ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΙΜΑ...ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΙ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

Να συμμετάσχουν στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας διαπραγματεύονται γερμανικές τράπεζες

Να αναλάβουν μέρος της γερμανικής βοήθειας προς την Ελλάδα συζητούν εγχώριες τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, η χρηματοδοτική βοήθεια πιθανόν να φθάνει τα 2 δισ ευρώ και των συζητήσεων ηγείται ο δ/νων σύμβουλος της Deutsche Bank, Josef Ackerman

Εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα και η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύουν να συζητήσουν το Σαββατοκύριακο και να εκδώσουν μία ανακοίνωση για το θέμα μέχρι τις 2 Μαϊου, αναφέρει το Bloomberg.

Σημειώνεται ότι στη Γερμανία υπάρχουν πολλές φωνές που ζητούν και οι τράπεζες να λάβουν μέρος του "φορτίου" της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: