ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ



Στην ανωτέρω αποκάλυψη προέβηκε η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Ο καλεσμένος στην εκπομπή τέως υπαρχηγός ΑΤΑ Υποπτέραρχος Νταβρής αναφερόμενος σχετικά στις δηλώσεις του Υπ Εθ. Άμυνας κ Βενιζέλου οι οποίες απαξίωναν τους Έλληνες αεροπόρους της ΠΑ οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τα οικονομικά μέτρα που τους επιβλήθηκαν με την ιδιότυπη "λευκή απεργία" όπως δημοσιεύθηκε εχθές από μερίδα του Τύπου, υπεραμύνθηκε των στελεχών της ΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά .." οι πιλότοι δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι επιτελούν εθνικό έργο και έχουν υψηλό αίσθημα καθήκοντος Η εθνική κυριαρχία μας δεν μειώνεται με την αναστολή μερικών εκπαιδευτικών πτήσεων όταν οι ετοιμότητες των αεροσκαφών και των πληρωμάτων είναι πάντα έτοιμες όταν διαταχθούν να επιχειρήσουν και να αναχαιτίσουν Οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι "κολλημένοι" με το χρήμα αλλά ανησυχούν για τα εθνική μας κυριαρχία και έχουν κατακλύσει με mail το ΥΕΘΑ με τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο"....... "...ανησυχούν γιατί δεν πρέπει να αναχαιτίζουν τα τουρκικά αεροπλάνα που προσβάλουν τον Ελληνικό εναέριο χώρο"
===================

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΘΑ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ " Συντεχνιακή νοοτροπία" ..έχουν οι "ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: