ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.10

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ......

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ???

Με αυτή την κυβέρνηση τίποτε δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς.

Οι φήμες πάντως θέλουν τον Α. Λοβέρδο να παραιτείται αν οι εισβολείς επιμείνουν στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Ακόμα και αν αυτές οι φήμες απηχούν τις πραγματικές προθέσεις του υπουργού εργασίας, δεν αποτελούν παρά μια κίνηση εντυπωσιασμού, ένα κυματοθραύστη της λαϊκής οργής απέναντι σε μια κυβέρνηση που σε συνεργασία με τους εισβολείς, επιτίθεται ανελέητα απέναντι στο λαό και τους εργαζόμενους.

Η παραίτηση και η προσωπική αποφυγή δεν είναι λύση ευθύνης κύριε υπουργέ απέναντι στο λαό και τον τόπο.

Το πολιτικό στέλεχος που διαπιστώνει σοβαρές πολιτικές αποκλίσεις στην πολιτική πρακτική μιας κυβέρνησης, αν αισθάνεται υπεύθυνος απέναντι στο λαό, δεν αρκείται στο να μεταθέσει σε άλλους την ευθύνη και την αρμοδιότητα.



Αυτό που οφείλει να κάνει είναι να γκρεμίσει αυτή την κυβέρνηση που από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής της, έθεσε ως πρωταρχικό της στόχο την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας και σπέρνει τη δυστυχία στον τόπο.

Μοναδική πράξη ευθύνης είναι η λύτρωση του τόπου από αυτόν τον εφιάλτη, πριν παραδώσει μια Ελλάδα δυστυχισμένη και μικρότερη στις επόμενες γενιές.
ellinikoforum.

Δεν υπάρχουν σχόλια: