ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.10

Διαρροή διαλόγων από Μαξιμου!

Δραματική συνομιλία Παπανδρέου- Μέρκελ με διαλόγους του είδους «πάρτε κι άλλα μέτρα τώρα, αλλιώς δεν μπορώ να συναινέσω για βοήθεια», «δεν μπορώ, υπάρχει εντεινόμενη κοινωνική αντίδραση, δεν αντέχει ο ελληνικός λαός άλλα μέτρα», πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Η συνομιλία που έγινε με πρωτοβουλία του έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι αποτέλεσμα δημόσιων δηλώσεων της γερμανίδας Καγκελαρίου που δημιούργησαν την αίσθηση στην Αθήνα ότι έθεσαν υπό αμφισβήτηση τη συμφωνία της 25ης Μαρτίου για τη συγκρότηση του μηχανισμού στήριξης.

Ο κ. Παπανδρέου επεζήτησε από την κ. Μέρκελ μια σαφή δήλωση ότι δεν υπαναχωρεί από τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, αλλά την άκουσε να ζητεί πρόσθετα σκληρά μέτρα, ένα νέο ουσιαστικά Πρόγραμμα Σταθερότητας 3ετούς διάρκειας, προκειμένου όπως εξήγησε στον κ. Παπανδρέου «να πείσει τη γερμανική κοινή γνώμη».

πηγή: «Κι άλλα μέτρα για να βοηθήσω»

======

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Η διαρροή αυτών των διαλόγων είτε έρχεται κατευθείαν από το Μάξιμου όποτε ένα πράγμα πρέπει να ειπωθεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό και αποδεικνύεται καθημερινά. Δεν υπάρχει μέτρο σχέδιο ή πορεία. Μόνο εικονολατρία και προσπάθεια προσωπικής επίπλευσης. Έλεος. Λίγη δείξτε σοβαρότητα επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: