ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

ΥΕΝΑΝΠ: «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΝΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ»

Πρός την

Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ.

Σχετικά:

1.- Συνημμένες μου επιστολές προς Υπουργόν Εμπορικής Ναυτιλίας.

2.- Δημοσίευμα Κυρ/κης Ελευθ/ας με τίτλο η «αμφίβια στρατοκρατία πολιτεύεται.»

3.- Αντιδράσεις – σχόλια κ.Θεόδωρου Πάγκαλου, Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ, στον «Flash 96.»

Αθήνα,03/02/2008.-
ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΝΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ»

Κύριοι



Ήλθε η στιγμή να φθάσει η φωνή μου και σε σας, η αγανάκτηση που με κατέχει σε βάρος του Υπουργείου που κάποτε

υπηρετήσατε και εσείς, οι οποίοι σαν συνδικαλιστικό όργανο των αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, θα προσπαθήσετε να υπερασπίσετε εαυτόν και συναδέλφους σας, ως και την πολιτική ηγεσία αυτού. Θα ατυχήσετε όμως, διότι τα επιχειρήματά μου είναι αδιάσειστα και τεκμηριωμένα. Διότι εκφράζω τις θέσεις μου και τις απόψεις μου «ενυπογράφως» και τολμώ να καταγγείλω δημόσια τόσο την πολιτική όσο και την στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, ότι δεν «εκτελούν τα καθήκοντα που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους.»

Σωρεία –ενυπόγραφων πάντα – καταγγελιών μου παραμένουν αραχνιασμένες στα συρτάρια ανυπεύθυνων συναδέλφων σας, ενώ όφειλαν να δραστηριοποιηθούν πάραυτα, λόγω του βάρους αυτών, απόλυτα τεκμηριωμένων με στοιχεία και έγγραφα. Εν τούτοις δεν τολμούν να τις ακουμπήσουν, διότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.»

Φθάσατε στο σημείο, να γίνετε «βιομηχανία πλαστών διπλωμάτων Πλοιάρχων Α΄τάξεως και πλαστών πιστοποιητικών σπουδών στις σχολές Ασπροπύργου και ΚΕΣΕΝ» και να μην τολμά ουδείς των συναδέλφων σας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κατηγορείται εν ενεργεία Αρχιπλοίαρχός σας για υπόθαλψη μεγαλέμπορου ναρκωτικών και….σιωπά τόσον ο ίδιος, όσον και οι Υπουργός και Υφυπουργός Ναυτιλίας.

Τέως Αρχηγός σας, χρηματιζόταν με δεκάδες χιλιάδες δολλάρια, για κάθε υπογραφή του, για παράνομες ενέργειες και προς όφελος ακτοπλόου πλοιοκτήτη και σε βάρος του ανυποψίαστου επιβατικού κοινού, μια και τα πλοία του εν λόγω κυρίου, ήσαν «ακατάλληλα» και παράνομα εκτελούσαν τα δρομολόγιά των. Τα απαιτούσε «αφορολόγητα» και να του αποστέλλονται στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, στο Λονδίνο. [ Εν ζωή ο απόστρατος συνάδελφός σας.]

Πολλοί, ένστολοι – δίκλαροι αξιωματικοί σας αμοίφθηκαν με υπέρογκα ποσά από την σπείρα των Ναυταπατεώνων – Ναυτοπειρατών, για να κλείσουν τα μάτια και να εξαφανίζονται από τα λιμάνια του Πειραιά, Δραπετσώνας, Ελευσίνας, Πύλου, Κερκύρας, Πρέβεζας κ.λ.π. πλοία έμφορτα, τα οποία ….άνοιγε η γη και τα κατάπινε αύτανδρα. (περίοδο 1977 – 1980)!!!!!!!

Εσείς τώρα, το σημερινό προεδρείο των απόστρατων αξιωματικών του Λ.Σ., θα μου εξηγήσετε γιατί δεκάδες απόστρατοι τέως αρχηγοί, υπαρχηγοί, κλαδάρχες και ανώτατοι αξιωματικοί του Λ.Σ., μετά την αποστρατεία τους προσλαμβάνονται σαν διευθυντικά στελέχη από ναυτιλιακές εταιρείες, παραβάτες όντες της Ελληνικής Νομοθεσίας;

Μπορείτε να μου δώσετε μία απάντηση, μία εξήγηση, πως το σύστημα ελέγχου θαλάσσιας κυκλοφορίας (Vessels Traffic System) δεν επανδρώνεται στην Ελλάδα [ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ] από συναδέλφους πλοιάρχους Εμπορικού Ναυτικού, αλλά αντίθετα είναι επανδρωμένο με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και απλούς λιμενοφύλακες του Λιμενικού Σώματός σας, που φυσικά δεν «διαθέτουν ναυτικές γνώσεις και εμπειρία;» Εδώ μία στρατοκρατούμενη Τουρκία στέλνει στην Αμερική πλοιάρχους του Εμπορικού Ναυτικού για εκπαίδευση και επάνδρωση των “VTS” του Βοσπόρου, των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης.

Είναι το μοναδικό υπουργείο παγκοσμίως, στο οποίο δεν υπηρετεί ούτε ένας πλοίαρχος Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού σε καίρια θέση. Γιατί άραγε;

Ελπίζω να τοποθετηθείτε σοβαρά απέναντι στα καταγγελόμενα και να μην παραμείνετε και Υμείς Βουβοί, ως έπραξε η Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του «μονοπύθμενου Υ.Ε.Ναυτιλίας», το οποίο εν προκειμένω δεν υπάρχει λόγος να διατηρηθεί, αν η διαγωγή της εκάστοτε ηγεσίας του είναι «νοσηρή» και δεν υπακούει στους Νόμους του Κράτους.

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Τ.Θ. 76118

Τ.Κ. 171 10 Νέα Σμύρνη

e-mail: captjem@otenet & john.emm.nomikos@gmail.com

Móbile: 6947 692453
* ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ
ΝΟΜΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: