ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.09

Η σχέση των συνηγόρων υπεράσπισης της Μονής Βατοπεδίου με τον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη

Στην προχθεσινή πολύκροτη δίκη των Εφραίμ και Αρσενίου, είδαμε για μια ακόμη φορά τους συνηγόρους υπεράσπισης της Μονής Βατοπεδίου. Ποια όμως η σχέση τους με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη;;;
Δίκη Εφραίμ και Αρσένιου στην Κομοτηνή [4.2.2009]Δίκη Εφραίμ και Αρσένιου στην Κομοτηνή [4.2.2009]
Οι Θανάσης Καμαράκης και Στέργιος Γιαλάογλου δικηγόροι στο επάγγελμα και συνήγοροι υπεράσπισης του Εφραίμ, συνδέονται με τον Ροδοπίτη υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και οι δυο τους, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα, όπου χρειάστηκε αναλαμβάνουν υποθέσεις του υπουργού ή συνεργατών του.
Ο Θανάσης Καμαράκης, Κομοτηναίος δικηγόρος, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης παλαιότερα, όπως επίσης και μέλος επιτροπών επί χούντας, έχει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το νομικό κομμάτι της ΝΔ στη Ροδόπη (δες εδώ). Είναι υπεύθυνος δηλαδή για τις ενστάσεις, για την καταμέτρηση των ψήφων κτλ. Μάλιστα ο Θανάσης Καμαράκης έχει βολέψει και τον γιο του Βαγγέλη, στο πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Αθήνα, ενώ ο υπουργός μετά την υπουργοποίηση του στις τελευταίες εκλογές, τον διόρισε με την υπ. Αριθμ. Απόφαση 120218/Δ4 στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων για τρία χρόνια!!! (δες εδώ)
Ο Στέργιος Γιαλάογλου, τυγχάνει φίλος και νομικός σύμβουλος των συνεργατών του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Έχει «προσφέρει» τις υπηρεσίες του στο παρελθόν, τόσο στην εφημερίδα «Χρόνος» (επίσημη φωνή του Στυλιανίδη στα τοπικά ΜΜΕ), όσο και στον Γιώργο Καρανίκα, ο οποίος είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου του υπουργού! (δες εδώ)
Μέσα σ’ όλα αυτά ο άνθρωπος ο οποίος το 2004 βολόδερνε με τον Εφραίμ, καταπατούσε εκτάσεις και φούσκωνε τους λογαριασμούς του με χρήματα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δηλαδή, ήταν κολλητός με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο τελευταίος την περίοδο εκείνη, ως υφυπουργός εξωτερικών ήταν ο απόλυτος κομματάρχης της περιοχής … και δεν ήξερε τίποτα για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου;;;;;;
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: