ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

To "κουτί της Πανδώρας" με τον Κώστα Βαξεβάνη, αποκαλύπτουν το δεξιό παρακράτος της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ). Όλα τα στοιχεία για έντιμους δικαστές!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΕΥΠ: Επιχείρηση παρακολουθήσεων ΟΛΕΦ
Στα ίχνη ιδιωτικής ομάδας παρακολουθήσεων ο εισαγγελέας που εισέβαλε στην ΕΥΠ. Θα αποκαλυφθεί αυτή τη φορά η υπόθεση; Δίνουμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα.
Ο εισαγγελέας εισέβαλε μετά από ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη σε γραφείο ανώτερου αξιωματούχου της ΕΥΠ και κατέσχεσε έγγραφα από τον φοριαμό του. Ο υπάλληλος της ΕΥΠ, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού όπως υποστηρίζει παρουσίασε αιφνιδίως ασθένεια, φέρεται να κατείχε έγγραφα που δεν είχε δικαίωμα να έχει στην κατοχή του. Η υπόθεση εμφανίζεται προς τα έξω ως μια παράβαση καθήκοντος που θα λήξει χάρη στην τόλμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.
Ίσως όμως και το υπουργείο αγνοεί, πως η πόρτα του γραφείου του συγκεκριμένου υπαλλήλου που παραβιάστηκε από τον εισαγγελέα, μπορεί να βγάλει σε μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παραβίασης...

δικαιωμάτων από υπαλλήλους της ΕΥΠ.
Επιχείρηση ΟΛΕΦ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την ΕΥΠ, που έχει στην κατοχή του “Το Κουτί της Πανδώρας” επί χρόνια, στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας, υπάρχει ομάδα παρακολουθήσεων που δούλευε για δικούς της σκοπούς χωρίς να αποκλείεται η σύνδεση με μυστική υπηρεσία της Μέσης Ανατολής που της είχε παραχωρήσει ηλκετρονικά συστήματα.
Η υπόθεση ξεκίνησε λίγο μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση Καραμανλή το 2004. Μια ομάδα η οποία εμφανίστηκε ως ειδικευμένη στις παρακολουθήσεις μετά τη συνεργασία με τους Αμερικανούς κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες, έπεισε την ηγεσία της ΕΥΠ να προχωρήσει στην αυτονόμηση της Α2 υπηρεσίας κατασκοπίας, που ήταν υπεύθυνη για την συλλογή πληροφοριών. Η αυτονομημένη υπηρεσία που εμφανιζόταν ως η δύναμη κρούσης της ελληνικής κατασκοπίας, νοίκιασε ένα οίκημα ασφαλείας στην οδό Ακαδημίας, το οποίο εμφανίστηκε ως ιδιωτικό ΙΕΚ.
Η ομάδα πήρε την κωδική ονομασία “ομάδα Όλεφ” και είχε στην κατοχή της υπερσύγχρονα μέσα παρακολουθήσεων τηλεφώνων. Η προμήθεια του συστήματος παρακολουθήσεων, απασχολεί ήδη τον εισαγγελέα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για υπερτιμολογημένη αγορά
Η ομάδα Όλεφ όμως, παρότι εμφανιζόταν ως κομμάτι της ΕΥΠ, διενεργούσε πληθώρα παρακολουθήσεων τις οποίες κανένας δεν μπορεί να χαρακτηρίσει νόμιμες. Υπήρχαν μάλιστα περιπτώσεις που ζητούσε για Εθνικούς λόγους από τον αρμόδιο εισαγγελέα άδεια παρακολούθησης, αλλά ουσιαστικά τον εξαπατούσε δηλώνοντας ένα ψεύτικο όνομα συνδρομητή στο υπό παρακολούθηση τηλέφωνο. Ο λόγος ήταν ότι το νούμερο ανήκε σε κάποιο γνωστό πρόσωπο που αν δηλωνόταν θα προξενούσε υποψίες στον εισαγγελέα. Έτσι διενεργούσε παράνομες παρακολουθήσεις με …εντολή εισαγγελέα.
Μέλη της ομάδας έκαναν ουσιαστικά ιδιωτικές παρακολουθήσεις. Αξιωματικοί της ΕΥΠ επιμένουν πως κομμάτι των συνομιλιών από παρακολουθήσεις διοχετευόταν ακόμη και σε πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης τα οποία με τη σειρά τους ανταπέδιδαν απαιτώντας –για εθνικούς λόγους πάντα- να ισχυροποιηθεί η ομάδα.
Η τυχαία αποκάλυψη και η συγκάλυψη
Τα στεγανά της ομάδας έσπασαν τυχαία όταν ένας άγνωστος άντρας συνελήφθη κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο να έχει στην κατοχή του, εξοπλισμό παρακολούθησης. Το θέμα δημοσίευσε η Ελευθεροτυπία αλλά η υπόθεση κουκουλώθηκε. Ο άνθρωπος που είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος με παρέμβαση της ΕΥΠ ήταν όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο τεχνικός παρακολούθησης της ομάδας Όλεφ. Άνθρωποι της ΕΥΠ επιμένουν πως οι στόχοι του ήταν πολιτικοί και όχι στο Προεδρικό Μέγαρο αλλά στου Μαξίμου. Μικρή λεπτομέρεια: ο τεχνικός αυτός ήταν συμμαθητής και φίλος του Τσαλικίδη που φέρεται να αυτοκτόνησε για τις υποκλοπές της Vodafone
Το θέμα βεβαίως δεν είναι αν υπάρχει η ομάδα Όλεφ, αλλά αν η έρευνα θα προχωρήσει σε βάθος. Μέλη της ομάδας αυτής είχαν στο χειρισμό τους εκτός από πληροφορίες και ένα δίκτυο ανθρώπων τα οποία εκβίαζαν ή χειραγωγούσαν. Στον φοριαμό του γραφείου του στελέχους όπου εισέβαλε ο εισαγγελέας βρέθηκαν ψυχολογικά τεστ ανθρώπων που είχαν δώσει εξετάσεις για να περάσουν στην ΕΥΠ. Ίσως ως εύρημα εκτιμηθεί ως δευτερεύων. Υπάρχει όμως η πληροφορία πως πολλά τέτοια τεστ ανθρώπων που είχαν αποτύχει στις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά παρ όλα αυτά μπήκαν στην ΕΥΠ ήταν στη διάθεση του δικτύου Όλεφ. Επρόκειτο κυρίως για συγγενείς δημοσιογράφων ή επωνύμων. Παρά την αποτυχία στα τεστ με την μεσολάβηση της ομάδας Όλεφ μπήκαν στην ΕΥΠ. Μέσω αυτών των τεστ που είχαν στη διάθεσή τους, μέλη της ομάδας τους υπενθύμιζαν πως τους χρωστάνε χάρη. Την οποία βεβαίως ξεπλήρωναν με διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ της ομάδας στα Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: