ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.09

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΛ. "ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡ." 1-2-2009, ΣΕΛ. 15

Αγαπητέ κ. Γ.ΜΠΑΛ.,
Διάβασα το άρθρο σας στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1-2-09, και καράφλιασα με την αφέλειά σας.
Αν δημοσιογραφείτε στο χώρο της υγείας, μήπως θυμάστε τι έγινε το 2007 με τις έρευνες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, που διατάχθηκαν να διενεργήσουν όλοι οι Επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π., για να διαπιστωθεί αν ανακατεύεται ο Ε.Ο.Φ. ως μη έχων αρμοδιότητα, με τις προμήθειες των Νοσοκομείων και γενικά των ιδρυμάτων στον χώρο της υγείας;
Λοιπόν σας πληροφορούμε, ότι όπως μας δήλωσε σε σχετική ερώτησή μας ο πρώην Επιθεωρητής Σ.Ε.Υ.Υ.Π., κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, αποδεικτικά στοιχεία για τις μη σύννομες αναμείξεις του Ε.Ο.Φ. στις προμήθειες των Δημόσιων Νοσοκομείων βρέθηκαν. Μεταξύ αυτών βρέθηκε βεβαίωση που εξέδωσε η αναρμόδια διευθύντρια του ΕΟΦ εντός 24 ωρών προς προμηθευτή, για υποθετικές παραβάσεις των νοσοκομείων, γνωρίζοντας από πριν η κυρία, ότι ο προμηθευτής θα τη χρησιμοποιούσε εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου, επειδή ...έχασε διαγωνισμό.
Τέλος ο πρώην Επιθεωρητής κ. Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ δήλωσε, ότι έχει κάνει γνωστό, ότι η Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν επιτρέπει την ανάμειξη ανεξάρτητων οργανισμών, όπως ο Ε.Ο.Φ. και ο ΕΚΕΒΥΛ, σε προμήθειες φορέων του Δημοσίου. Επίσης, οι ευρωπαίοι ανταγωνιστές του ΕΚΕΒΥΛ, στο χώρο της πιστοποίησης ποιότητας, αργά ή γρήγορα θα στραφούν και αυτές κατά του Ελληνικού Δημοσίου, για τη μεροληπτική υπέρ του ΕΚΕΒΥΛ συμπεριφορά.
------------------------------------------------------------------------------------
Αποδείχθηκε λοιπόν, ότι η κυρία και ο ΕΟΦ, δεν είχαν αρμοδιότητα για τις διαδικασίες διαγωνισμών των νοσοκομείων (το παραδέχονται και σε έγγραφο του Ε.Ο.Φ.) κι όμως παρενέβαιναν διαρκώς, επικαλούμενοι την αρμοδιότητά τους ως αρμόδια αρχή έγκρισης των ελάχιστων προδιαγραφών των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Τα αποδεικτικά στοιχεία τέθηκαν υπ' όψη του Αβραμόπουλου και των υπόλοιπων της ηγετικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας & Κ.Α., του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Ρακιντζή και του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ Σαμπατακάκη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Μετά από 2-3 μήνες από την υποβολή του "πορίσματος Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΗ" για τον Ε.Ο.Φ., ψηφίστηκε ο νόμος για τις προμήθειες του Υπουργείου Υγείας & Κ.Α., με τον οποίο μεταξύ άλλων φαίνεται να ορίζεται ο Ε.Ο.Φ., μεταξύ αυτών που παίζουν νομότυπα πλέον, ρόλο στις προμήθειες του Υπουργείου Υγείας-ΚΑ. Τι άλλαξε μέσα σε 2 μήνες; Μήπως έχουμε κατευθυνόμενη υποταγή του Ε.Ο.Φ. στη 5ανδρία του Υπουργείου;
Τι ρόλο παίζουν με τις προμήθειες Ριζάς, Καλογερόπουλος, Σαμπατακάκης;
Γιατί δεν επαρκούσε για το Υπουργείο Υγείας & Κ.Α. ο Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου και ο Κανονισμός αγοράς Υπηρεσιών του Δημοσίου, που ισχύει για όλα τα Υπουργεία, πλην των λογικών νόμιμων εδώ και πάρα πολλά χρόνια εξαιρέσεων;
Κατά την άποψή μας, καμιά εγκύκλιος που να αφορά προμήθειες του Υπουργείου του, δεν βγαίνει από το Υπουργείο, χωρίς να έχει πλήρη γνώση της κατάστασης, ο ίδιος ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και οι Γενικοί Γραμματείς του.
Για πιο λόγο ορίζεται μέλος Επιτροπών Προμηθειών ο Σαμπατακάκης; Πιστεύετε ότι διασφαλίζει τη διαφάνεια ή τη συσκότηση; Πόσοι έλεγχοι επί των προμηθειών έχουν διενεργηθεί από επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. μετά τη ψήφιση του νόμου για τις προμήθειες του Υπουργείου Υγείας;
Ποιος θα τολμούσε να κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις στον κ. Γάκη (διοικητή του ΑΧΕΠΑ) εν αγνοία του ίδιου του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ; Είναι πολύ αστείο, δεν νομίζεται;
Φίλε μου, ελπίζουμε να σε προβληματίσαμε για να ολοκληρώσεις την έρευνά σου στα νοσοκομεία (ούτε εμάς χρειάζεσαι ούτε τον Αβραμόπουλο, του οποίου τα αυτιά είναι κατά δική του παραγγελία τρύπια).
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.http://avragioz.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Mikros Alitis είπε...

Μου αρέσει πολύ ότι αναφέρεις τα σκάνδαλα στην αρχή.... Μπράβο, για να μην ξεχνιόμαστε (εγώ τα μισά τα είχα ξεχάσει)