανίσουν τρομοκράτες και εγκληματίες πριν από μια επίθεση.

Αλλά δε λειτουργεί σαν πολυγράφος. Οι πιθανοί τρομοκράτες, δε γνωρίζουν καν ότι ελέγχονται ! Οι αισθητήρες κάνουν όλη τη δουλειά χωρίς καμία πραγματική φυσική επαφή. Είναι σαν μια ακτινογραφία για κακές προθέσεις.

Επί του παρόντος, όλες οι αισθητήρες και ο εξοπλισμός συσκευάζονται μέσα σε ένα κινητό εργαστήριο ελέγχου, με το μέγεθος ενός ρυμουλκούμενου ή κοντέινερ, και μόλις πριν λίγο καιρό, η Αντιτρομοκρατική δοκίμασε το σύστημα στο Μέριλαντ, ανιχνεύοντας 144, ως επί το πλείστον χωρίς πρόθεση, ανθρώπους.

Αν και θα θέλαμε να σας δώσουμε μια πλήρη εικόνα, για το ασυνήθιστο πείραμα, δε μπορούμε γιατί θα έθετε σε κίνδυνο τις μελλοντικές δοκιμές.

Αλλά μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα 144 πειραματόζωα ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι, που ζουν στην περιοχή της Ουάσινγκτον, και οι οποίοι νόμιζαν ότι πήγαιναν να δουν κάτι σαν έκθεση τεχνολογίας (προκειμένου το πείραμα να λειτουργήσει αποτελεσματικά, έπρεπε να υπάρχει μια πειστική βιτρίνα).

Ενώ τα 144 άτομα νόμιζαν ότι περνούσαν από μια είσοδο, πραγματικά περνούσαν μέσα από μια σειρά αισθητήρων που τους ελέγχαν για κακές προθέσεις.

Μια επιλεγμένη ομάδα 23 συμμετεχόντων έπαιζαν το ρόλο του τρομοκράτη. Ο καθένας κουβαλούσε μια ύποπτη "συσκευή" για να την περάσει από την πύλη - και, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, είχαν επίγνωση του ότι ήταν σε αποστολή.

Για τη διεξαγωγή αυτών των δοκιμών, που πραγματοποιούνται στον άνθρωπο, έπρεπε να υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας για την αποφυγή αποιασδήποτε σωματικής ή ψυχικής βλάβης.


Πώς λειτουργεί ? Όταν οι αισθητήρες προσδιορίσουν ότι κάτι είναι στραβό, διαβιβάζουν προειδοποίηση στους αναλυτές, οι οποίοι αποφασίζουν αν θα επισημάνουν τους επιβάτες για ανάκριση. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει σάρωση προσώπου, η οποία περιλαμβάνει τη μέτρηση κινήσεων μυών στο πρόσωπο, για ενδείξεις για τη διάθεση και την πρόθεση.

Η Αντιτρομοκρατική έχει αναπτύξει ένα σύστημα για την αναγνώριση, τον καθορισμό και τη μέτρηση των επτά πρωτογενών συναισθήματων και συναισθημάτων που αποτυπώνονται στις συσπάσεις των μυών του προσώπου. Το MALINTENT εντοπίζει αυτά τα συναισθήματα και στέλνει την πληροφορία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Όλο αυτό το σύστημα - οι ανιχνευτές και οι οθόνες που απαρτίζουν το κινητό εργαστήριο - λέγεται "Τεχνολογία Απεικόνισης Μέλλουσας Συμπεριφοράς » - ή FAST "Future Attribute Screening Technology"- επειδή είναι σχεδιασμένο να διεκπεραιώνει τους επιβάτες από τον έλεγχο ασφάλεια σε δύο έως τέσσερα λεπτά, και συχνά πιο γρήγορα.

Αν είστε βιαστικός ή αγχώδης μπορεί να στείλετε μηνύματα άγχους, αλλά το FAST δεν ξεγελιέται. Μπορεί να ξεχωρίσει το βιαστικό άτομο από έναν τρομοκράτη. Ακόμα κι αν ιδρώνετε πολύ από φυσικού σας, το FAST δεν θα μπερδευτεί !

"Αν επικεντρωθείς στα άτομα, δε χρειάζεται να ανησυχείς για την ανίχνευση των συσκευών" δήλωσε ο Bob Burns, επικεφαλής του σχεδίου MALINTENΤ. Και ενώ υπάρχουν κι άλλα συστήματα ανίχνευσης, κανένα δεν είναι τόσο πλήρες και αποτελεσματικό.

Αν και οι πραγματικές επιδόσεις του συστήματος παραμένουν απόρρητες, ο Υφυπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας ναύαρχος Jay Cohen θεωρεί το πείραμα σαν "γκολ" κατά της τρομοκρατίας.

Είναι κρύο και απάνθρωπο, όπως ένα ηλεκτρονικό μάτι αλλά παράλληλα είναι αντικειμενικό. «Δεν προβλέπει ποιος είσαι και κρίνει, προβλέπει μόνο μια αξιολόγηση σε καταστάσεις", δήλωσε ο Burns.
«Θα σας αναλύσει στατιστικά κατά την αρχική τιμή όταν περπατάτε στην πόρτα, και μετρά αντιδράσεις και παραλλαγές, όταν διέρχεστε και εξέρχεστε της πύλης."

Αλλά η δοκιμή - και το ίδιο το σύστημα - δεν είναι χωρίς προβλήματα. Αυτή η επεμβατική σαρωση, που περιλαμβάνει ζωτικά σημεία για μη ιατρικούς λόγους, φαίνεται σαν απρόσκλητες και ανεπιθύμητες ιατρικές εξετάσεις και εγείρονται πολλά ζητήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Η Αντιτρομοκρατική λέει ότι αυτό δεν είναι Big Brother. Μόλις περάσετε μέσα από την πύλη FAST, ο έλεγχος τελειώνει και στοιχεία δεν τηρούνται. "Τα δεδομένα σας είναι διαγράφονται», δήλωσε ο Burns. "Οι πληροφορίες δεν διατηρούνται και δεν ανιχνεύει ποιος είσαι."

Η Αντιτρομοκρατική προτίθεται να αναπτύξει ένα ευρύτερο φάσμα της τεχνολογίας ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου ενός σαρωτή οφθαλμών και ενός ανιχνευτή φερορμόνης, μέσα στο 2010.

Επίσης θα προστεθεί εξοπλισμός που διαβάζει κινήσεις του σώματος, που ονομάζονται "ενδεικτικά και παραστατικά σημάδια." Σύμφωνα με την Burns, αυτό είναι εφικτό, διότι οι άνθρωποι «κινούνται ανάλογως με το πως σκέφτονται, λιγό ή πολύ με βάση το πλαίσιο της κατάστασης."

Το FAST μπορεί επίσης να περιλάβει ανιχνευτές βιολογικών, ραδιενεργών και εκρηκτικών, αλλά προς το παρόν η προσοχή εστιάζεται πρωτίστως στην αναγνώριση και την απομόνωση του ανθρώπου απειλή.

Και επειδή το FAST είναι ένα κινητό εργαστήριο ελέγχου, θα μπορούσε να εγκατασταθεί στις εισόδους στα στάδια, εμπορικά κέντρα και στα αεροδρόμια, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους τρομοκράτες να ζουν και να εργάζονται ανάμεσά μας.

Ο Μπερνς σημείωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι να «αποκατασταθεί η αίσθηση της ελευθερίας." Μόλις το MALINTENT εγκατασταθεί στα αεροδρόμια, θα μπορούσε να μας δώσει ένα μέλλον όπου θα μπορούμε εκ νέου να περιπλανηθούμε πάνω σε αεροπλάνα με σούπερ μεγέθους καλλυντικά και όλα τα μπουκάλια του νερού που μπορεί να φέρουμε - και το σημαντικότερο χωρίς την αίσθηση που έχει στοιχειώσει τους Αμερικανούς από τις 11 Σεπτεμβρίου.


-http://www.foxnews.com/story/0,2933,426485,00.html

http://www.filoumenos.com

30.4.10

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την πρώτη διακλαδική διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, που αντιστέκονται στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας.

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.


ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τους λοιδόρησαν και τους κατασυκοφάντησαν…
Επιχειρούν αδίστακτα να ευτελίσουν την αυταπάρνηση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους…
Δε διστάζουν να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών μας ηρώων στον καθημερινό ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο.

Δε θα τους συγχωρήσουν ποτέ ότι αυτοί ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να παραδώσουν τα κλειδιά της Κερκόπορτας στη μαφία των κατακτητών.
Πιστοί στο συμβόλαιο της αποδόμησης των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που εκτελούν, επιχειρούν να απλώσουν τα λερωμένα χέρια τους και στο μάχιμο προσωπικό όλων των κλάδων.

Δεν επιχειρούν απλά να «αποτιμήσουν» την προσφορά τους με τίμημα κάποια ελάχιστά ευρώ.

Αυτό που επιχειρούν είναι να τσακίσουν την αξιοπρέπειά και την αυτοπεποίθησή τους, στις συμπληγάδες της ανέχειας και της μιζέριας.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Είναι τα αδέλφια μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Είναι η θερμοκοιτίδα των καθημερινών μας ηρώων.
Είναι σάρκα απ τη σάρκα μας.
Είμαστε μαζί τους.

Αξιωματικοί όλων των κλάδων θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα στις 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας, αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας.

Θα είμαστε όλοι εκεί.
ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ ενωμένοι στον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Ενα μπουκετο!Προορισμος..Συνταγμα!


Λειπω γιατί πλήττω σταμάτησα να ελπίζω και σας χαρίζω ένα μπουκέτο σκληρό γεμάτο μίσος,μόνο που δεν μπορώ να σας το στείλω μέσα από ένα αριθμό τραπέζης που βγάλατε για να σας βοηθήσω,απλά σας το δείχνω μέσα από μια εικόνα,κι ας μην μου δώσατε ποτέ χώρο στα χιλιόμετρα της γης,για να αισθανθώ περήφανος για σας τους βουλευτές,που ψήφιζα όλα τα χρόνια της κλεψιας και της σκλαβιας που μου μάθατε να ζήσω!Δεν θα σας πληρώσω ούτε μία,γι αυτό που πραξατε,γιατί μείνατε ατιμώρητοι άπραγες της χώρας!Κανείς από σας στα σίδερα της φυλακής,ίσως γιατί θέλατε να ζούμε ελεύθεροι φυλακισμένοι όλοι εμεις.Καταφερες πολιτική να χρωστάμε όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί που θα γεννηθούν,και ας φταίτε μόνον εσεις.Και ας ζείτε με τα υποχόνδρια παιδιά σας μέσα στη χλιδή!Τι ειρωνεία και αυτή να ζητάτε να πληρώσουν τα κλεμμένα οι πολίτες της χώρας αυτης.Σταματησα να ελπίζω σε μια καλύτερη Ζωή που θα μου προσφέρατε όλοι εσείς οι 300 μαλάκες πολιτικοί,και σας βάζω όλους μέσα,γιατί τα αυτιά μου ακούνε μόνο λογια,γιατί τα έργα για σας σημαίνουν δικαιοσύνη και δεν το πράττεται γιατί σας αρέσει να παίζεται με του λαού την νοημοσύνη!Γι αυτό κόψτε τον λαιμό σας ευρώ από μένα δεν θα δείτε ούτε στο ποιο τρελό όνειρο σας!Τέρμα πια οι ουτοπίες και τα ακατέργαστα όνειρα. Δεν υπαρχετε στο μυαλό μου ούτε σαν εικόνα πια!Καταφέρατε να Χαίρομαι που ανήκω μόνο σε μένα και στα όνειρα μου,και δεν βάζω κανέναν από σας στη μοναξιά μου!Δεν με ενδιαφέρει τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα Είμαι ελεύθερος!
chronografos

Η απίστευτη αθλιότητα του ελληνικού πολιτικό-δημοσιογραφικού συστήματος



American%20TV%20Image Έχουμε, από αυτή τη στήλη, πολλές φορές αναφερθεί στην υπαιτιότητα της χώρας μας στα τεκταινόμενα των ημερών.

Καθώς επίσης και στο γεγονός οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ – η τρόικα που έγινε η αγαπημένη λέξη των σαλτιμπάγκων της τηλεόρασης – θα γίνουν το πρόσχημα πολιτικών και διοικήσεων για να δικαιολογήσουν οτι δεν είχαν κάνει και μας οδήγησε εδώ, και τώρα μας επιβάλλεται.

Έχουμε επίσης τονίσει οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν θα κάνουν έργο αγαθοεργίας αλλά θα επωφεληθούν από την όποια διάσωση μας, και μάλιστα, σε άρθρο για την δήλωση Σαμαρά, αναφέραμε επί λέξη οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ, οργανώνουν για λογαριασμό των δανειστών μας :

την διαδικασία επιτήρησης,

ενεχυριασμού

και κατάσχεσης των περιουσιακών μας στοιχείων.

Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του μηχανισμού στήριξης. Πρέπει να πάρουμε μέτρα για να βγούμε από αυτόν τη κατάσταση, αλλά δεν νοείται τελικά τα μέτρα να τα πληρώνουν μόνο οι ίδιοι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Ειναι προφανές οτι σε κάποιους δημοσιογράφους έχει δοθεί εργολαβία να στηρίξουν την προσπάθεια κατηγορώντας και απελπίζοντας τον κόσμο, αλλά μερικές φορές η αθλιότητα κάποιων δελτίων ξεπερνά κάθε όριο. Σε μια συγχορδία παραληρήματος απόψε οι παρουσιαστές κάποιου ΤΕΡΑΣ-Channel, αγανακτισμένοι κομπάρσοι στην όποια φαρσοκωμωδία τους γράφουν, μας έδειχναν τις προσλήψεις δημοσίων υπάλληλων επί ΝΔ. Αναφέρθηκαν και σ’ αυτές του ΠΑΣΟΚ για να καταλήξουν στο επιβεβλημένο μήνυμα των ημερών : για το χάλι μας φταίει το Δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι, το υπέρογκο κράτος, κ.λπ.

Το δημόσιο στην Ελλάδα ειναι υπερτροφικό, το έχουμε γράψει πολλάκις. Αλλά δεν ειναι υπερτροφικό από μόνο του, ειναι σε σχέση με την χαμηλότατη παραγωγικότητα του ιδιωτικού τομέα και την αντί-παραγωγικότητα η μάλλον την στρεβλή παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα.

Παρά τα παραμύθια δεξιών και αριστερών οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα ειναι σχεδόν 18% του ενεργού πληθυσμού και καταναλώνει το 14 % του ΑΕΠ.

Συγκριτικά στη Γάλλια ας πούμε, αντιπροσωπεύει 25% του ενεργού πληθυσμού και 25% του ΑΕΠ.

Το σύνολο των δημοσίων δαπανών ειναι περίπου στο 50% του ΑΕΠ όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η διαφορά με την Ευρώπη ειναι οτι τα δημόσια έσοδα δεν ειναι παρά 40 % του ΑΕΠ. Και η φοροδιαφυγή ειναι νόμιμη !!! Ο φόρος εισοδήματος ( όχι οι έμμεσοι δηλαδή) ειναι γύρω στο 5% του ΑΕΠ δηλαδή τρεις φορές λιγότερο από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το δημόσιο ειναι υπερτροφικό γιατί δεν παράγει και γιατί δεν εισπράττει την απέραντη φοροδιαφυγή όχι των δημοσίων υπαλλήλων αλλά, ας πούμε τυχαία, ίσως κάποιων δημοσιογράφων και εργοδοτών τους ;

Διότι σε λίγο αντί να διωχθούν οι πολιτικοί που τους προσέλαβαν ταπεινώνοντας τους, θα γίνονται διώξεις κατά των υπάλληλων, με εισαγγελείς τους δημοσιογράφους.

Το δημόσιο πρέπει να μικρύνει εντάξει αλλά μήπως και οι εργοδότες κάποιων δημοσιογράφων έχουν συμβάλλει στην φαυλότητα και την αντί-παραγωγικότητα του ;

Έλεος πια, οι καθημερινοί συνδαιτυμόνες των φαύλων μην παριστάνουν τους τιμητές η αν πρέπει λόγω εντολών να το κάνουν ας δείξουν λιγότερο ζήλο

to sxolio

Από πότε οι Βρυξέλλες έβαλαν στο μάτι τον 13ο & 14ο μισθό?


Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, συνέλληνες.....
Δύο 2 μήνες πέρασαν από τότε που είχαμε αναφερθεί & προβλέψαμε τα νέα μέτρα που έλαβαν για εμάς, χωρίς για εμάς. http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/02/13-14.html
Σε μια περίοδο, που εν μέσω κρίσης, επιδοτείται το μεγάλο κεφάλαιο & οι υπεύθυνοι της με δις ευρώ, δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς την κρίση που δεν δημιουργήσαμε, δεν ανεχόμαστε το απεχθέστατο μοντέλο ανάπτυξης που λέει ότι πρέπει να δουλεύουμε σαν είλωτες για να μην φύγουν οι επιχειρήσεις, ιδιαίτερα οι προβληματικές. Πληρώσαμε την ανάπτυξη, δεν θα πληρώσουμε και την κρίση τους.
Καλή (αντ) εργατική Πρωτομαγιά --
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Ο δρόμος για την Ιθάκη και άλλες εθνικές περιπέτειες

Το 1ο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει:

"... Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά.

Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι ... "


Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:

"Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή!!!

Το 2ο

Subject: ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ]
του Δημήτρη Καμπουράκη (www.protagon.gr)

Να σας εκνευρίσω λιγάκι σήμερα;

Εκτός αν προτιμάτε απλώς να γελάσετε πικρά... Διότι ο κατάλογος που ακολουθεί, κάτι θα σας θυμίσει από το σήμερα που κυριαρχείται από ξένους κερδοσκόπους και Έλληνες απατεωνίσκους.

Πολλά επίσης θα σάς εξηγήσει, καθότι ένα κράτος που γεννιέται χρεωμένο, πού λετε ότι θα καταλήξει;

Λοιπόν:
Στις 7 Φεβρουαρίου 1825 κι ενώ η επανάσταση βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή, <<συνωμολογήθη εν Λονδίνω, εθνικόν δάνειον δύο εκατομμυρίων χρυσών λιρών, δια την χρηματοδότησιν του αγώνος>>. Ρίξτε μια ματιά στην κατανομή αυτού του δανείου:

- Το δάνειο συμφωνείται στο 55% της ονομαστικής του αξίας, για να καλυφθούν οι επισφάλειες των Άγγλων πιστωτών, δηλαδή αυτομάτως τα 2.000.000 γίνονται 1.100.000 λίρες(!!!). Εμείς βέβαια πληρώναμε τόκους για 2.000.000.

Από τα 1.100.000 κρατούνται προκαταβολικά:
- Τόκοι δύο χρόνων 200.000 λίρες
- Μεσιτικά 68.000 λίρες
- Εξαγορά ομολογιών δανείου 212.000 λίρες
- Συμβολαιογραφικά 13.700 λίρες
- Έξοδα Ελλήνων (!) μεσαζόντων 15.487 λίρες.

Από τα εναπομείναντα, στέλνονται στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για την κατασκευή δύο φρεγατών. Τελικά κατασκευάστηκε μόνο μία, που ήρθε στην Ελλάδα μετά το τέλος της επανάστασης και την έκαψε ο Ανδρέας Μιαούλης με τα ίδια του τα χέρια την 1η Αυγούστου 1831 στο λιμάνι τού Πόρου, όταν επαναστάτησε κατά του Καποδίστρια και τα στρατεύματα τού Κυβερνήτη έκαναν γιουρούσι για να καταλάβουν τον εξεγερμένο στόλο.
(Δεν το ξέρατε ούτε αυτό, έτσι;)

Επίσης, 123.000 λίρες μένουν στην Αγγλία για την αγορά έξι πολεμικών πλοιαρίων. Πήραμε μόνο το <<Καρτερία>> μετά την επανάσταση.

Συνεχίζουμε:
- Για μισθοδοσία φιλέλληνα(;) Κόχραν 37.000 λίρες
- Για αποπληρωμή πολεμοφοδίων 77.200 λίρες
- Διάφοροι λογαριασμοί (;;!!) 47.000 λίρες

Έτσι, από τα 2.000.000 χρυσές λίρες, έφθασαν τελικά στην Ελλάδα μόλις 190.000 λίρες. Αντί αυτά τα ελάχιστα που απόμειναν να πάνε στον αγώνα κατά των Τούρκων, κατασπαταλήθηκαν στον εμφύλιο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους Μωραϊτες και τους Ρουμελιώτες. Οι καπεταναίοι στρατολογούσαν κόσμο για να χτυπήσουν τους εσωτερικούς εχθρούς και πληρωνόντουσαν από τα λεφτά του δανείου. Άλλο πλιάτσικο κι εκεί, πέραν του γεγονότος ότι Έλληνες σκότωναν Έλληνες. Ο Γκούρας για παράδειγμα, είχε ένα σώμα εκατόν πενήντα ενόπλων, αλλά έκανε ψεύτικους καταλόγους για πεντακόσιους και τσέπωνε την μισθοδοσία και τα τροφεία τους. Το ίδιο και οι αντίπαλοι του.

Όταν λοιπόν ο Καποδίστριας ανέλαβε Κυβερνήτης, έδωσε εντολή στον Πρόεδρο της επιτροπής οικονομικών Ανδρέα Κοντόσταυλο, να κάνει μια απογραφή (να και η πρώτη απογραφή στην ιστορία μας...) της περιουσίας του κράτους. Το κείμενο της επιτροπής ήταν λεπτομερέστατο και εξαιρετικά σύντομο. Περιείχε μία μόλις πρόταση:


<<Κύριε Κυβερνήτα, εις το ταμείον του κράτους ευρέθη έν μόνο νόμισμα και αυτό κίβδηλον>>.
Για να μαθαίνουμε...

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΥΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΡΕ ΚΑΨΗ??? Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ 13ο & 14ο??

Ο Καψής κάνει ήρωα τον Παπανδρέου

Παπαγαλάκι της κυβέρνησης ο Καψής έχει αναλάβει ρόλο να βγάλει λάδι τους πολιτικούς...

Μας δουλεύεις ρε Καψή τι μάχη δίνει η κυβέρνηση; Αφού όλα είναι προκαθορισμένα και θα ανακοινωθούν την Κυριακή...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΡΑΓΙΚΟ
troktiko



ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΙΜΑ...ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΙ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

Να συμμετάσχουν στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας διαπραγματεύονται γερμανικές τράπεζες

Να αναλάβουν μέρος της γερμανικής βοήθειας προς την Ελλάδα συζητούν εγχώριες τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, η χρηματοδοτική βοήθεια πιθανόν να φθάνει τα 2 δισ ευρώ και των συζητήσεων ηγείται ο δ/νων σύμβουλος της Deutsche Bank, Josef Ackerman

Εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα και η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύουν να συζητήσουν το Σαββατοκύριακο και να εκδώσουν μία ανακοίνωση για το θέμα μέχρι τις 2 Μαϊου, αναφέρει το Bloomberg.

Σημειώνεται ότι στη Γερμανία υπάρχουν πολλές φωνές που ζητούν και οι τράπεζες να λάβουν μέρος του "φορτίου" της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας (vol 1)


ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.... ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ

Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν ... "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο"!


Προετοιμάζουν το έδαφος για την καθολική υποταγή της χώρας στις ορέξεις οποιουδήποτε επίδοξου εχθρού; Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο», σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ... κάνει οικονομία! Στο «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.
Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι «Καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας».
Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα. Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.
Από Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μήπως θέλουν να μας επαναφέρουν στην εποχή της γκαζόλαμπας;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjK9iylEvskRRg56FB7zq_0PWQd78iw2s5oEkpub_VAidPSCJlWXPo4q_8Bld0eocS37QPOCiyQp04OzfWMc8tWcInXv7r-1b7X37Vx9lbjGxZ-xXS5Jy1JKF4V1QnzlyQuCXB35WFXAl2M/s400/%CE%B3%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B9%CE%B1.jpg Ως πότε θα τους κουβαλάς στην πλάτη σου λαέ προδομένε; Σοκ λένε είναι τα νέα μέτρα που λαμβάνουν με αυτούς του ΔΟΥΝΟΥΤΑΦΙΤΕΣ. Εσύ ψήφισες ΠΑΣΟΚ για να σε κυβερνούν οι παγκόσμιοι κεφαλαιοκράτες και οι νεκροθάφτες των λαών;
Στραγγίζουν τις τσέπες του λαού μας και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια; Ετοιμάζουν νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Εδώ δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους παλιούς λογαριασμούς και αυτοί θέλουν να βάλουν και άλλες αυξήσεις. Μήπως θέλουν να μας επαναφέρουν στην εποχή της γκαζόλαμπας;
Ας βγούμε όλοι στους δρόμους με μια βρεγμένη σανίδα!


ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ν.Γ.
Λευτερια

Τώρα και εφημερίδα στη "Μακεδονική" γλώσσα από το Ουράνιο Τόξο

Από άρθρο της εφημερίδας Vreme (σελ.2) μαθαίνουμε ότι από την 1η Μαϊου πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα εφημερίδα στη "Μακεδονική" γλώσσα. Η πληροφορία έρχεται από το Ουράνιο Τόξο, το οποίο ισχυρίζεται πως κανένας στην Ελλάδα δε δέχεται να τυπώσει και να διανείμει την εφημερίδα τους από φόβο μήπως χαρακτηριστεί από τις Ελληνικές αρχές ως βοηθός της "Μακεδονικής μειονότητας". Το Ουράνιο Τόξο ισχυρίζεται επίσης ότι η Ελληνική κυβέρνηση υποσκάπτει κάθε προσπάθεια τους να επιδείξουν την πίστη τους στο κράτος στο οποίο ζουν και στο οποίο θέλουν να εξασκήσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα τους. (!!!)

Ενας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της εφημερίδας μάλιστα αναφέρει πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο διανομέας με τον οποίο είχαν συνάψει συμφωνία έκανε πίσω την τελευταία στιγμή από φόβο μήπως χάσει τη δουλειά του. (!!!)

Το Ουράνιο Τόξο προετοιμάζει την έκδοση της εφημερίδας εδώ και αρκετό καιρό, η οποία εστιάζεται πρωτίστως στους "Μακεδόνες" που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έως τώρα ήταν αδύνατο να έχουν πρόσβαση στη μητρική τους γλώσσα. Η εφημερίδα ονομάζεται "Νέα Αυγή" και υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει σε δίγλωσση έκδοση 20.000 αντιτύπων, με περισσότερα κείμενα στη "Μακεδονική" γλώσσα.

O Αθανάσιος Παρίσης, ηγετικό μέλος του Ουράνιου Τόξου είπε ότι οι Ελληνικές αρχές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την έκδοση της εφημερίδας καθώς η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζει με τις προκαταλήψεις της σχετικά με την μεταχείρηση της "Μακεδονικής" μειονότητας.

Παρόλα αυτά, οι υποτιθέμενες δυσκολίες και προκαταλήψεις που ισχυρίζονται ότι συναντούν οι κύριοι του Ουράνιου Τόξου, δεν τους εμπόδιδαν να κυκλοφορήσουν πέρυσι "Ελληνο-Μακεδονικό" λεξικό, καθώς και "Μακεδονικό" αναγνωστικό..

Και είναι τόσες οι "δυσκολίες" που συναντούν ώστε πέρα από το δεύτερο πολιτικό γραφείο που έχουν αποκτήσει, ετοιμάζονται να αποκτήσουν και ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος θα εκπέμπει στη "Μακεδονική" γλώσσα. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί απαιτούν έγκριση από το Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , την οποία ελπίζουν πως θα έχουν.

Η τελευταία "δυσκολία" που συνάντησαν οι κύριοι, τους επέτρεψε να παρέχουν μαθημάτα στη "Μακεδονική" γλώσσα για τις πιο πρόσφατες γενιές των "Μακεδόνων" που δεν καταλαβαίνουν καθόλου τη γλώσσα των γονιών τους, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε μερικές άλλες μικρότερες σε πληθυσμό περιοχές εδώ και δυο μήνες!

Έχουμε συνηθίσει στις προδικάζουσες ανακοινώσεις του Ουράνιου Τόξου, που φωνάζει "Λύκος" για να προκαλέσει τις εντυπώσεις. Και φυσικά, ρητορικές ερωτήσεις όπως από πού προέρχεται η χρηματοδότηση όλων αυτών των σχεδίων που "τρέχουν" είναι περιττές.

Και αν η Ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει άπραγη στις αδιάκοπες προκλήσεις, ωστόσο είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες διανομείς αρνούνται να βοηθήσουν στην κυκλοφορία της εφημερίδας του Ουράνιου Τόξου, όχι από φόβο, όπως θέλουν να ισχυρίζονται οι κύριοι, αλλά οδηγούμενοι από τη συνείδηση τους.


Macedonia Hellenic Land

"ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Ο ΓΑΠ "ΕΚΒΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ?

ΝΤΑΒΕΛΗΣ

Τι άκουσα????!!!!
Οι "εξεταστηκές" επιτροπές συστάθηκαν για να "εκβιάσουν" και όχι για να "αποκαλύψουν"??

Σήμερα τα "παπαγαλάκια" είχαν φάει "γλιστρίδα"..... Ήξεραν??? ή δεν ήξεραν τι έλεγαν ?? , και απλά λόγω του επερχόμενου λιθοβολισμού τους από τους εξοργισμένους πολίτες ...γιατί προς τα εκεί πάει η δουλειά......... άφηναν "μελάνι" για να σώσουν το τομάρι τους???

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!

Η "ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ" ΚΑΙ Η '" ΕΚΡΗΞΗ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!

ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ........... ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΠΙΣΤΟΛΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ

Οι "παπαγάλοι" σήμερα έλεγαν ότι η "ΦΥΛΑΚΗ" παραμονεύει ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

==================================
Ο ΓΑΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ "ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ" ΚΑΡΑΤΖΑΦ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

=================================

ΑΛΛΟΘΙ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ????? ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ......ΨΗΦΙΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΔ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΤΗΜΑ" ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΓΑΠ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ