ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.10

“τρία π’λια και δυο τσόνια”

Πλέον δεν αντέχει τίποτα μπροστά στην αλήθεια. Και τίποτα κανείς δεν αντέχει χωρίς υγειή και πλήρη αυτοκριτική

Αντιγράφω από: Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας της 07/12/2009 –

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ, ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

1. Την προηγούμενη εβδομάδα, κυριάρχησαν στην δημοσιότητα σενάρια για την επικείμενη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Η κυβέρνηση με συντονισμένες προσπάθειες, αντιμετώπισε τις επιθέσεις αυτές με τρόπο αποτελεσματικό. Αυτό που τελικά χρεοκόπησε ήταν η διεθνής και εγχώρια καταστροφολογία.

2. Τις μέρες αυτές, υπάρχουν και πάλι «υπολογισμοί» και «εκτιμήσεις», ότι η κακή πράγματι κατάσταση στην οποία παρέλαβε την οικονομία η κυβέρνηση, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακύρωση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων απέναντι στους πολίτες.

3. Μια ματιά στον προϋπολογισμό του 2010 (π.χ. επίδομα αλληλεγγύης, 1 δις επιπλέον για την παιδεία, προσλήψεις στην υγεία, αύξηση δημοσίων επενδύσεων κ.α., όπως είχαμε υποσχεθεί) θα μπορούσε να είναι η καλύτερη απάντηση στην φιλολογία αυτή. Η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το προεκλογικό της σχέδιο, γιατί αυτή την εντολή πήρε από τους πολίτες αλλά και γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση, να ανακάμψει η οικονομία μας και να ενισχυθούν οι ασθενέστεροι συμπολίτες μας.

========

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Τότε που στην Κυβερνηση ήταν σε φάση “τρια πλια και δυο τσόνια”

Δεν υπάρχουν σχόλια: