ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.10

"ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ" ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΔ& ΠΑΣΟΚ


















ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑ .....

Ο ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Ο ΔΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΣΟΣΙΑ- ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ........... ΕΔΕΙΧΝΑΝ !! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΣΟ "ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ" ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΙ" ΚΑΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗ!!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΟΤΑΝ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ....... ΞΕΡΕΙΣ !!! ΟΤΙ ΤΑ "ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!!! ............
ΤΟ "ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..... ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: