ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ «ΗΜΕΤΕΡΩΝ».. (ΓΑΠ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ GOLDEN BOYS)

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Ανατολάκης κατέθεσε στις 28 Απριλίου ερώτηση προς τον υπουργό οικονομικών για την ηθική και οικονομική διάσταση των συνεπειών της υπ’ αριθμόν 2/14924/0022 εγκυκλίου του. Σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο επιτρέπεται στους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των Ν.Π.Ι.Δ. (ΕΡΤ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ κλπ) να αμείβονται με διπλάσιο μισθό, δηλαδή με 11.962 €, από εκείνον που θέτει ως οροφή για τον δημόσιο τομέα η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, δηλαδή 5981€. Κατά τα άλλα «δεν υπάρχει σάλιο», περικόπτονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, ενώ οι 13ος και 14ος μισθοί εξαφανίστηκαν στα βαθειά νερά της θάλασσας στον πηγαιμό για την Ιθάκη. Και το χειρότερο είναι ότι ο σύγχρονος Οδυσσέας, κ. Παπανδρέου έχει χάσει το μυαλό του από το τραγούδι των σειρήνων της εξουσίας και η Κίρκη τον μεταμόρφωσε από πρωθυπουργό της Ελλάδος σε κομματάρχη της δεκαετίας του 1950.
οπωπητήρ JR
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: