ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

Δε μπορώ τη λογική του στημένου...


Συνέντευξη στο Θέμο Αναστασιάδη έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είπε ότι απεχθάνεται το στημένο στην τηλεόραση. Δε μπορεί λέει για παράδειγμα τις περιπτώσεις που η ξαδέρφη τα 'χει με τον αδερφό της φίλης κλπ κλπ και όπως είπε είναι όλα αυτά ΣΤΗΜΕΝΑ.

Φυσικά και το έχουμε ακούσει αρκετές φορές ότι τέτοια τηλεφωνήματα δεν είναι αληθινά, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς να το ακούς από το στόμα ανθρώπου που ασχολείται με την τηλεόραση πολλά χρόνια. Έχει ακούσει μάλιστα και φωνές που τις ξέρει όπως είναι. Συνέχισε λέγοντας ότι όταν στην εκπομπή του παλιότερα συνειδητοποίησε ότι είχε υπάρξει στήσιμο (αυτός που θα μιλούσε για τον τσακωμό με τη γυναίκα του είχε φθάσει στο στούντιο μαζί της) τον έδιωξε απ' ευθείας και δεν τον έδειξε.

Όλα καλά, μια χαρά τα είπε ο κ. Μικρούτσικος. Ρωτάω όμως πηγαίνοντας το θέμα παρακάτω: Τόοσα χρόνια στην τηλεόραση, με τόσες εκπομπές έχει καταπιαστεί, δεν είχε ποτέ ανάμειξη σε στημένα θέματα; Άλλωστε και εκείνος ασχολούνταν με τα προβλήματα του κόσμου στο παρελθόν. Όλα αληθινά ήταν;;;

Αν ήταν μπράβο του, καλά τα λέει. (Αν ήταν....)

http://ourgreektv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: