ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.10

Το spread στις 810 μονάδες.Απαγόρευση ανοικτών πωλήσεων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθήνας


Εκτίναξη στις 810 μονάδες βάσης σημείωσε σήμερα το πρωί η διαφορά απόδοσης των ελληνικών 10ετών τίτλων, μετά τη χθεσινή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την S&P σε κατάταξη junk.Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είπε την Τετάρτη ότι αποφάσισε την απαγόρευση του short selling μετοχών για τους επόμενους δύο μήνες, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Έτσι, η απόδοση των ελληνικών ομολόγων διαμορφώνεται τώρα στο 10,131%, το υψηλότερο όλων των εποχών για την Ευρωζώνη.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς απαγορεύει το short selling μέχρι το τέλος Ιουνίου

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού έλαβε υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά, αποφάσισε την απαγόρευση των ανοικτών πωλήσεων μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (short selling)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η απαγόρευση αυτή τίθεται σε ισχύ από σήμερα 28 Απριλίου 2010 και ισχύει μέχρι την 28η Ιουνίου 2010», προστίθεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

πηγές apogevmatini.gr και Newsroom ΔΟΛ
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: