ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

Stratfor: "Μάλλον κανείς δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα"







Image"Ίσως δεν υπάρχει κανείς πλέον που να μπορεί να σώσει την Ελλάδα" γράφει σε έκθεσή της η αμερικανική εταιρεία γεωπολιτικών αναλύσεων Stratfor, βασιζόμενη στο ότι η ύφεση στην οποία έχει εισέλθει η χώρα θα χειροτερεύει διαρκούντος του χρόνου.

"Ο πραγματικός κίνδυνος για την Ελλάδα αλλά και για πολλές ευρωπαϊκές χώρες έγκειται στο γεγονός ότι ο ιδιωτικός τομέας αδυνατεί να βοηθήσει τον δημόσιο που καταρρέει", τονίζει η έκθεσή η οποία περιγράφει μια καταστροφική προοπτική για τη χώρα αλλά και τον ευρωπαϊκό Νότο, προβλέποντας τον πιθανό θάνατο των ελληνικών ιδιωτικών επιχειρήσεων, ενώ εκτιμάται ότι η κρίση θα επεκταθεί στην Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία!

Κατά τα λοιπά περιμένουμε να έρθουν επενδύσεις μετά από τέτοιες εκθέσεις οίκων τις οποιες συμβουλεύονται οι αμερικανικές επιχειρήσεις πριν επενδύσουν σε μία ξένη χώρα.

Επίσης η Stratfor αναφέρει ότι "Οι καταθέτες ήδη πιέζουν αφόρητα τις ελληνικές τράπεζες, καθώς μεταφέρουν τις καταθέσεις τους εκτός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, και η απόσυρση αυτών των κονδυλίων καθιστά αυτές τις τράπεζες πιο εξαρτημένες από τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ωστόσο, καθώς η αξία των ελληνικών ομολόγων υποχωρεί, περιορίζεται και η δυνατότητα των ελληνικών τραπεζών να χρησιμοποιούν τα ομόλογα για να λαμβάνουν δάνεια από την ΕΚΤ, με αποτέλεσμα να παρατηρείται περαιτέρω συμπίεση της δυνατότητας άντλησης κεφαλαίων.

Η δραματική μείωση των καταθέσεων σε συνδυασμό με τη μείωση της αξίας των ομολόγων -και κατ’ επέκταση η έλλειψη κεφαλαίων- μπορεί να θάψει τον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας, εξέλιξη που μπορεί να επεκταθεί και στις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης που παρατηρείται και σε αυτές".

Πολύ φοβούμαστε ότι η αίτηση ή η απειλή αίτησης αναδιάρθρωσης του χρέους ήταν ένα πραγματικό όπλο που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί τώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.

=============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Θα δανειστώ την πολύ ορθή επισήμανση αλλά και εύλογη απορία του πολύ καλού Alkimos , η οποία παράχθηκε εκ της ανωτέρω εκθέσεως.

«Λαμβάνοντας τώρα υπόψη τα όσα δηλώνει η έγκυρη αμερικανική εταιρεία Στρατηγικών Προγνώσεων Stratfor: “Μάλλον κανείς δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα" ( αναρωτιέται ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος: Πως είναι δυνατόν με τέτοιες προβλέψεις να ετοιμάζονται να μας δανείσουν 120 δις;
.
Η εξήγηση, μετά τα όσα διαβάσαμε στο ανωτέρω άρθρο, είναι προφανής: Με τα λεφτά αυτά ικανοποιούν τις αξιώσεις των πιστωτών μας -που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα- και γίνονται κατόπιν κύριοι τμήματος της ελληνικής επικράτειας, αφού έτσι και αλλιώς έχει δρομολογηθεί η οικονομική κατάρρευση της χώρας!!!»
Τουτέστιν η αποκάλυψη της "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" Παπανδρέου και των τεχνοκρατών αποδομητών της κυβέρνησης του είναι προφανής!!! Παρέδώθη η χώρα είτε ως γέννημα "συνομωσίας" με τον προπαρασκευαστή ΓΑΠ είτε ως κατάθεση των όπλων από τους "άκαπνους" και βολεμένους Εθνοπατέρες της παρούσης κυβέρνησης οι οποίοι εν λευκό και με γνώμονα το διαχρονικό τους βόλεμα αποφασίζουν ερήμην του λαού κ;ι των συμφερόντων της χώρας.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΣΣ: ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΤΟΥΝΑ (ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΖΕΙ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ FLASH 96.0 ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ....
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ??? ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

1 σχόλιο:

typhoon είπε...

Ένα συμπτωματικά σωστό συμπέρασμα.
Ούτε οι καταθέσεις έχουν ακόμα μειωθεί, ούτε η ΕΚΤ σταμάτησε να παίρνει τα ελληνικά ομόλογα στο 100% της αξίας τους, και όμως ο ιδιωτικός παραγωγικός τομέας εδώ και καιρό πάει από το κακό στο χειρότερο.
Υπάρχουν άλλα προβλήματα της ελληνικής ιδιωτικής παραγωγής με σημαντικότερο αυτό της ανταγωνιστικότητας. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και παρέμεινε άλυτο. Αντί να προωθήσουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων προτίμησαν να κάνουν ενέσεις συντήρησης της εσωστρεφούς ελληνικής αγοράς (κρατικές προμήθειες, ανέγερση ιδιωτικών οικοδομών, δημόσια έργα, καταλήστευση μέσω του χρηματιστηρίου των ιδιωτικών οικονομιών, ολυμπιακά έργα, κρυφή καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων και του φυσικού περιβάλλοντος και πολλά άλλα μικρότερα). Ενέσεις, ενέσεις, ενέσεις για να ζει το κύκλωμα της ρεμούλας και της συναλλαγής ευτυχισμένο μέσα στην εσωστρέφειά του. Τώρα που δεν υπάρχουν πια άλλες ενέσεις, η οικονομία πεθαίνει. Και αν πεθάνει η ιδιωτική οικονομία είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει και η δημόσια, όπως φυσικά και το αντίθετο!