ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.10

ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ (ΚΕΝΗΣ) ΚΑΘΑΡΣΗΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ...

Ως προπομπός κάθαρσης ΗΘΕΛΕ να εμφανιστεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης μέσα από την συνέντευξη του στην real news . Δεν είναι τυχαία η επιλογή Ραγκόυση και το περιεχόμενο της συνέντευξης του.

Η κοινωνία εκπέμπει μηνύματα οργής τα οποία φτάνουν στα "αυτιά" της κυβέρνησης .
Ο Υπ. Εσωτερικών επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για να αποτελέσει το "ηρεμιστικό" της κοινωνίας μέσω της συνέντευξης του.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΥΠ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΝ ! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΑΦΚΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ..ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!! ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ !! ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!

Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!! ΡΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΣΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: