ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.10

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ " Συντεχνιακή νοοτροπία" ..έχουν οι "ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ"


Ευαγ. Βενιζέλος: "εκφράζω τη βαθιά απογοήτευση του ελληνικού λαού -κατ' εντολήν του οποίου η κυβέρνηση ασκεί τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων με βάση το Σύνταγμα- για τη σημερινή μαζική δήλωση δήθεν ψυχολογικής αδυναμίας ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας να εκτελέσουν τα πτητικά τους καθήκοντα στις μη επιχειρησιακές πτήσεις, επειδή ήθελαν με τον τρόπο αυτόν να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης του πτητικού επιδόματος [...] Είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό μήνυμα ότι οι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας, όχι λόγω αίσθηση καθήκοντος, αλλά για οικονομικούς λόγους [...] Είναι εξίσου αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να καταχράται το μέσο πίεση που διαθέτει για συντεχνιακούς λόγους, τη στιγμή που η πατρίδα χρειάζεται μια πανεθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης".


Ο Υπουργός Άμυνας κ Βενιζέλος είναι γνωστός για την ρητορική του ικανότητα.
Αγανάκτηση τουλάχιστον , μπορεί να προκαλέσει και στον πιο καλοπροαίρετο πολίτη ο ατυχής κατά την ταπεινή άποψη μας ,της απόδοσης του χαρακτηρισμού της "συντεχνίας" στα στελέχη της ΠΑ οι οποίοι προέβησαν σε "λευκή απεργία" ώστε να εκδηλώσουν με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία τους για τις ΨΕΥΔΕΙΣ υποσχέσεις του Υφυπουργού Άμυνας κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ κατά την επίσκεψη του στην 130 Σ.Μ. στην ΛΗΜΝΟ όπου διαβεβαίωσε τους φύλακες και τους μαχητές του ΑΙΓΑΙΟΥ ότι το πτητικό τους επίδομα θα φορολογείται αυτοτελώς και τελικά περικόπτεται έως και το 40% αυτού κατ απόφαση του οικονομικού επιτελείου.

Είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να "λέγεται" ότι η πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ έδωσε μάχη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και η εν τέλη δεν απέδωσε τα υποσχόμενα ,όταν οι ένστολοι συνάδελφοι τους στα Σώματα Ασφαλείας ΚΕΡΔΙΣΑΝ την μη περικοπή των επιδομάτων τους στα ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ και στην ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ μια και αυτά αναγνωρίσθηκαν ως ειδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ εργασίας!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ!!!


Το "κοινό αίσθημα" είναι ΜΑΖΙ με αυτούς που ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και παίρνουν πενταροδεκάρες αλλά και έχουν δώσει "αίμα" για να Υπάρχει ΠΑΤΡΙΔΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αφήστε λοιπόν κατά μέρους κύριε Υπουργέ τις επικλήσεις σας στο όνομα του Ελληνικού λαού ,άλλωστε δεν το δικαιούται η παρούσα κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε ,αφού εξαπάτησε ασύστολα τον λαό και στην ουσία του απέσπασε την ψήφο του.

Οι μακιγιαρισμένες Ιαγικές ατάκες δεν πείθουν ούτε αναστρέφουν την επερχόμενη 'έκρηξη" της κοινωνίας. Ο λαός είναι ο εισαγγελέας της παλινωδίας και των δολιχοδρομήσεων σας και όχι εκείνων που δίνουν κάθε μέρα μάχες με την ζωή τους για να κυβερνάτε άπαντες της εξουσίας. Ο Ελληνικός στρατός δεν είναι "οργάνωση" και ούτε διακατέχεται από αμοραλισμό όπως όλοι όσοι ψηφίσατε τον ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΑΣ (περί ευθύνης υπουργών) που μέχρι σήμερα προτάσσοντας την συνταγματική νομιμότητα υπεκφεύγετε να καταργήσετε ,όταν έχετε ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ αφόρητα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ θεσπίζοντας αντισυνταγματικούς νόμους όπως ο ΛΑΦΚΑ ο οποίος έχει κριθεί ως αντισυνταγματικός και παρόλα αυτά τον εφαρμόζετε.

ΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: