ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.10

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Homeland Security) ανιχνεύει τρομοκρατικές απειλές με την ανάγνωση του μυαλού σας

Εικόνα

Οι ανιχνευτές αποσκευών μοιάζουν ξεπερασμένοι ! Η Αντιτρομοκρατική δοκιμάζει τώρα την επόμενη γενιά συστημάτων ασφαλείας - έναν σαρωτή σώματος που μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας !

Οι περισσότεροι ανιχνευτές ψάχνουν για εκρηκτικά ή μετάλλα που αποτελούν κίνδυνο. Όμως, ένα νέο σύστημα που ονομάζεται MALINTENT αλλάζει αυτή την παλιομοδίτικη προσέγγιση και στοχεύει κατευθείαν στο κεφάλι. Αυτή η οργουελική συσκευή ανιχνεύει το άτομο -και όχι το μέσο- που σκοπεύει να σπείρει τον όλεθρο και τον τρόμο.

MALINTENT, το πνευματικό τέκνο της διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας για την Επιστήμη και την Τεχνολογία (υπο-διεύθυνση ανθρώπινου παράγοντα) , ψάχνει το σώμα σας για μη λεκτικά σημάδια, που προβλέπουν εάν σκοπεύετε να βλάψετε τους συνεπιβάτες σας.

Έχει μια σειρά από αισθητήρες και καταγραφείς που διαβάζουν τη θερμοκρασία του σώματός σας, τον καρδιακό ρυθμο και την αναπνοή, για ασυνείδητα σήματα, αόρατα στο γυμνό μάτι, που μπορεί να εμφανίσουν τρομοκράτες και εγκληματίες πριν από μια επίθεση.

Αλλά δε λειτουργεί σαν πολυγράφος. Οι πιθανοί τρομοκράτες, δε γνωρίζουν καν ότι ελέγχονται ! Οι αισθητήρες κάνουν όλη τη δουλειά χωρίς καμία πραγματική φυσική επαφή. Είναι σαν μια ακτινογραφία για κακές προθέσεις.

Επί του παρόντος, όλες οι αισθητήρες και ο εξοπλισμός συσκευάζονται μέσα σε ένα κινητό εργαστήριο ελέγχου, με το μέγεθος ενός ρυμουλκούμενου ή κοντέινερ, και μόλις πριν λίγο καιρό, η Αντιτρομοκρατική δοκίμασε το σύστημα στο Μέριλαντ, ανιχνεύοντας 144, ως επί το πλείστον χωρίς πρόθεση, ανθρώπους.

Αν και θα θέλαμε να σας δώσουμε μια πλήρη εικόνα, για το ασυνήθιστο πείραμα, δε μπορούμε γιατί θα έθετε σε κίνδυνο τις μελλοντικές δοκιμές.

Αλλά μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα 144 πειραματόζωα ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι, που ζουν στην περιοχή της Ουάσινγκτον, και οι οποίοι νόμιζαν ότι πήγαιναν να δουν κάτι σαν έκθεση τεχνολογίας (προκειμένου το πείραμα να λειτουργήσει αποτελεσματικά, έπρεπε να υπάρχει μια πειστική βιτρίνα).

Ενώ τα 144 άτομα νόμιζαν ότι περνούσαν από μια είσοδο, πραγματικά περνούσαν μέσα από μια σειρά αισθητήρων που τους ελέγχαν για κακές προθέσεις.

Μια επιλεγμένη ομάδα 23 συμμετεχόντων έπαιζαν το ρόλο του τρομοκράτη. Ο καθένας κουβαλούσε μια ύποπτη "συσκευή" για να την περάσει από την πύλη - και, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, είχαν επίγνωση του ότι ήταν σε αποστολή.

Για τη διεξαγωγή αυτών των δοκιμών, που πραγματοποιούνται στον άνθρωπο, έπρεπε να υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας για την αποφυγή αποιασδήποτε σωματικής ή ψυχικής βλάβης.


Πώς λειτουργεί ? Όταν οι αισθητήρες προσδιορίσουν ότι κάτι είναι στραβό, διαβιβάζουν προειδοποίηση στους αναλυτές, οι οποίοι αποφασίζουν αν θα επισημάνουν τους επιβάτες για ανάκριση. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει σάρωση προσώπου, η οποία περιλαμβάνει τη μέτρηση κινήσεων μυών στο πρόσωπο, για ενδείξεις για τη διάθεση και την πρόθεση.

Η Αντιτρομοκρατική έχει αναπτύξει ένα σύστημα για την αναγνώριση, τον καθορισμό και τη μέτρηση των επτά πρωτογενών συναισθήματων και συναισθημάτων που αποτυπώνονται στις συσπάσεις των μυών του προσώπου. Το MALINTENT εντοπίζει αυτά τα συναισθήματα και στέλνει την πληροφορία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Όλο αυτό το σύστημα - οι ανιχνευτές και οι οθόνες που απαρτίζουν το κινητό εργαστήριο - λέγεται "Τεχνολογία Απεικόνισης Μέλλουσας Συμπεριφοράς » - ή FAST "Future Attribute Screening Technology"- επειδή είναι σχεδιασμένο να διεκπεραιώνει τους επιβάτες από τον έλεγχο ασφάλεια σε δύο έως τέσσερα λεπτά, και συχνά πιο γρήγορα.

Αν είστε βιαστικός ή αγχώδης μπορεί να στείλετε μηνύματα άγχους, αλλά το FAST δεν ξεγελιέται. Μπορεί να ξεχωρίσει το βιαστικό άτομο από έναν τρομοκράτη. Ακόμα κι αν ιδρώνετε πολύ από φυσικού σας, το FAST δεν θα μπερδευτεί !

"Αν επικεντρωθείς στα άτομα, δε χρειάζεται να ανησυχείς για την ανίχνευση των συσκευών" δήλωσε ο Bob Burns, επικεφαλής του σχεδίου MALINTENΤ. Και ενώ υπάρχουν κι άλλα συστήματα ανίχνευσης, κανένα δεν είναι τόσο πλήρες και αποτελεσματικό.

Αν και οι πραγματικές επιδόσεις του συστήματος παραμένουν απόρρητες, ο Υφυπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας ναύαρχος Jay Cohen θεωρεί το πείραμα σαν "γκολ" κατά της τρομοκρατίας.

Είναι κρύο και απάνθρωπο, όπως ένα ηλεκτρονικό μάτι αλλά παράλληλα είναι αντικειμενικό. «Δεν προβλέπει ποιος είσαι και κρίνει, προβλέπει μόνο μια αξιολόγηση σε καταστάσεις", δήλωσε ο Burns.
«Θα σας αναλύσει στατιστικά κατά την αρχική τιμή όταν περπατάτε στην πόρτα, και μετρά αντιδράσεις και παραλλαγές, όταν διέρχεστε και εξέρχεστε της πύλης."

Αλλά η δοκιμή - και το ίδιο το σύστημα - δεν είναι χωρίς προβλήματα. Αυτή η επεμβατική σαρωση, που περιλαμβάνει ζωτικά σημεία για μη ιατρικούς λόγους, φαίνεται σαν απρόσκλητες και ανεπιθύμητες ιατρικές εξετάσεις και εγείρονται πολλά ζητήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Η Αντιτρομοκρατική λέει ότι αυτό δεν είναι Big Brother. Μόλις περάσετε μέσα από την πύλη FAST, ο έλεγχος τελειώνει και στοιχεία δεν τηρούνται. "Τα δεδομένα σας είναι διαγράφονται», δήλωσε ο Burns. "Οι πληροφορίες δεν διατηρούνται και δεν ανιχνεύει ποιος είσαι."

Η Αντιτρομοκρατική προτίθεται να αναπτύξει ένα ευρύτερο φάσμα της τεχνολογίας ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου ενός σαρωτή οφθαλμών και ενός ανιχνευτή φερορμόνης, μέσα στο 2010.

Επίσης θα προστεθεί εξοπλισμός που διαβάζει κινήσεις του σώματος, που ονομάζονται "ενδεικτικά και παραστατικά σημάδια." Σύμφωνα με την Burns, αυτό είναι εφικτό, διότι οι άνθρωποι «κινούνται ανάλογως με το πως σκέφτονται, λιγό ή πολύ με βάση το πλαίσιο της κατάστασης."

Το FAST μπορεί επίσης να περιλάβει ανιχνευτές βιολογικών, ραδιενεργών και εκρηκτικών, αλλά προς το παρόν η προσοχή εστιάζεται πρωτίστως στην αναγνώριση και την απομόνωση του ανθρώπου απειλή.

Και επειδή το FAST είναι ένα κινητό εργαστήριο ελέγχου, θα μπορούσε να εγκατασταθεί στις εισόδους στα στάδια, εμπορικά κέντρα και στα αεροδρόμια, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους τρομοκράτες να ζουν και να εργάζονται ανάμεσά μας.

Ο Μπερνς σημείωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι να «αποκατασταθεί η αίσθηση της ελευθερίας." Μόλις το MALINTENT εγκατασταθεί στα αεροδρόμια, θα μπορούσε να μας δώσει ένα μέλλον όπου θα μπορούμε εκ νέου να περιπλανηθούμε πάνω σε αεροπλάνα με σούπερ μεγέθους καλλυντικά και όλα τα μπουκάλια του νερού που μπορεί να φέρουμε - και το σημαντικότερο χωρίς την αίσθηση που έχει στοιχειώσει τους Αμερικανούς από τις 11 Σεπτεμβρίου.


-http://www.foxnews.com/story/0,2933,426485,00.html

http://www.filoumenos.com

1 σχόλιο:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

καλημερα καλό μηνα με χρώματα, αρώματα και γεύσεις !!!