ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.10

Το γερμανικό χιούμορ …σπάει κόκαλα!

Η άκρως συντηρητική και διαχρονικά ανθελληνική Frankfurter Allgemeine ξαναχτυπά*.

Για να γνωρίσουν, όσοι δεν το ξέρουν, το πόσο «λεπτό» χιούμορ έχουν οι Γερμανοί και πόσο σεβασμό τρέφουν για τον πληθυσμό αυτής της χώρας, καλό θα ήταν να τολμήσουν να διαβάσουν το ακόλουθο διήγημα από την κατοχή και τότε θα τους φύγει σίγουρα το γέλιο:

Αραβες μισθοφόροι των Ναζί στην Ελλάδα

Μια ματιά και στο άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ, στο link που ακολουθεί, ίσως βοηθήσει να ολοκληρώσουν την «αγιογραφία» των Γερμανών οι γερμανολάτρεις Έλληνες:

Η Ελλάδα υπό την κατοχή Γερμανίας και ΔΝΤ

.

Διευκρίνιση:
.
Το άρθρο αυτό, όπως και όλα τα άλλα σχετικά που έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το μπλοκ, δεν έχουν σκοπό να δαιμονοποιήσουν τους Γερμανούς, αυτό φροντίζουν να το κάνουν οι ίδιοι μόνοι τους, εδώ απλά καταγράφεται η πραγματικότητα!
.
_______
.
(*) Krückstock für den kranken Mann?
alkimosarchive
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: