ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.09

Υπάρχει και η κριτική


Επειδή δεν είναι όλα ρόδινα πουθενά, έτσι και στο X-Factor, για να κλείσει σιγά-σιγά το θέμα, θα μιλήσω και για αυτά που δεν μου άρεσαν. Και ήταν διάφορα. Κάποιοι θα συμφωνήσετε, κάποιοι θα διαφωνήσετε αλλά εγώ αναφέρομαι σε αυτά που δεν άρεσαν σε μένα πρώτα απ’ όλα.

-Το μεγαλύτερο φάουλ στον τελικό του X-Factor ήταν σίγουρα η εμφάνιση των παικτών που κόπηκαν από την πρώτη οντισιόν και μάλιστα λίγο πριν τον τελικό να μας κάνουν…show. Σίγουρα συνηθίζεται να βλέπουμε στον τελικό βίντεο με… αξέχαστες ερμηνείες αλλά δεν έχουμε ξαναδεί να τραγουδάνε και την ίδια βραδιά. Γνωρίζω ότι είχε ακουστεί σαν ιδέα κάποια στιγμή αλλά δεν περίμενα να πραγματοποιηθεί. Και ακόμα και να συνηθίζεται στην Αγγλία, εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε τόσο συχνά τέτοια… ταλέντα που δεν θέλουμε να τα βλέπουμε και σε άλλες εκπομπές. Μπορούσαμε να τους βρούμε σε άλλα κανάλια αν θέλαμε. Δεν θέλαμε όμως. Θέλαμε να δούμε τον Νικόλα, το Λούκα, τους Τριημιτόνιο επειδή έχουν ωραίες φωνές, επειδή μας έκανε να ξεχνάμε ότι είναι τηλεοπτικό show και απολαμβάναμε μουσική. Κάτι τέτοιο όμως πριν την ανακοίνωση του νικητή μάλιστα δεν έχω ιδέα σε τι αποσκοπούσε αλλά ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά καμάρωναν ότι δεν είναι reality και ότι έχουν μια ποιότητα, γι’ αυτό το λέω……
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ...http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/02/41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: