ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.09

ΝΑΙ ! ! ! είμαστε στο 2009 της 3ης χιλιετίας ! ! ! και όμως . . .

ΕΛΛΑΣ του MEGαλείου σου . . . και της θλιβερής 5ετίας, της συνεχούς νέο-δημοκρατικής λαίλαπας, της εργατικής εξαθλίωσης και του μηδενισμού του κράτους πρόνοια ! ! !


Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή τα εγκαίνια νέας πτέρυγας των εγκαταστάσεών της τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία που καταγγέλλεται για το ότι είχε κλείσει ανασφάλιστες εργαζόμενες σε θαλάμους ψύξης, διαβάζουμε ότι διαθέτει:
«Ψυκτικούς θαλάμους ταχείας πρόψυξης για παραλαβή προϊόντων, θαλάμους διακίνησης συσκευασμένων προϊόντων με παλλετοφόρα ράφια, ειδικούς ξεχωριστούς θαλάμους για μακρόχρονη συντήρηση μήλων, αχλαδιών, ακτινιδίων και εσπεριδοειδών, ειδικούς θαλάμους για γρήγορη και ελεγχόμενη ωρίμανση φρούτων και λαχανικών, ψυχόμενους χώρους φόρτωσης και ψυχόμενους προθαλάμους μεταξύ όλων των παραπάνω χώρων».

StudioA-Blog:
Τι απαντάει η εταιρεία που καταγγέλλεται ότι έβαλε ανασφάλιστες εργαζόμενες σε θαλάμους ψύξης για να αποφύγουν τον έλεγχο από την Επιθεώρηση Εργασίας

Περισσότερα εδώ και στα "Τα Νέα"
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: