ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.09

Ιράν: Σχεδόν έτοιμος ο πυρηνικός σταθμός του Μπουσέρ


Η κατασκευή από τη Ρωσία του πυρηνικού σταθμού του Μπουσέρ στο νότιο Ιράν, έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και η έναρξη της λειτουργίας του σταθμού αναμένεται «το δεύτερο εξάμηνο του 2009», δήλωσε ο πρεσβευτής του Ιράν στη Μόσχα σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Γκαζέτα».
«Το 95% του έργου έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πλευρές, η ρωσική και η ιρανική, είναι έτοιμες για την έναρξη της λειτουργίας του εργοστασίου το δεύτερο εξάμηνο του 2009», δήλωσε ο

πρεσβευτής Μαχμούντ Ρεζά Σαζάντι.
«Εύχομαι το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν γιατί μια καθυστέρηση δέκα ετών έχει αφήσει πικρή γεύση στο λαό μας και τους αξιωματούχους μας», πρόσθεσε.
Ο Σεργκέι Κιριένκο, επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ROSATOM) είπε χθες, Πέμπτη ότι η έναρξη της λειτουργίας του Μπουσέρ αναμένεται έως τα τέλη του έτους.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής της πυρηνικής μονάδας στο Μπουσέρ - ένα πρόγραμμα που ανέλαβε η ρωσική εταιρεία το 1994 και είχε ξεκινήσει η γερμανική Siemens έχει καθυστερήσει πολλές φορές λόγω των εντάσεων για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, καθώς οι χώρες της Δύσης εκφράζουν φόβους μήπως το πρόγραμμα αυτό υποκρύπτει στρατιωτικούς σκοπούς.
Η Δύση κατηγορεί την Τεχεράνη ότι επιδιώκει να αποκτήσει ατομικά όπλα αλλά οι Ιρανοί δηλώνουν ότι το πρόγραμμά τους προορίζεται αποκλειστικά για ειρηνική χρήση.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Φαρμακερό δημοσίευμα των Financial Times για τον Ερντογάν και την Τουρκία

του Σίλκε Μέρτινς
Ο πρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο Νταβός για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, παρόλο που ο ίδιος ακολουθεί σκληρή πολιτική εναντίον των Κούρδων στη χώρα του. Η εμφάνιση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν αναιδής, έγινε εκ του περιττού και δεν ήταν καθόλου πειστική.
Το μόνο που θα έλειπε ακόμα για να ήταν το επιπέδου νηπιαγωγείου σόου του στο Νταβός τέλειο, ήταν να χτυπήσει δυνατά ο...Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πόδι του στο έδαφος. ‘Δεν θα ξαναέρθω στο Νταβός’, φώναξε ακόμα κατά τη μελοδραματική του αποχώρηση. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσει εκεί. Γιατί τέτοια παράσταση δεν τη χρειάζεται κανείς.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η συμπεριφορά του Ερντογάν είναι ανάξια και απαράδεκτη για πολιτικό. Και η δριμεία κριτική που άσκησε στο Ισραήλ για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας είναι κενή. Αποτελεί αβάστακτη υποκρισία το γεγονός ότι η Τουρκία, που μέχρι σήμερα δεν έχει αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, παίζει το ρόλο του αποστόλου της ηθικής. Ειδικά αυτή η χώρα, που καταδιώκει με πολύ σκληρό τρόπο μέσα στην ίδια τους τη χώρα την κουρδική αποσχιστική οργάνωση ΡΡΚ και που τα τελευταία 25 χρόνια έχει σκοτώσει 37,000 ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν όλοι αντάρτες, ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι ο τουρκικός στρατός έχει ισοπεδώσει ολόκληρα χωριά (4.500 κουρδικά χωριά, σ.τ.μ.).
Ο ίδιος ο Ερντογάν πριν ένα χρόνο δεν ντράπηκε ούτε για μια στιγμή να στείλει το στρατό του να προελάσει στο Βόρειο Ιράκ για να καταδιώξει Κούρδους εξτρεμιστές. Το αν με τέτοιες επιχειρήσεις κινδύνευαν και Κούρδοι άμαχοι, του ήταν αδιάφορο.
Η αιτία για τη χερσαία επίθεση των Τούρκων το Φεβρουάριο του 2008 ήταν εξίσου άκυρη. Κατηγορήθηκε η τοπική κουρδική κυβέρνηση στο Βόρειο Ιράκ ότι δεν δραστηριοποιείται ενταντίον του ΡΡΚ. Δεν θέλει κανείς ούτε καν να φανταστεί, πώς θα αντιδρούσε η Άγκυρα αν Κούρδοι εξτρεμιστές εκτόξευαν χιλιάδες ρουκέτες εναντίον της– όπως έκανε η Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ.
Με ποιο δικαίωμα η τουρκική κυβέρνηση ζητάει την ίδρυση κράτους για τους Παλαιστινίους όταν η ίδια αρνείται το ίδιο πράγμα στους Κούρδους; Και αφού το Ισραήλ πρέπει να συζητήσει με τη ριζοσπαστική ισλαμική Χαμάς - όπως έχει ζητήσει ο Ερντογάν -, γιατί τότε δεν συζητάει και ο ίδιος με το ΡΚΚ;
Η παλαιστινιακή Χαμάς και το κουρδικό ΡΚΚ κατατάσσονται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ στην ίδια κατηγορία, θεωρούνται ότι είναι τρομοκρατικές οργανώσεις. Όταν ο πρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης θεωρεί τη Χαμάς αξιόπιστη, τότε δεν υπάρχει λόγος να απορρίψει το ΡΚΚ ως συνομιλητή. Και γιατί ακόμα δεν αφήνει ελεύθερο ο Ερντογάν τον ίδιο τον αρχηγό του ΡΚΚ, τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν;
Πηγή: Financial Times

Επιστολή προς εμπόρους βρεφών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΒΡΕΦΩΝ

http://nrdisaster.blogspot.com

* Σελίδες o Αρθρογράφοι o Σκιτσογράφοι o Σχετικά με εμάς o Φωτοδημιουργοί * Σχόλια

Στα βαθειά ο Μίχας



Κλίκ στην εικόνα

Στα βαθειά επέλεξε να μπεί ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας κάνοντας αγωγή 150.000 Ευρώ σε Έλληνα Bloger

OUR GREEK TV



http://ourgreektv.blogspot.com

Γεμίσαμε με “εκπροσώπους” που στο όνομά μας, χτίζουνε περιουσίες, με εκπομπές σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και με θέσεις σε κυβερνητικές επιτροπές…


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα



Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα

η Ε.Ε.Χ.Ι.(Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ) αποτελεί μια Μ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 από μερικές δεκάδες πολιτών και λειτούργησε αρχικά σαν παροχέας internet. Πρόκειται δηλαδή για μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία. Η δε, ονομασία της είναι νομικά κατοχυρωμένη κι ως εκ τούτου είναι νομότυπη (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Σήμερα η Ε.Ε.Χ.Ι. είναι ουσιαστικά ανενεργή και περιορίζεται σε δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητες.

Το θέμα όμως που προκύπτει σήμερα με την Ε.Ε.Χ.Ι. δεν είναι νομικό, αλλά ηθικό.
Ο κύριος Βασιλάκος με όχημα αυτή οργάνωση και την ιδιότητα του προέδρου της, ουσιαστικά μιλάει (σε διάφορες δημόσιες συζητήσεις ή συνεντεύξεις), ούτε λίγο ούτε πολύ, εξ ονόματος όλων των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ (κι εξ ονόματός σου φυσικά αγαπητέ αναγνώστη, που διαβάζεις αυτό το κείμενο), χρησιμοποιώντας τον επίτηδες ασαφή και θολό όρο «εμείς», αποφεύγοντας επιδέξια να αποσαφηνήσει ποιους ακριβώς εννοεί με το «εμείς», αφήνοντας έτσι να πλανάται η ιδέα στον κάθε αδαή (όπως εμένα πριν μερικά χρόνια), ότι όντως αυτός ο κύριος εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου κι όχι τα μέλη (και μόνο αυτά) της οργάνωσής του.
Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, ο κύριος αυτός, καπηλευόμενος την ιδιότητα αυτή που επικαλείται, κάτω απ’ αυτόν τον ασαφή όρο «εμείς», έχει de facto αναγνωρισθεί από τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο) ως πραγματικός εκπρόσωπος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, αποκομίζοντας φυσικά την προσωπική αναγνωρισιμότητα, με ότι συνεπάγεται αυτή…

Επειδή λοιπόν, το που εντάσσεται ή δεν εντάσσεται ο κάθε ανώνυμος κι επώνυμος χρήστης του διαδικτύου, δεν αποτελεί εργολαβία του κάθε κυρίου Βασιλάκου, αλλά δικαίωμα κι επιλογή που απορρέει από την ανεξάρτητη υπόσταση του καθενός από εμάς, νιώθω την ανάγκη (και υποχρέωση συνάμα) να αναρτήσω κι εγώ ανάλογη σημείωση και διευκρίνιση, πως ο παρών ιστοχώρος δεν εκπροσωπείται από κανέναν αυτόκλητο πρόεδρο Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, όπως κι αν λέγεται αυτός.

Αλλά ακόμη και να είχα την διάθεση και πρόθεση να ενταχτώ στην οργάνωσή του, πως θα μπορούσα να δεχτώ να με εκπροσωπεί κάποιος, που απ’ την μια πλευρά «μάχεται» υπέρ της ανωνυμίας στο διαδίκτυο κι απ’ την άλλη μας κλείνει πονηρά το μάτι, φροντίζοντας να μας υπενθυμίσει-προειδοποιήσει, λέγοντας πάνω-κάτω, «Κοιτάξτε μάγκες, καλές οι θεωρίες περί ανωνυμίας, αλλά να το έχετε υπ’ όψιν, πως κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν ισχύει στην Ελλάδα και η ΔΗΕ του κυρίου Σφακιανάκη, άμα θέλει θα μπουκάρει στο σπίτι σας, στην πρώτη δυσάρεστη μαλακία που θα γράψετε».

Γεμίσαμε με “εκπροσώπους” που στο όνομά μας, χτίζουνε περιουσίες, με εκπομπές σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και με θέσεις σε κυβερνητικές επιτροπες…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet, αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr και όπως δηλώνει “κάνει πρώτα τεχνολογία και μετά δημοσιογραφία” στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στην Ετ1, στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟ

http://www.pare-dose.net

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ Ε Ε Χ Ι


=============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....... ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ....ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ....ΛΑΧΑΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΕΒΟΥΝ"....... ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ.......

ΔΕΝ «ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ» ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ


ΕΚΑΒ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΠ ΟΝΔΙΕΣ ΑΒΡΑΜΟ ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ …

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΤΕΥΧΟΣ 29 ΚΑΙ ……

1) ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΣΕΛΙΔΑ 7

2) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΑΒ η συνεχεια&ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΣΕΛΙΔΑ 15

«ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ» ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ……. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΟΔΙΑ ΝΑ «ΘΑΨΕΙ» ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ..ΠΟΥ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ …





TEYXOS29 ΠΟΕΔΗΝ

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ Ο Μ.......
http://o-dromos.blogspot.com

Αλλοδαποί μαζεύουν τους αδέσποτους σκύλους της Μεγαλόπολης και τους τρώνε!!!

ΕΛΛΑΔΑ 2009 π.X.

Στην περιοχή της Λακωνίας η αστυνομία έκανε ντου σε σπίτια όπου διαμένουν αλλοδαποί.
Ο λόγος;
Δεν έχουν αφήσει αδέσποτο για αδέσποτο σκύλο στην περιοχή.
Και φυσικά δεν τα μαζεύουν για να έχουν παρέα... Αν είναι δυνατόν τρέφονται με αυτά.
Είναι πραγματικά σοκαριστικό…
Οι γάτες πλέον σουλατσάρουν ελεύθερα. Αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ... Έρχεται η σειρά τους...

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ότι και στη Μεγαλόπολη έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στους δρόμους και είχαν γίνει οι μασκώτ των καταστημάτων και των super market...
Φήμες που κυκλοφορούν επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι οι αλλοδαποί έχουν βάλει το χεράκι τους...
Όσο και αν δεν το χωράει ο νους μας οι αλλοδαποί δεν έχουν να φάνε και σφάζουν σκυλιά!!!
Μπορεί στην χώρα τους να είναι νόμιμο να τρώνε τους σκύλους αλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
http://megalopolis2008.blogspot.com

6.2.09

ΕΝΑΣ.....ΑΛΛΟΣ...ΤΡΟΠΟΣ!!!


Γιατί να παιδεύεται κανείς με τα συμβατικά εργαλεία του πεντικιούρ όταν υπάρχουν τα... εξειδικευμένα _ και πάντα πεινασμένα για νεκρά κύτταρα _ ψαράκια «garra ruffa» _, γνωστά και ως «ψάρια-γιατροί»; Στη φωτογραφία, μια ομάδα από θαλασσινούς πεντικιουρίστες «περιποιούνται» αμερικανίδα πελάτισσα.
(AP/Jacquelyn Mart)

«Ναι» στις απαγωγές της CIA



Τις απαγωγές της CIA φέρεται να επιτρέπει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με αποκαλύψεις των «Los Angeles Times» που υποστηρίζουν ότι με προεδρικό διάταγμα διατηρείται σε ισχύ μία από τις πιο αμφιλεγόμενες μεθόδους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

«Η απόφαση του Ομπάμα να κλείσει το Γκουαντάναμο και τις κρυφές φυλακές της CIA έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και πηχυαίους τίτλους στα διεθνή μέσα. Ομως η CIA συνεχίζει να έχει το δικαίωμα να προχωρεί σε απαγωγές πολιτών-υπόπτων για τρομοκρατική δράση», γράφει χαρακτηριστικά η αμερικανική εφημερίδα, υπενθυμίζοντας ότι εκατοντάδες ύποπτοι απήχθησαν και βασανίστηκαν σε φυλακές στο εξωτερικό.

Προεδρικό διάταγμα (22 Ιανουαρίου) δεν καταργεί την πρακτική, αλλά, όπως αναφέρουν οι «L.Α. Times», ο Αμερικανός πρόεδρος υπόσχεται αναθεώρηση ώστε να διασφαλίζεται ότι «οι ύποπτοι δεν μεταφέρονται σε άλλες χώρες για να βασανιστούν».

ΝΑΙ ! ! ! είμαστε στο 2009 της 3ης χιλιετίας ! ! ! και όμως . . .

ΕΛΛΑΣ του MEGαλείου σου . . . και της θλιβερής 5ετίας, της συνεχούς νέο-δημοκρατικής λαίλαπας, της εργατικής εξαθλίωσης και του μηδενισμού του κράτους πρόνοια ! ! !


Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή τα εγκαίνια νέας πτέρυγας των εγκαταστάσεών της τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία που καταγγέλλεται για το ότι είχε κλείσει ανασφάλιστες εργαζόμενες σε θαλάμους ψύξης, διαβάζουμε ότι διαθέτει:
«Ψυκτικούς θαλάμους ταχείας πρόψυξης για παραλαβή προϊόντων, θαλάμους διακίνησης συσκευασμένων προϊόντων με παλλετοφόρα ράφια, ειδικούς ξεχωριστούς θαλάμους για μακρόχρονη συντήρηση μήλων, αχλαδιών, ακτινιδίων και εσπεριδοειδών, ειδικούς θαλάμους για γρήγορη και ελεγχόμενη ωρίμανση φρούτων και λαχανικών, ψυχόμενους χώρους φόρτωσης και ψυχόμενους προθαλάμους μεταξύ όλων των παραπάνω χώρων».

StudioA-Blog:
Τι απαντάει η εταιρεία που καταγγέλλεται ότι έβαλε ανασφάλιστες εργαζόμενες σε θαλάμους ψύξης για να αποφύγουν τον έλεγχο από την Επιθεώρηση Εργασίας

Περισσότερα εδώ και στα "Τα Νέα"
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

"ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ" (Γ. Ζαμπέτας) - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

Έκανα blogότσαρκα σε φιλικά blogs, κι ενώ είχα κατά νου συγκεκριμένο θέμα, έπεσα πάνω σε αναρτήσεις, που αφορούν αντιπαλότητα του μπλόκερ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, με τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα και την εξωφρενική απαίτηση του εν λόγω Νομάρχη, να απαιτεί με αγωγή, αποζημίωση 150.000 € από τον κ. Αγγελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Με τη βοήθεια του (πρώην) Επιθεωρητή, πήγα στο http://edo-peiraias.blogspot.com/ και σύμφωνα με την αρχική από 10-9-2008 καταγγελία, με θέμα: Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2008
Ποιός θα βάλει Φρένο στον Παράνομο Νομάρχη;
Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας θα συνεχίσει τις παρανομίες του αν δεν βρεθεί επιτέλους κάποιος να του βάλει φρένο.Με λένε Μιχαήλ Αγγελόπουλο και είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά.Ή μήπως δεν είμαι;Διορίστηκα το 2005 με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αλλά το 2007 ο παράνομος Νομάρχης αποφάσισε ότι θα πρέπει να με απολύσει από τη Νομαρχία παρόλο που ήμουν μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και προστατεύομαι από το Σύνταγμα.Το Σύνταγμα βέβαια μάλλον δεν το έχει διαβάσει ο κ. Νομάρχης γιατί αν το είχε διαβάσει δεν θα το παραβίαζε συστηματικά και μεθοδευμένα τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να διοικούν τη Νομαρχία Πειραιά και να ορίζουν άμεσα ή έμμεσα τις τύχες και τις περιουσίες χιλιάδων πολιτών.Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Όταν το Σεπτέμβριο του 2005 ανέλαβα υπηρεσία έδωσα όρκο να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους.Τοποθετήθηκα στη Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής της Νομαρχίας, υποθέτω λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο της Πληροφορικής, αφού είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε σχετικές εταιρείεςγια χρόνια.Από τις πρώτες μέρες όμως της υπηρεσίας μου κατάλαβα ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και να παραμείνω πιστός στον όρκο που έδωσα αλλά και να διατηρώ αρμονικές σχέσεις με την ήδη παγιωμένη κατάσταση στη Νομαρχία.Ο λόγος ήταν ότι η διαμορφωμένη και καθημερινά συντηρούμενη κατάσταση στη διαχείριση τόσο των κοινών όσο και των ιδιωτικών θεμάτων στην υπηρεσία απείχε πολύ από ότι θα περίμενε κανείς από ένα Νομάρχη πρός όφελος βέβαια των λίγων και εκλεκτών και με μέτρο τις προσωπικές επιδιώξεις.Αυτό έρχονταν σε αντίθεση με την εικόνα που είχα από τα ΜΜΕ για τη Νομαρχία Πειραιά. Πίστευα και εγώ όπως φαντάζομαι πιστεύουν και πολλοί άλλοι σήμερα ότι στον Πειραιά και ιδιαίτερα στη Νομαρχία δίνεται αγώνας για τα δικαιώματα του πολίτη. Κατάλαβα όμως από μέσα πια και με το χειρότερο τρόπο ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Στο blog αυτό θα αποκαλύψω σιγά σιγά τη γύμνια του παράνομου Νομάρχη και του περιβάλλοντός του γι' αυτό όπως λένε και στο ραδιόφωνο "Μείνετε συντονισμένοι"...Καθαρή Νομαρχία, Καθαρός Πειραιάς, Καθαρή Ελλάδα - Μιχαήλ Αγγελόπουλος mangelopoulos@hotmail.com
Αναρτήθηκε από Michael Angelopoulos στις
8:12 μμ
Από το κείμενο φαίνεται, ότι ενώ ο υπάλληλος αυτός είχε εμπειρία ηλεκτρονικού (άρα χρήσιμος για την υπηρεσία), δυστυχώς δεν διέθεται γνώσεις και εμπειρία χειροκροτητού ή σπόνσορα πολιτικού προϊόντος (άρα άχρηστος για φιλόδοξο πολιτικό), δι ό μάλλον και απολύθηκε σε 2 χρόνους.
Στον τίτλο, άθελά του λόγω έλλειψης νομικών γνώσεων (γνωστής ως συγγνωστής πλάνης) ο κατά τα λοιπά νομίμως καταγγέλων κ. Αγγελόπουλος, αντί να πει "ο Νομάρχης κ. Γιάννης Μίχας με απέλυσε παράνομα", εκ παραδρομής γράφει "...στον παράνομο Νομάρχη" και αυτό είναι προφανέστατο, γιατί ο άνθρωπος πουθενά δεν αναφέρεται στις διαδικασίες εκλογής του εν λόγω Νομάρχη, αλλά στη προσωπική του αγανάκτηση !!! Γκέκε;;;
Σε αναρτήσεις του http://edo-peiraias.blogspot.com/ βλέπουμε:
1. Τρίτη 20-1-2009 "προκαλεί πάλι ο Μίχας" - 2. Τετάρτη 21-1-2009 "Πάλι με τον πολίτη παίζει ο Μίχας" - 3. Δευτέρα 26-1-2009 "Συνέλαβε την μικρή Τερέζα η Νομαρχία Πειραιά" - 4. Τρίτη 27-1-2009 "Σταυρώνει τη Νομαρχία Πειραιά ο ΟΛΠ" - 5. Τετάρτη 28-1-2009 "Είναι ψιλό το γαζί της Νομαρχίας Πειραιά - Κατάσχεση 5,5 τόνων τυριών με παραπλανητικές και ελλιπείς συμάνσεις - Ανάκληση μη κανονικού/νοθευμένου βαμβακέλαιου".
Στις αναρτήσεις αυτές (και άλλες) ο μπλόκερ Μ. Αγγελόπουλος, περισσότερο προβάλει τις ανακοινώσεις του Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, παρά τα δικά του σχόλια, τα οποία παρακαλώ είναι πλήρως αιτιολογημένα και σαν πολίτης απαιτεί απαντήσεις. Του κάνει μια πολύ απλή πολιτική κριτική.
Ακόμα και στη ανάρτηση της Πέμπτης 29-1-2009, όταν έστω καθ' υπερβολή λέει ότι "του αξίζει η φυλακή" το λέει γιατί πιστεύει ότι αυτά που ο ίδιος γνωρίζει, είναι πολά και αξιόποινα και δεν είναι παράνομο ούτε προσβλητικό, γιατί είναι πολύ συνηθισμένο, είτε να παινεύεται καθ' υπερβολήν ένας πολιτικός, είτε να κατακρίνεται με τον πλέον έντονο τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συνεδριάσεις των δημοτικών ή νομαρχιακών συμβουλίων, οι Δήμαρχοι κι οι Νομάρχες ακούνε από τους επίσημους πολιτικούς αντιπάλους τους πολύ χειρότερα απ' ότι γράφει ο κ. Αγγελόπουλος γαι τον Νομάρχη κ. Μίχα. Έτσι κ. Νομάρχα; Κι ο πολίτης δεν είναι θεατής, εντάξει;
Όσον αφορά τη χρήση μικρού ονόματος στο ΦΕΚ διορισμού του κ. Γεωργίου-Κυριάκου Σεφερτζή ως επικοινωνιολόγου και συμβούλου της Νομαρχίας Πειραιά, το οποίο κατά τον καταγγέλοντα, ποτέ του δεν χρησιμοποιούσε ο διορισθείς, βεβαίως δεν είναι παράνομο επί διπλού ονόματος, αλλά βεβαίως και έχει δικαίωμα ο πολίτης να απαιτήσει εξηγήσεις, γιατί όντως είναι αξιοπερίεργο, να θυμήθηκε το όνομα αυτό, μόνο για τον διορισμό. Είναι δε συγχωρητέα τα φραστικά λάθη του πολίτη, όταν ο πολίτης προδήλως στερείται εξειδικευμένων νομικών γνώσεων και αδυνατεί να διαθέτει νομικό σύμβουλο σε καθημερινή αμοιβόμενη σχέση συνεργασίας. Αυτό είναι λόγος για να του ...ράψουν το στόμα;;;
Τέλος διαπιστώσαμε, ότι τόσο το http://edo-peiraias.blogspot.com/ όσο και ο μπλόκερ κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, όχι μόνο δεν αποκόμισαν κανένα οικονομικό όφελος από τη καθαρή κριτική αντιπαράθεση με τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχο, αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ότι πρέπει ήδη να έχει υποστεί ζημία και ταλαιπωρία μεγάλη.
Για όλα τα παραπάνω, κι επειδή τα blogα δεν τα φτιάχνουν δικηγόροι (που να προλάβουν οι άνθρωποι), αλλά απλοί πολίτες με προβληματισμούς και ευαισθησίες,
Το Συνοδικό μας, αποφάσισε:
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο http://edo-peiraias.blogspot.com/ και στον μπλόκερ Μιχάλη Αγγελόπουλο, για να μπορεί να εκφάζει ελεύθερα τις απόψεις και τις γνώμες του μέσα από τα blogα
και απαιτούμε από τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, αφενός να αποσύρει την απαράδεκτη αγωγή του για αποζημίωση και αφετέρου να δίνει πολιτικές απαντήσεις στους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους έχουν υποστεί διώξεις κι έχουν χάσει τη δουλειά τους.
"Γιαννάκη, κάτσε φρόνημα, μη γίνεσαι ρεζίλι" που έψαλε κι ο συγχωρεμένος ο Ζαμπέτας.
Κε Γιώργο Παπανδρέου μήπως πρέπει να επιληφθείτε για τον ηρακλειδέα ;
AVRAGIOZ

ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGERS - ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

http://cretanpatriot.blogspot.com/


ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ , ΟΠΟΥ ΕΔΙΩΚΕΤΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΓΩΓΗ 150.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ BLOGER ΜΙΧΑΛΗ ΑΓΓΕΟΛΠΟΥΛΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .
Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΑΚΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Τήν άκουσε ο Ταρζάν



Εγώ τόλμησα καί μπήκα αλλά ..... αηδίασα καί βγήκα

Ακους Ταρζάν ????

Αυτά γράψαμε στις 17 Ιανουαρίου 2008 καί τελικά ο Ταρζάν άκουσε καί έβγαλε το ηλίθιο banner από τήν zougla.gr
Χαχαχαχα
Ταρζάν για συμβουλές μπορείς να μπαίνεις http://arpaxta.blogspot.com/ αλλά όταν αντιγράφεις κάτι να αναφέρεις τήν πηγή. Όχι όπως έκανες 2 φορές μέχρι τώρα : paste/copy αλλά για τήν ...τηγανίτα ούτε λέξη .
http://arpaxta.blogspot.com/

ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ «ΣΤΗΝΕΙ» Η ΤΡΟΧΑΙΑ

Υπέρβαση

Υπόγεια καταφύγια για τους λίγους "εκλεκτούς" εν όψει του εσσoμένου ολοκαυτώματος

635 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν οι πρώτες ενδείξεις σύνθετης ζωής


Οι Σπόγγοι είναι από τις πιο απλές μορφές ζώων.
(Photo Credit: Love lab, UC Riverside.)


Κείμενο:
Κώστας Μαυραγάνης
Φωτογραφία: UC Riverside


Ο Gordon Love του πανεπιστημίου Riverside εξετάζει απολιθώματα στο Ομάν
(Photo Credit: David Fike, Caltech.)

Δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω από ότι υπολογιζόταν πηγαίνουν την εμφάνιση ανεπτυγμένης ζωής (των πρώτων ζώων) στον πλανήτη μας πρόσφατες ανακαλύψεις απολιθωμάτων σφουγγαριών.

Τα απομεινάρια των πανάρχαιων σφουγγαριών ανακαλύφθηκαν στο Ομάν από ομάδα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και πιστεύεται πως θα είναι καθοριστικά για τον επιστημονικό κόσμο, καθώς μεταθέτουν την εκτιμώμενη περίοδο εμφάνισης των πρώτων σύνθετων οργανισμών στον πλανήτη μας 635 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν- κάτι που αλλάζει δραστικά τα υπάρχοντα δεδομένα. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Nature”, και πιστεύεται πως θα αλλάξει το πρόσωπο της παλαιοντολογικής έρευνας, καθώς θα βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τις κλιματικές συνθήκες που παρατηρούνταν στον πλανήτη μας κατά μια περίοδο που μέχρι τώρα θεωρούνταν εντελώς «νεκρή».

Η εύρεση των υπολειμμάτων τόσο ευπαθών οργανισμών όπως τα σφουγγάρια είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Η μέθοδος η οποία προτιμάται είναι η αναζήτηση λιπιδίων: βασικών συστατικών στις ζωικές κυτταρικές μεμβράνες. Τα λιπίδια με τη σειρά τους μετατρέπονται σε μια ουσία που ονομάζεται χολεστράνη, η οποία και αφήνει το αποτύπωμά της στις πέτρες.


Αρχειοθετημένα δείγματα στο Petroleum Development Oman, έτοιμα για εξετάσεις.
(Photo Credit: David Fike, Caltech.)

Όσον αφορά το τι αποκάλυψαν τα απολιθώματα για το μακρινό παρελθόν του πλανήτη μας: η περίοδος στην οποία τοποθετούνται τα προϊστορικά σφουγγάρια ήταν μια εξαιρετικά… ψυχρή περίοδος στην ιστορία της Γης, καθώς εκτιμάται πως σχεδόν όλος ο πλανήτης ήταν καλυμμένος από παγετώνες – κάτι το οποίο με τη σειρά του εγείρει ερωτήματα της φύσης πώς ήταν δυνατόν να επιβιώνουν οργανισμοί υπό τέτοιες συνθήκες. Η υπόθεση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος είναι αυτή της ύπαρξης φυσικών καταφυγίων: περιοχών που ήταν ελεύθερες από πάγους και μπορούσαν να φιλοξενήσουν και να υποστηρίξουν ζωντανούς οργανισμούς.http://www.blue-planet.gr

Κρίνεται σήμερα η συνταγματικότητα του 42% στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Κρίνεται σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της επικρατείας ή συνταγματικότητα η μη του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση που αφορά το 42% , ποσοστό με το οποίο όποιος το συγκέντρωσε μπορούσε να αναδειχθεί δήμαρχος ή νομάρχης από την πρώτη Κυριακή.
Ήδη το συγκεκριμένο ζήτημα έχει απασχολήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και πιο συγκεκριμένα το Γ τμήμα του όπου όμως υπήρχε διχογνωμία απόψεων ως προς την συνταγματικότητα ή μη του εκλογικού μέτρου το οποίο με το 42% δίνει τα 3/5 των εδρών στον πρώτο συνδυασμό.
Πάντως αν από την Ολομέλεια όπου έχει παραπεμφθεί το θέμα αποφασιστεί η ....
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://kosmosnews.blogspot.com/2009/02/42.html

Σέχτα πολιτικών

Σέχτα πολιτικών

  • Όλο χουνέρια κάνουν τελευταία στον Γιωργάκη
  • Μια τον ψεκάζουν, μια του κόβουν την μετάδοση της συνέντευξης…
  • Αφού δεν τον έχουν συλλάβει ακόμα καλά είναι!
  • Σαν να μην υπάρχει τον αντιμετωπίζουν
  • Ο Μαρκογιάννης δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει
  • Απλά μέσα στο πλήθος έβλεπε έναν ψηλό να ξεχωρίσει
  • Την επόμενη φορά ο Γιωργάκης να κυκλοφορήσει με τεράστιο πανό που να γράφει : «Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά»
  • Αλλά για ελάτε στην θέση του υπουργού…
  • Έχει πληροφορίες ότι ομάδα από τα Εξάρχεια κατεβαίνει στο λιμάνι
  • Σου λέει τίποτα κουκουλοφόροι θα είναι…
  • Ας τους ψεκάσω προληπτικά, να είμαι σίγουρος!
  • Ο Αβραμό είπε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει εθνικό σχέδιο για να αντιμετωπίσει την κρίση
  • Και μετά πήγε να τα μπαλώσει λέγοντας ότι εννοεί ότι δεν συνεργάζεται το ΠΑΣΟΚ
  • Από πότε συγκυβερνά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέραμε;
  • Ήταν βαρετή λένε η συνέντευξη του Γιωργάκη γι΄ αυτό την έκοψε η ΝΕΤ
  • Δεν την είδα αλλά επειδή είμαι καλοπροαίρετος θα το δεχθώ
  • Με πιο δικαίωμα η κρατική (που είναι κομματική) τηλεόραση στέρησε από τον λαό το δωρεάν υπνωτικό;
  • Δύο ήταν οι επιτυχημένες επιλογές του πρωθυπουργού στον ανασχηματισμό
  • Του Γκιουλέκα που δεν έχει τι να κάνει
  • Και του Μαρκογιάννη που μαθαίνει και στους νέους τι σημαίνει δεξιά
  • Άδικα πάντως τον κατηγορούν οι κρητικοί
  • Υποσχέθηκε ότι δεν θα τους ξεφουσκώσει τα λάστιχα… και το τήρησε
  • Και ότι θα τους κεράσει…. Και το τήρησε
  • Εντάξει… χημικά έχει, χημικά τους κέρασε
  • Όχι στην παροχολογία είπε στο διάγγελμά του ο Κωστάκης
  • Επίδομα θέρμανσης, 500 εκατομμύρια στους αγρότες, 60000 προσλήψεις στο δημόσιο, αφορολόγητο στους ελεύθερους επαγγελματίες, διπλό δώρο Πάσχα στους ανέργους, 6500 προσλήψεις (χαχαχαχαχα) στα νοσοκομεία….
  • Φαντάσου να έκανε και παραχολογία
  • Πάντως αυτές οι προσλήψεις στα νοσοκομεία έχουν γίνει καλύτερο ανέκδοτο και από το επίδομα θέρμανσης
  • Σέχτα πολιτικών ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία της ελπίδας και της προσδοκίας
  • Την προκήρυξη την άφησαν σε φακελάκι στο μνήμα του μέλλοντος μας
  • Αρχηγοί της σέχτας πολιτικών είναι ο ψηλός και ο χοντρός
  • Η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα από τζατζίκι
  • Ο Βγενόπουλος ήθελε να αγοράσει τον Ολυμπιακό μπας και μπορέσει να πάρει πρωτάθλημα το Παναθηναϊκός
  • Αλλά αφού δεν πουλάει ο Κόκκαλης είπε να αγοράσει την Ολυμπιακή
  • Πρέπει να ειδοποιεί ο Γιωργάκης όταν κάνει αιφνιδιαστικές επισκέψεις για να μην του ρίχνουν χημικά
  • Να κάνει δηλαδή αιφνιδιαστικές επισκέψεις σαν του Κωστάκη!
  • Ο Πρετεντέρης λένε δίνει γραμμή στον Σουφλιά
  • Και ο Σουφλιάς στον Κωστάκη
  • Το συνθηματικό της επιχείρησης είμαι : Το κουφό μπουκάλι
  • Η μεγαλύτερη επιτυχία της κυβέρνησης είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής
  • Με αύξηση φόρων στα τσιγάρα και τα ποτά
  • Ο επόμενος φόρος θα είναι στα ξενύχτια
  • Από μηδενική βάση ο διάλογος στην παιδεία, από μηδενική βάση ο προϋπολογισμός….
  • 5 χρόνια υποτιθέμενων μεταρρυθμίσεων για να φτάσουμε στο μηδέν
  • Μην ασχολείστε άλλο
  • Μπορούμε να καταστραφούμε και μόνοι μας…
  • Πάλι θα μιλήσει ο Καραμανλής στην βουλή
  • Τώρα που πήρε φόρα δεν τον σταματάει τίποτα
  • Να του στέλναμε κανένα καλοψημένο κοκορέτσι μπας και γλυτώσουμε από την υπερβολική δόση επαναλήψεων;
  • Μυρίζει εκλογές όλο το σκηνικό
  • Αλλά αν δεν μειώσει την διαφορά η ΝΔ νομίζω ότι θα βρωμίσουμε τελικά
    Μετά τιμής
    Μικρός Φωκίων http://mikrosfokion.blogspot.com/

Η σχέση των συνηγόρων υπεράσπισης της Μονής Βατοπεδίου με τον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη

Στην προχθεσινή πολύκροτη δίκη των Εφραίμ και Αρσενίου, είδαμε για μια ακόμη φορά τους συνηγόρους υπεράσπισης της Μονής Βατοπεδίου. Ποια όμως η σχέση τους με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη;;;
Δίκη Εφραίμ και Αρσένιου στην Κομοτηνή [4.2.2009]Δίκη Εφραίμ και Αρσένιου στην Κομοτηνή [4.2.2009]
Οι Θανάσης Καμαράκης και Στέργιος Γιαλάογλου δικηγόροι στο επάγγελμα και συνήγοροι υπεράσπισης του Εφραίμ, συνδέονται με τον Ροδοπίτη υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και οι δυο τους, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα, όπου χρειάστηκε αναλαμβάνουν υποθέσεις του υπουργού ή συνεργατών του.
Ο Θανάσης Καμαράκης, Κομοτηναίος δικηγόρος, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης παλαιότερα, όπως επίσης και μέλος επιτροπών επί χούντας, έχει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το νομικό κομμάτι της ΝΔ στη Ροδόπη (δες εδώ). Είναι υπεύθυνος δηλαδή για τις ενστάσεις, για την καταμέτρηση των ψήφων κτλ. Μάλιστα ο Θανάσης Καμαράκης έχει βολέψει και τον γιο του Βαγγέλη, στο πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Αθήνα, ενώ ο υπουργός μετά την υπουργοποίηση του στις τελευταίες εκλογές, τον διόρισε με την υπ. Αριθμ. Απόφαση 120218/Δ4 στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων για τρία χρόνια!!! (δες εδώ)
Ο Στέργιος Γιαλάογλου, τυγχάνει φίλος και νομικός σύμβουλος των συνεργατών του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Έχει «προσφέρει» τις υπηρεσίες του στο παρελθόν, τόσο στην εφημερίδα «Χρόνος» (επίσημη φωνή του Στυλιανίδη στα τοπικά ΜΜΕ), όσο και στον Γιώργο Καρανίκα, ο οποίος είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου του υπουργού! (δες εδώ)
Μέσα σ’ όλα αυτά ο άνθρωπος ο οποίος το 2004 βολόδερνε με τον Εφραίμ, καταπατούσε εκτάσεις και φούσκωνε τους λογαριασμούς του με χρήματα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δηλαδή, ήταν κολλητός με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο τελευταίος την περίοδο εκείνη, ως υφυπουργός εξωτερικών ήταν ο απόλυτος κομματάρχης της περιοχής … και δεν ήξερε τίποτα για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου;;;;;;
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Ένα σενάριο για την Τουρκία

Yπάρχουν απόψεις που θέλουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να επιδιώκουν μια συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκίας-Κουρδιστάν. Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με απόψεις Τούρκων αναλυτών που πρόσκεινται στο τουρκικό κράτος και στον Ερντογάν, θα αναβαθμίσει τον κουρδικό παράγοντα και ίσως σημάνει το τέλος της κυριαρχίας των Τούρκων στην Ανατολία. Το ενδεχόμενο και οι υπολογισμοί αυτοί ίσως να κρύβονταν πίσω από τον εκνευρισμό του Ερντογάν, που οδήγησε στην αποχώρησή του από το Πάνελ του Νταβός.

του Σάββα Καλεντερίδη
Μετά την οργισμένη αποχώρηση του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το πάνελ του Νταβός έχουν γραφεί χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις για το πώς θα επηρεάσει η κίνηση αυτή τις σχέσεις του τριγώνου Τουρκία-ΗΠΑ-Ισραήλ. Εκτός από τα άρθρα και τις αναλύσεις, έχουν γραφτεί και ορισμένα σενάρια για την πορεία των εξελίξεων, ένα από τα οποία είναι το ακόλουθο, του Χασάν Τζεμάλ, αρθρογράφου της Μιλλιέτ.

Πρώτη φάση
Έρχεται στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Το εβραϊκό λόμπι στηρίζει ή στην καλύτερη για την Τουρκία περίπτωση μένει απαθές στις προσπάθειες του αρμενικού λόμπι. Ο Ομπάμα κρατάει την προεκλογική του υπόσχεση προς τους Αρμενίους και το νομοσχέδιο περνάει από το Κογκρέσο.

Δεύτερη φάση
Στην Τουρκία, μαζί με ένα μεγάλο κύμα εθνικισμού, ξεσπά ένα κύμα αντιαμερικανισμού και αντιεβραϊσμού. Ενισχύονται στην Τουρκία τα εθνικιστικά και..τα ισλαμιστικά ρεύματα.

Τρίτη φάση
Οι προσπάθειες για εξομάλυνση των σχέσεων Τουρκίας-Αρμενίας πέφτουν στο κενό και ενισχύονται τα μέτωπα των φανατικών και των ακραίων εθνικιστών και από τις δυο πλευρές.

Τέταρτη φάση
Η Τουρκία, αντί για υποβοηθητικός, μετατρέπεται πολύ εύκολα σε παράγοντα που δυσχεραίνει τα σχέδια της αμερικανικής διοίκησης για τη Μέση Ανατολή, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και το Αφγανιστάν, καθώς και τα σχέδια για την ασφάλεια των ενεργειακών δρόμων.

Πέμπτη φάση
Μετά την έκρηξη του εθνικισμού, του αντιαμερικανισμού και του αντιεβραισμού στην Τουρκία, εξ αιτίας της έγκρισης του νομοσχεδίου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, χωρίς αμφιβολία θα επηραστεί η στάση των Τούρκων και απέναντι στην Ε.Ε. Αυτό θα αποτελέσει θαυμάσια ευκαιρία για τους κύκλους εκείνους στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, οι οποίοι θα επωφεληθούν για να τορπιλίσουν την πορεία της Τουρκίας προς την Ε.Ε.

Έκτη φάση
Το αντιδυτικό κλίμα που έχει φουντώσει στην Τουρκία, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό το πεδίο χειρισμών του Ερντογάν στο Κυπριακό. Αυτό οδηγεί τα πράγματα σε αδιέξοδο και δεν γίνεται καμία κίνηση μέχρι το τέλος του 2009, όπως επιβάλλει η διορία που έβαλε η Ε.Ε. Έτσι, μετά την επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων, επειδεινώνονται σε μεγάλο βαθμό και οι σχέσεις Τουρκίας-Ε.Ε.

Έβδομη φάση
Σε μια περίοδο που έχουν επιδεινωθεί οι σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. και η κυριαρχεί στο εσωτερικό της η οικονομική αστάθεια λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, προστίθεται και η πολιτική αστάθεια και ενισχύονται οι δυνάμεις των υπερεθνικιστών και των ριζοσπαστών ισλαμιστών. Η Τουρκία στρέφεται προς την Ευρασία και τον ισλαμικό κόσμο, ενώ γίνεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί στον άξονα Ιράν-Χαμάς-Συρία.

Όγδοη φάση
Ενώ διαδέχεται η μια φάση την άλλη, ενεργοποιείται ο τουρκικός στρατός, όπως έγινε το 2003-2004 και με σχέδια πραξικοπήματος όπως τα Sarıkız-Ayışığı-Eldiven στήνει την παγίδα στον Ερντογάν, ο οποίος πληρώνει τον πολιτικό λογαριασμό.
http://infognomonpolitics.blogspot.com

5.2.09

"ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ......ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ"

cannibalwisdom-1

Στα γρασίδια της Θεολογικής, νεκρή από ναρκωτικά Σταυρούλα Σ, 26 ετών


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 και στις 8μιση το απόγευμα περνούσα μπροστά από τη Θεολογική Σχολή (ΑΠΘ). Παρά την υγρασία που υπήρχε, βλέπω στο γρασίδι δύο νέους «ξαπλωμένους». Τελείως ακίνητοι και οι δύο. Παρατηρώ λίγο. Λέω μήπως είναι αναρχικοί ή μεθυσμένοι ή ναρκομανείς ή κάτι τέτοιο. Ο ένας είχε τα πόδια του πάνω στον άλλο. Πλησιάζω στα 6-7 μέτρα, η μία μορφή έμοιαζε με γυναίκα αλλά λόγω του σκοταδιού δεν μπορώ να διακρίνω καλά.

Ειδοποιώ τον φύλακα της Θεολογικής Σχολής. Προχωράει με δισταγμό προς αυτούς. Τον ακολουθώ. Ειδοποιούνται και άλλοι φύλακες.

Ο ένας από τους δύο «ξαπλωμένους» (άντρας) αντιλαμβάνεται την παρουσία μας και σιγά-σιγά σηκώνεται. Τρεκλίζει και πάει πέρα-δόθε. Λέει ότι η φίλη του μπέρδεψε χάπια με ηρωίνη. Ειδοποιείται το «166». Ξαναειδοποιώ και εγώ. Με ρωτούν αν η κοπέλα που είναι στο έδαφος αναπνέει και αν έχει σφυγμούς. Βάζω το χέρι μου στη μύτη και στο στόμα. Τίποτε. Δοκιμάζω για σφυγμούς, δεν διακρίνω τίποτε, τους λέω «μάλλον όχι».

Έρχονται δύο του ΕΚΑΒ. Με οξυγόνο, με μάσκα, με μετρητή σφυγμών. Οι σφυγμοί πάντα στο «0-0», παρά το οξυγόνο που διοχετεύεται με ειδική φούσκα και παρά το ΚΑΡΠΑ. (πιέσεις στο στήθος για επαναλειτουργία καρδιάς). Ο ναρκομανής άντρας που σηκώθηκε αγωνιά, ρωτά τη γίνεται με τη σύντροφό του, αν έχει σφυγμούς, αν επανέρχεται.

Οι δύο του ΕΚΑΒ καλούν και την «μονάδα». Έρχεται το ασθενοφόρο σε 10 λεπτά περίπου. Βάζουν καρδιογράφο. Καμία καμπύλη, όλο ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.

Τέλος για τη Σταυρούλα Σ.(Σταυρούλα ήταν το όνομά της) από την Καλαμαριά. Ετών 26. Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο υγρό γκαζόν της θεολογικής σχολής.

Αναρωτιέμαι, ποιος να φταίει άραγε..

Οι έμποροι των ναρκωτικών, οι γονείς της, το «σύστημα», η ίδια, ή μήπως ΕΓΩ???

Έχω την αίσθηση ότι ευθύνομαι ΚΑΙ ΕΓΩ. Τι άραγε έκανα για να μην καταλήξει η Σταυρούλα στο θάνατο?

Έχω την εντύπωση ότι όλοι φταίμε για τον θάνατο της Σταυρούλας.

Ειδικά όσοι επιχειρούν «εργολαβικά» να βγάλουν από τις καρδιές των νέων μας τα ιδανικά. Την ανθρωπιά, το δίκαιο, την αγάπη, την εγκράτεια, τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Κάποιοι ίσως γελάσουν με αυτά. Δεν θα γελούσαν όμως αν έβλεπαν την νεκρή κοπέλα. Κάποιοι της «σύγχρονης εποχής μας», μας αποκτενώνουν ψυχικά σαν νέους.Αποκτενώνουν την κάθε Σταυρούλα. Και αφού σκοτώσεις κάποιον πνευματικά και ψυχικά, ακολουθεί και ο σωματικός θάνατος. Γενίτσαροι στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αγωνίζονται να επιβάλλουν νόμους για να γκρεμίζουν το έθνος μας.

Ας μην ξεχνάμε

συνυπεύθυνος στο θάνατο της Σταυρούλας είναι ο καθένας μας. Όσο δεν ανοίγει το στόμα του να μιλήσει για αληθινά ΙΔΑΝΙΚΑ. Όσο δεν ανοίγει το στόμα του ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ.

Γιάννης Δ., μεταπτυχιακός φοιτητής.

"η λίστα του Madoff":162 σελίδες με θύματα από όλο τον κόσμο!


έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και ακούγεται ότι έχει ζητηθεί από την εφημερίδα να αποσυρθεί. Αν ψάξετε περιέχει μόνο 2, στην κατηγορία Greece, αν και οι Έλληνες θύματα ήταν πάρα πολλοί, συμμετέχοντας κυρίως μέσω επενδυτικών πακέτων. Χωρίς να λάβουμε υπόψιν τους Έλληνες του εξωτερικού. Όπως:COSTAS KAPADOUKAKIS, JOYCE E DEMETRAKIS , COSTAS MINOTAKIS, JAMES D DEMETRAKIS και πολλοί άλλοι!Κατεβάστε την

http://exastal.blogspot.com

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ- ΚΥΡΙΑΚΟΥ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ- ΠΑΣΟΚ και ΕΟΕ


Σχόλιο από το ίχνος

Για να λυθούν μερικές «απορίες» του τρωκτικού λέμε τα εξής. Μην ξεχνάμε ότι η μπουμπουκα δουλεύει στον Αντέννα (ΚΥΡΙΑΚΟΥ) Μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο κανάλι είναι και ο αδελφός του βοριδη. Μην ξεχνάμε ότι η συμφωνία για την στιγμή της αλήθειας έγινε στο Πεκίνο «παρουσία» του τέως, του Κυριακού του Άδωνη της μπουμπουκας, της Ντόρας κ.λ.π. Μην ξεχνάμε ότι οι βοριδηδες είναι βασιλικοί, το ίδιο και ο Κυριακού, και της «καλές» σχέσεις τέως - μητσοτακεικου από την εποχή της αποστασίας. Μην ξεχάσω την «έντονη» παρουσία του τέως στο Πεκίνο με την «έμμεση» συνέργεια της Ντόρας. «Αγαπημένο» παιδί έγινε απότομα και ο Καρατζαφέρης που έχει «φροντίσει» να χρήσει σώνει και καλά διάδοχο αδιαμφισβήτητη την «κόρη» στην Ν.Δ και ας «δουλεύει» τον Αβραμο. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να το λέει και να το ξαναλέει. Ήταν για να «βολευτεί» η ζωηρού, ανεξάρτητα αν αυτή τον «έφτυσε» μόλις «τακτοποιήθηκε». ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ποιος έδωσε τα στοιχεία για τον Bόλo στον Καρατζαφέρη και να «κάψει» τον κουβελο; τον μπαγάσα δεν παίζετε? «Οποία πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις». Μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις «αγάπης» ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ έχουν ξεκινήσει από παλιά βλέπε νομαρχιακή συνεργασία στην Κέρκυρα καθώς και σε πολλές άλλες νομαρχίες της Ελλάδος. Από τότε ο καρατζαφερης παίζει σε διπλό – τριπλό - τετραπλό ότι να είναι, ταμπλώ. Διότι είπαμε οποίος μπορεί να κόψει ψήφους από την Ν.Δ «μας κάνει». Η «αποκάλυψη» τώρα η μεγάλη είναι ότι έχει έλθει σε «συμφωνία» για μονοπρόσωπο σχεδόν ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο της Κρήτης με υποψήφιο πασοκατζή. (Η συμφωνία «κλείστηκε» σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης) εκεί θα γελάσει πολύς κόσμος και ειδικά τα τοπικά στελέχη που έχει «φροντίσει» να μην «υπάρχουν». Όσο για την σχέση του με τον Μπόμπολα είναι σχέση «νεροκουβαλητή». Απλώς του πετά αυτός κανένα «ξεροκόμματο» και τον κάνει χρήση γιατί όπως και να το κάνουμε τα μεγέθη είναι «άνισα». Ο Μπόμπολας είναι…. Μπόμπολας. Αλήθεια τι γίνετε με τις «παλιές» καταγγελίες του μεγάλου πολιτικού άνδρα για αεροδρόμιο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κ.α πάνε αυτά; Σήμερα μάθαμε παραιτήθηκε (έχουμε την παραίτηση του) άλλο ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του από αγανάκτηση για όσα κάνει και περιμένουμε ίσως απόψε να ανακοινώσει τους «λόγους». Εάν θελήσει να «μιλήσει» Μάλλον Θα πέσουν πάλι ταβάνια (γιατί γνωρίζει παρά πολλά).Ως πρώτη γεύση; Ποιος πλήρωσε την προεκλογική πανάκριβη πανελλαδική καμπανια με αφίσες του ΛΑΟΣ; έχουν κοπεί τιμολόγια; Σε ποιο όνομα;

Από το τρωκτικό

Για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο κομμάτων το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με το ΛΑΟΣ! Μέχρι εκεί έφθασε ο Γιώργος Παπανδρέου να συνεργαστεί με τον Καρατζαφέρη για την ΕΟΕ! Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το ΛΑΟΣ προτείνουν για πρόεδρο τον Μίνωα Κυριακού. Και αν θυμάστε καλά το θέμα με τον Κούβελο στον Βόλο το έβγαλε στον ΑΝΤ1 ο Καρατζαφέρης! Ο Φυσετζίδης και ο Ουίλς έχουν φύγει από την Ν.Δ. και... ανήκουν στον ΛΑΟΣ. Στηρίζουν και οι δύο τον Μίνωα Κυριακού και ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του. Από εκεί και πέρα να δούμε τι άλλο θα...δούμε
Πάντως ο Παπανδρέου πρέπει να έχει μεγάλη ανάγκη τον ΑΝΤ1Η πρώτη συνεργασία ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ!

Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες γελοιοποιούν τα έντυπα τους και γιαυτό η πτώση είναι κατακόρυφη. Βγαίνει χθες το "Έθνος" και καταγγέλλει ότι ο Σ. Καπράλος πάει για πρόεδρος της ΕΟΕ και η επιτροπή με την στήριξη της κυβέρνησης πάει να πολιτικοποιηθεί! Και ο άνθρωπος που έχει την υπογραφή στην σελίδα είναι γραφείο τύπου της ΕΟΕ (Τ.Παπαχρήστου) στη θητεία του Κυριακού! Προσέξτε τώρα ο ...γίγας Μπόμπολας τι κάνει. Λέει για...πολιτικοποίηση των εκλογών και την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ βγαίνει και στηρίζει ανοιχτά τον Κυριακού! Με συγκέντρωση που έκανε ο τομέας και όχι οι ομοσπονδίες όπως έγινε με Κούβελο και Καπράλο! Και δεν λέει κουβέντα ο Μπόμπολας και το "'Έθνος" για πολιτικοποίηση. Και καλά ρε 'Άκτωρα' ποιος σου είπε ότι εμείς εδώ στα blog μασάμε κουτόχορτα. Δεν τρώμε ότι μας προσφέρετε. Εσείς φάτε τα και καλή χώνεψη. Πως μας δουλεύει έτσι το "'Εθνος" του Μπόμπολα;

http://ixnos.blogspot.com