ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.10

John Brady Kiesling: Ο διπλωμάτης που τα έβαλε με το σύστημα Bush


kiesling1

Από την Δέσποινα Συριοπούλου

apo_sin

«Παραιτούμαι, γιατί προσπάθησα και απέτυχα να συμβιβάσω την συνείδησή μου με την ικανότητά μου να εκπροσωπώ την παρούσα αμερικανική κυβέρνηση. Έχω την πεποίθηση ότι η δημοκρατική μας διαδικασία στο τέλος θα διορθώσει τον ίδιο της τον εαυτό, και ελπίζω ότι σε μικρό βαθμό μπορώ να συνεισφέρω στην χάραξη πολιτικών που υπηρετούν την ασφάλεια και την ευημερία του αμερικανικού λαού και του κόσμου, μέρος του οποίου είμαστε». Με αυτή την παράγραφο έκλεισε στις 24 Φεβρουαρίου 2003 την επιστολή προς προς τον τότε αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών Colin Powell, ο πρέσβης John Brady Kiesling, σύμβουλος πολιτικών υποθέσεων τότε, τρίτος τη τάξει, στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας μια διπλωματική καριέρα 20 χρόνων.

Ο John Brady Kiesling δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις ή μάλλον για να ακριβολογούμε δεν δίνει συνεντεύξεις πλέον. Μιλά μόνον όταν έχει κάτι να πει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί την δύναμη που του δίνουν τα όσα πολλά, ιδιαιτέρως σημαντικά γνωρίζει και μπορεί να αποκαλύψει. Ο πρώην διπλωμάτης δεν δελέαστηκε από το εκτυφλωτικό φως της δημοσιότητας, ακόμα και όταν βρέθηκε στο επίκεντρο το 2003. Αν και έγινε πολύς θόρυβος γύρω από το όνομά του με την παραίτησή του από το διπλωματικό σώμα, εντούτοις διατήρησε τον low profile, ήπιο, ήρεμο και νηφάλιο χαρακτήρα του. Εκτός από ένα στοιχείο που κράτησε αμετάβλητο και εντονότερο. Την δυνατότητα να εκφέρει ελεύθερα την άποψή του. Χωρίς να δεσμεύεται από την –μέχρι τότε διατεταγμένη-υπηρεσία του, όταν και όποτε κρίνει ότι επιθυμεί να το κάνει ή ότι είναι απαραίτητο. Στις ελάχιστες εμφανίσεις του στα αμερικανικά ΜΜΕ, κυρίως την περίοδο του 2003, ο πρώην διπλωμάτης επικεντρώθηκε στην ανάλυση της απόφασής του να εγκαταλείψει την θέση του, αλλα και στην ανάπτυξη των θέσεων και των απόψεών του για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Χωρίς αμφιβολία όμως, σε λίγους μήνες, ο John Brady Kiesling θα βρεθεί ξανά στο επικέντρο. Αυτή την φορά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας μιας και το θέμα που πραγματεύεται σε ένα βιβλίο-μελέτη, που μόνο ως μελέτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, λόγω της εμβάθυνσης που κάνει στο θέμα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Θέμα επίκαιρο και για πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα στο προσκήνιο μετά τις συλλήψεις μελών του Ε.Λ.Α. Το προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να εκδοθεί το δεύτερο βιβλίο του στα αγγλικά –το οποίο μεταφράζεται και στα ελληνικά-για την 17Ν με τον τίτλο ”Deadly November”. Ένα βιβλίο που όμως φέρνει στο φως και πολλά νέα αποκαλυπτικά στοιχεία. Στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, όσων γνωρίζουμε για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και σε πολλές περιπτώσεις αφήνουν εκτεθειμένες τις ελληνικές αρχές και τα όσα μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι έδιναν τις απαιτούμενες απαντήσεις προκειμένου η υπόθεση να θεωρείται λήξασα.

η συνεχεια στο greekamericannewsagency

Δεν υπάρχουν σχόλια: