ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.12

Πάνος Καμμένος στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι": -Ανοίγουμε τις φυλακές για τους προδότες του λαού. Να φύγουν οι Τροικανοί όσο είναι καιρός!


Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τροχίζουν τα κονσερβοκούτια!
Πριν λίγο ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"δήλωσε>"Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο υπουργός που οδήγησε τη χώρα και τον λαό της στην υποδούλωση της Τρόικας. Δεν είναι δυνατόν να απολαμβάνει την επιβράβευση των εντολέων του, φιλοξενούμενος στην Σύνοδο της Λέσχης Μπίλνετρμπεργκ στη Βιρτζίνια, τη ώρα που οι Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν. Ο κύριος αυτός πρέπει να συλληφθεί με το που πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. Όσο για τους Τροικανούς, τους καλούμε να εγκαταλείψουν τώρα την Ελλάδα..."
Στο μεταξύ μετά την συνάντησή του με  τον Υπηρεσιακό Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, δήλωσε:
«Συναντηθήκαμε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον υπουργό Οικονομικών και το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, προκειμένου να ενημερωθούμε για την κατάσταση της οικονομίας αυτή τη στιγμή, όπως επίσης και για την πορεία των εσόδων.
Είναι σημαντικό, πρώτον, ότι διαπιστώθηκε η πλήρης αποτυχία του μνημονίου.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι η πηγή της υστέρησης των εσόδων είναι η ύφεση. Η ύφεση που δημιουργήθηκε από το Μνημόνιο 1 και το Μνημόνιο 2 με ευθύνη των συγκυβερνώντων, του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και βεβαίως της πρώτης κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα να προχωρήσει με τα Μνημόνια που οδηγούν σε ύφεση και θα οδηγήσουν ουσιαστικά σε πλήρη υστέρηση των εσόδων του κράτους.
 Δεύτερον, ο μύθος ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν μπορούν να πληρωθούν αν δεν πάρουμε τη δόση από τους δανειστές, καταρρίφθηκε.
 Θα πρέπει να σταματήσουν πλέον τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τους δανειστές.
 Οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων όπως επίσης και τα έξοδα για την παιδεία και την υγεία πληρώνονται και επαρκούν από το φορολογικά έσοδα που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.
 Τρίτον. Είναι σαφές, ότι σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα από τον προϋπολογισμό, το πλεόνασμα αυτό θα πηγαίνει υποχρεωτικά για να εξυπηρετήσει πρώτα τις απαιτήσεις των δανειστών.
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μετά από αυτή την συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα σταματήσει να φοβάται εκείνους που χρησιμοποιούν ως απειλή τους μισθούς και τις συντάξεις.
 Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν να φοβηθούν μόνο από τους τοκογλύφους και τα εγχώρια όργανά τους και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει περιέλθει σε αυτό το σημείο από την επιβολή των Μνημονίων.
 Είναι η ώρα πλέον να φύγουν από εδώ και η τρόικα και τα όργανά τους».

Υπάρχει ελπίδα γιατί βλέπω το Τρεμο-Πρετεντερο-Καψηδο-Πασοκο-σύστημα να καταρρέει.


Από την στιγμή που το ιντερνέτ έδωσε το δικαίωμα στην ελληνική κοινωνία να έχει πρόσβαση σε πηγές ενημερώσεις πέραν του Τρεμο-Πρετεντερο-Καψηδο-Πασοκο-συστήματος ήταν ξεκάθαρο ότι πολύ γρήγορα θα κατέρρεε όλος αυτός ο πασοκοποιημένος πολιτικό οικονομικό δημοσιογραφικός αχταρμάς της διαπλοκής που κατά κυριολεξία διέλυσε την Ελλάδα από το 1981 και μετά.
Στην Ελλάδα των τελευταίων τριάντα χρόνων δεν ήταν ΠΑΣΟΚ μόνο αυτοί που ήταν ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν  δυστυχώς και οι πασοκογλάνοι της  ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και ο Καρατζαφέρης είχε παρουσιαστή κάποιες στιγμές ως λίγο από ΠΑΣΟΚ.
Στις εκλογές της έξι Απριλίου 2012 ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη κλωτσιά στον πισινό του ΠΑΣΟΚ και κατά κυριολεξία το γκρέμισε στα τάρταρα του 13% από 43% που ήταν το προηγούμενο ποσοστό του.
Μην κάνουμε όμως το λάθος να νομίζουμε ότι απαλλαχτήκαμε από την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και του πασοκισμού, αρκεί να κοιτάξει κανείς στους δήμους του, στην περιφέρεια του, στους κοντινούς αγροτικούς συνεταιρισμούς, στα ΜΜΕ ενημερώσεις στον τύπο, στους μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου, όλοι αυτοί οι  κρατικοδίαιτοι κροκόδειλοι είναι ΠΑΣΟΚ και θα τους δείτε να κάθονται στις πρώτες θέσεις σε κάθε κλειστή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός, έχει μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές της 17 Ιουνίου να απαλλαγή άπαξ δια παντός από όλους αυτούς τους ΤρεμοΚαμπουρακοΟικονομέοΤζιμοΠρετεντέροΚαψοΠασοκοΔημαρχοΕργολαβοΔιανοούμενους- διαπλεκόμενους  που οργανωμένα και συντονισμένα μονοπώλησαν για δικό τους όφελος την εγκυρότητα της πληροφόρησης, χαρακτηρίζοντας μιάσματα όποιον είχε άλλη γνώμη τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Ανεξάρτητα από το αν θα έχουμε η δεν έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το αν θα μείνουμε η θα φύγουμε από το Ευρώ, ανεξάρτητα από το αν διαπραγματευτούμε η όχι το μνημόνιο, υπάρχει ελπίδα να αποκτήσομε αξιοπρέπεια ως έθνος μετά της εκλογές, αρκεί να εξαφανίσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, τον αχταρμά των κροκοδείλων που δημιούργησε την ιδεολογική βάση για να ρημάζει την χώρα από το 1981 και μετά.
Στόχος: το ΠΑΣΟΚ στο 5% για να λυσσάξουν στο Mega channel, να δω τους ΤρεμοΠρετεντεροΚαψήδοΤσίμες να ανακοινώνουν στο 5% το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και ας βάλουν οι γάιδαροι τα χαλινάρια ανάποδα, που λένε στο χωριό μου.
Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Συλλήψεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην σύνοδο Bilderberg 2012...

ἀπὸ τὸν/τὴν


Με πληροφορίες από RT News, Prison Planet και Infowars.
1/06/2012
Περίπου 150 εκπρόσωποι της διεθνούς ελίτ προσήλθαν στον χώρο του ξενοδοχείου Westfields Marriot στο Chantilly της πολιτείας Virginia, χθες, Πέμπτη, 31 Mαΐου, 1η μέρα της ετήσιαςσυνόδου της Λέσχης Bilderberg για το 2012. Επίσης παρόν, έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, ήταν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις απόρρητες δραστηριότητες της λέσχης. Χθες βράδυ η αστυνομία της κομητείας του Fairfax προέβη σε δύο συλλήψεις διαδηλωτών. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και διεξάγονται συνεχώς σωματικές έρευνες ακτιβιστών που καταφθάνουν στον χώρο.
Δημοσιογράφοι και ακτιβιστές είχαν μεταβεί στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο Westfields Marriott, που δεν απέχει πολύ από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον, από νωρίς την Πέμπτη, με σκοπό να δουν ποιοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και άλλα μέλη της διεθνούς ελίτ θα καταφθάσουν στον χώρο για την φετινή διοργάνωση.
Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδαςWashington Times δήλωσε σε συναδέλφους του σήμερα το πρωί ότι η αστυνομία είπε σε έναν φωτορεπόρτερ της εφημερίδας: Οποιαδήποτε προσπάθεια να πλησιάσετε το κτίριο είναι πιθανό να οδηγήσει στην σύλληψή σας.
Τα τελευταία χρόνια εικάζεται ότι η επιλογή των ηγετών των Ηνωμένων Πολιτειών και τηςΒρετανίας είχε προαποφασιστεί και συμφωνηθεί από ισχυρούς, κεκλεισμένων των θυρών, κατά την σύνοδο της Λέσχης Βilderberg. Αυτή την εβδομάδα στην πολιτεία Virginia, οι κερδοσκόποι έχουν συμπεριλάβει στην ατζέντα της συνόδου το ζήτημα της επιλογής του κατάλληλου υποψήφιου που θα στηριχθεί στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αλλά και το όνομα εκείνου που θα επιλεγεί να κατεβεί στο πλευρό του υποψήφιου Mitt Romney.
Σε δήλωσή του, ο Alex Jones, του διαδικτυακού καναλιού Infowars, τόνισε:Οι πολιτικές που καθορίζουν τις διεθνείς εξελίξεις προαποφασίζονται σε αυτή τη σύνοδο, η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες της διεθνούς ελίτ. Χθες, Πέμπτη, ο Jones πήγε στο Chantilly της Virginia, με οπερατέρ και άλλα μέλη του συνεργείου του, για να καλύψει ζωντανά τις δραστηριότητες της φετινής συνόδου.
Πριν την έναρξη της συνόδου, το μόνο πρόσωπο που επιβεβαιώθηκε από το ξενοδοχείο ότι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση για τη σύνοδο του 2012 ήταν ο Καναδός πολιτικός Alison Redford.Η μυστικότητα είναι χαρακτηριστική. H λίστα των συνέδρων της συνόδου του 2011συμπεριελάμβανε ονόματα όπως αυτό του διευθύνοντος συμβούλου της Google, Eric Schmidt, του προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, Robert B. Zoellick, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean-Claude Trichet, της βασίλισσας Βεατρίκης της Ολλανδίας και του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Με μια αιφνιδιαστική αλλαγή τακτικής, ωστόσο, η Λέσχη Bilderberg κυκλοφόρησε φέτος δική της λίστα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της συνόδου, αναρτώντας στηνιστοσελίδα της κάποια από τα ονόματα των επίσημων προσκεκλημένων. Ωστόσο, από τη λίστα που δημοσίευσε η Βilderberg στην ιστοσελίδα της απουσιάζουν τα ονόματα των μόνιμων συνέδρων Henry Kissinger και David Rockefeller, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο ότι θα περάσουν τουλάχιστον μια φορά από το ξενοδοχείο Westfields Marriott.
Η δημοσίευση αυτής της (σίγουρα όχι πλήρους) λίστας υποδηλώνει ότι η λέσχη έχει θορυβηθεί από τον αυξανόμενο όγκο των διαδηλώσεων που γίνονται εναντίον της, αλλά και των δημοσιευμάτων με πληροφορίες γύρω από την ατζέντα των συζητήσων που διαρρέουν κάθε χρόνο,με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να έχουν αποφασίσει να δώσουν φέτος την εντύπωση ότι υπάρχει μια κάποια “διαφάνεια”.
Ο Alex Jones ανέφερε ότι είδε ο ίδιος προσωπικά τον Henry Kissinger να προσέρχεται στο ξενοδοχείο. Επίσης αρκετοί ακτιβιστές ανέφεραν ότι είδαν τη Γερμανίδα καγκελάριο Αngela Merkelνα καταφθάνει στον χώρο του ξενοδοχείου.
Την (σίγουρα όχι πλήρη) λίστα των επίσημων προσκεκλημένων της φετινής συνόδου, όπως δόθηκε από την ιστοσελίδα της λέσχης Βilderberg μπορείτε να την δείτε εδώ και εδώ.

Οι "καλλιτεχνικές" εφεδρείες του συστήματος. [GR+EN]

Βάλθηκαν ακόμη και οι "καλλιτέχνες" να ξεπληρώσουν τα γραμμάτιά τους σε
αυτούς που τους έφτιαξαν, που τους γέμισαν τις αίθουσες με κομματικούς
οπαδούς και τις αχόρταγες τρύπιες τσέπες τους με χρήμα, να μας πείσουν
χρησιμοποιώντας την δημόσια επιρροή τους για τί ΠΡΕΠΕΙ ή για το τί δέν
ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε. Τελικά εγώ είμαι ο αφελής που νόμιζα οτι μόνον οι
πολιτικοί είναι λέρες. Ξέχασα τους "καλλιτέχνες" που απο μικρό παιδί είχα
θαυμάσει για την παράσταση, τα τραγούδια και τις συναυλίες τους, αυτούς
που σήμερα ξεπέφτουν στα μάτια μου γιατι φανερώνουν ξεκάθαρα οτι εάν δεν
υπήρχε το κόμμα να τους μανατζάρει αυτοί θα ήταν παντελλώς άσημοι ως ένα
μέρος του τότε αντι-συστήματος που σημερα γίνεται το ίδιο, το νέο σύστημα.

"Αrtistic" reserves of the system.
Even the "artists" are haste to pay-back their "loans" to those that they
made them, to those that fill the halls with political followers and their
hungry pockets with money, they try to convience us by using their public
influence for what we MUST or for what we MUSTn't vote. Finally i am the
naive because i thought only politicians were mucky. I forgot the "artists"
that as child i was admire them in their show, for their songs and their
concerts. Those that today are falling in front of my eyes, because they
revealing that if there was no political party to "manage them" they will
be completely insignificant, as a part of the old anti-system that today
becomes itself, the new system.
Αναρτήθηκε απο SeeGreek

Ιδού η επιστολή "ΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ" του κ. Σαμαρά!!!

Μετάφραση:

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μια Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη φοροδιαφυγή.

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.


* Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και του Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».


Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος.

Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

Ο ΚΑΨΗΣ "ΞΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ MEGA

"Θερμό" τηλε-επεισόδιο: Αποχώρησε από εκπομπή του Mega o Η.Κασιδιάρης (vid)
 
"Θερμό" επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην εκπομπή του Μανώλη Καψή «Η ώρα της κάλπης» χθες τη νύχτα μεταξύ του παρουσιαστή και του καλεσμένου εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Μόλις έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι το κόμμα του έχει αποκλειστεί από τα κανάλια εδώ και 4 χρόνια. «Τώρα είστε αναγκασμένοι να μας καλείτε», είπε, και ο Μανώλης Καψής παραδέχτηκε το γεγονός λέγοντας «Έχετε δίκιο».

Αμέσως μετά ο Η. Κασιδιάρης είπε ότι ο «Μανώλης Καψής δεν είναι δημοσιογράφος αλλά εκπρόσωπος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και εκείνος του απάντησε πως «δεν θα επιτρέψει προσβολές». Το μικρόφωνο του υποψήφιου έκλεισε και εκείνος αποχώρησε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πως η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ!!!

Είναι η titlos plc ο δούρειος ίππος που χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας; Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!! 
 “Tο χρέος της Ελλάδας είναι ΑΠΑΤΗ.
“H λύση είναι ο έλεγχος των τραπεζών” !!!

Η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας κ. Κ. Σημίτη και η Goldman Sachs, συμφώνησαν το περίφημο “currency swap”. Ένα μέρος του χρέους της Ελλάδας, το καταμετρούσαν σε δολάρια και γιεν Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα η είσοδος στην ΟΝΕ, να καθιστούσε απαραίτητη τη μετατροπή τους σε ευρώ.

Η συμφωνία με τη Goldman Sachs, επέτρεψε στην Ελλάδα, να κάνει την μετατροπή με παλαιότερη και όχι τρέχουσα ισοτιμία και να αφαιρεθεί από το ονομαστικό χρέος της χώρας ένα σεβαστό ποσό, ούτως ώστε, το χρέος να εμφανιστεί μειωμένο στα επίπεδα του 60% του ΑΕΠ και ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις του Συμφώνου Σταθερότητος και Ανάπτυξης.

Το όφελος της Goldman Sachs, από την παραπάνω “διευκόλυνση”, σύμφωνα με δική της δήλωση ήταν της τάξης των 2.3 δισ.

Στόν Αμερικάνικο Τύπο οι συμφωνίες είχαν όνομα :

Αριάδνη, Αίολος και Άτλας, τρεις εταιρείες-οχήματα, ειδικού σκοπού (plc).

Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, των Financial Times, του Euroweek και άλλων δημοσιογραφικών portals, η «Αριάδνη» ήταν η πρώτη συμφωνία, Goldman Sachs - Ελλάδας το 2000, και σύμφωνα με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο δεσμεύει για λογαριασμό της Goldman Sachs, μέρος των μελλοντικών εσόδων του Ο.Π.Α.Π.

Ο «Αίολος», ιδρυθείς το 2001, επέτρεψε τη δέσμευση εσόδων από τα τέλη του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο «Άτλας», την ίδια χρονιά, τη δέσμευση εσόδων από τα τέλη διοδίων.

Στη διαχείριση και εποπτεία των επιχειρήσεων αυτών και των συναλλαγών τους, φέρονται να εμπλέκονται επίσης, οι Morgan Stanley και UBS, και οι ελληνικές Τράπεζες, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.

Η Ελλάδα πρακτικά, δανειζόταν ρευστό προκαταβολικά, με αντάλλαγμα μελλοντικές αποδόσεις των Δημοσίων εσόδων προς τους δανειστές της.

Ουσιαστικά “υποθήκευε” εν έτη 2000, 2001, 2002, τα μελλοντικά Δημόσια έσοδα, πρός τούς πιστωτές μας, παλαιούς πρός το παρόν.

Ο “παλιός” κλασικός τρόπος βεβαίου αποτελέσματος, δημιουργίας Δημόσιου χρέους σε μιά χώρα.

Το κομβικό έτος λοιπόν, το 2005, οι συμφωνίες κλιμακώνονται και μεταβάλλονται, για κάποιο λόγο, η Goldman Sachs, “πουλάει” μαζεμένες τις υποχρεώσεις της Ελλάδος απέναντί της (5,1 δις ευρώ), στην Εθνική Τράπεζα.

Το έτος 2009 ιδρύεται στο Λονδίνο μια εταιρεία “φάντασμα” (διότι η συναλλαγή έγινε στη δευτερογενή αγορά), ονόματι Titlos plc, η οποία εκδίδει ομολογίες ύψους 5,1 δις ευρώ, όσα ακριβώς δηλαδή χρωστούσε το Δημόσιο στην Εθνική Τράπεζα.



Η Titlos plc, λοιπόν, «αγοράζει» με αυτές τις Ομολογίες από την Εθνική Τράπεζα, τα δικαιώματα που αυτή είχε στα χρωστούμενα του Δημοσίου, αλλάζοντας όμως το επιτόκιο σε ελάχιστο 6.5% κυμαινόμενο.

Η νέα σύμβαση έχει ημερομηνία λήξης το φθινόπωρο του 2039.

Στη συμφωνία της Titlos plc, με το Ελληνικό Δημόσιο όμως, υπάρχει ρήτρα, η οποία προϋποθέτει υψηλή αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τη Moody’s, ώς εγγύηση της συμφωνίας.

Η ρήτρα προβλέπει επίσης, ότι αν υποβαθμιστεί η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ή της Εθνικής Τράπεζας, τότε ακυρώνεται επί της ουσίας η υποχρέωση καταβολής των τόκων από την Titlos plc στο Δημόσιο, και αμφότερες οι πλευρές έχουν σοβαρό πρόβλημα πιστωτικής έκθεσης.

Δηλαδή σήμερα, με την χρεοκοπία της χώρας, το Ελληνικό δημόσιο “χάνει” τούς τόκους τους οποίους έπρεπε να καταβάλει η Titlos plc.



Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω βλέπουμε ότι η αγαστή συνεργασία κυβερνήσεων και επενδυτών του χρηματοπιστωτικού τομέα, έχει άμεση σχέση με την αύξηση του Δημοσίου χρέους και του ελλείμματος.

Οφείλω να επισημάνω τα δύο σημαντικά και αξιοσημείωτα γεγονότα:

το πρώτο γεγονός είναι ότι, η Goldman Sachs “πουλάει” όλες τίς “υποχρεώσεις της Ελλάδος απέναντί της, στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το έτος 2005, λίγο μετά την ανάληψη της κυβέρνησης απο τον κ. Κ. Καραμανλή με υπουργό οικονομικών τον Γ. Αλογοσκούφη, και λίγο πρίν ξεκινήσει η παγκόσμια οικονομική κρίση με την κορύφωσή της, τον Σεπτέμβριο του 2008 με την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Και το δεύτερο γεγονός είναι η ίδρυση της Titlos plc απο την Εθνική Τράπεζα, η οποία έγινε στο τέλος του 2008, μεσούσης της χρηματοπιστωτικής κρίσης σε ολόκληρο τον πλανήτη, και η οποία (Titlos plc) αγοράζει έναντι 5.1 δισ. τίς οφειλές πλέον του δημοσίου, με σταθερό επιτόκιο 4.5%, εκδίδοντας “ομολογίες” λήξης το 2039, και εισπράτει επιτόκιο 6.6%, κυμαινόμενο, και πάντως όχι μικρότερο του 6.6%.

Χρησιμοποιώντας παρόμοιες τιμές στα επιτόκια των πρώτων swaps, η Titlos plc, θα απέδίδε στην Ελλάδα το συμφωνηθέν ποσό με επιτόκιο σταθερό 4,5% και η Ελλάδα θα απέδιδε στην Titlos plc, το συμφωνηθέν ποσό με επιτόκιο 6,6% κυμαινόμενο.

Την διαφορά των επιτοκίων του 2.1 %, θα την οφελείτο η Titlos plc.

Με την επιμήκυνση του αρχικού χρέους από το 2019 στο 2039, η Ελλάδα χρεώνεται με τουλάχιστον επιπλέον 6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην συμφωνία με την Titlos plc, υπάρχει ένας όρος ο οποίος όμως διαφοροποιεί πλήρως την συμφωνία, επι το δυσμενέστερον για την Ελλάδα, ο όρος της πιθανής υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος ή της Εθνικής Τραπέζης, ο οποίος ακυρώνει άμεσα την υποχρέωση καταβολής τόκων απο την Titlos plc στο Ελληνικό δημόσιο, την ίδια στιγμή όμως, το Ελληνικό δημόσιο εξακολουθεί να έχει υποχρέωση καταβολής των δικών του υποχρεώσεων (τους τόκους) στην Titlos plc, και βέβαια στην Goldman Sachs.

Τελικός κερδισμένος, οι Τράπεζες, δια μέσου της Titlos plc.

Οποία χαρά για τούς Τραπεζίτες !!!

Ποιός πληρώνει;

ο Ελληνας πολίτης!


Δυστυχώς για μιά ακόμη φορά !!!

Οι εταιρείες οι οποίες δημιουργηθήκαν, είχαν όλες έδρα στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, και κατά περίεργο τρόπο όλα τα Δ.Σ. των εταιρειών αυτών του Ελληνικού δημοσίου συγκροτούνται απο τα ίδια πρόσωπα τους αλλοδαπούς A. Kamarowsky, Federigo Cannizzaro και Jean-Marc Debaty.

Οι εταιρείες ήταν οι εξής :

1. Hellenic Securitisation : Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη το 2001 και είχε ώς
αντικείμενο την τιτλοποίηση των μελλοντικών εσόδων του Ταμείου
Παρακαταθηκών και Δανείων, συνολικού ποσού 740.000.000 Ευρώ. Οι
προμήθειες
πέραν των τόκων, υπολογίζονται σε 15,4 εκατομμύρια Ευρώ, και η λήξη
των πληρωμών προσδιορίστηκε μεταξύ του έτους 2009 και 2011.
2. Ariadne S.A. : Δημιουργήθηκε στίς 13 Δεκεμβρίου 2000 και τιτλοποίησε
έσοδα ύψους 650.000.000 Ευρώ απο τα κρατικά λαχεία.Οι προμήθειες που
πληρώθηκαν εκτός των τόκων, ξεπέρασαν τα 16,3 εκατομμύρια Ευρώ και η
λήξη των πληρωμών προσδιορίστηκε το έτος 2013.
3. Atlas S.A. : Η σύμβαση υπεγράφη στίς 23 Οκτώμβρη του 2001 και
τιτλοποίησε έσοδα συνολικού ποσού 2 δισεκατομμυρίων Ευρώ απο
μελλοντικές εισπράξεις του Ελληνικού Δημοσίου απο το Γ! Κοινοτικό
Πλαίσιο.Οι προμήθειες οι οποίες πληρώθηκαν ανήλθαν στο ποσόν των 19,2
εκατομμυρίων Ευρώ, και οι λήξεις των πληρωμών είχαν προσδιοριστεί για
το έτος 2005 και το 2007.
4. Aeleos S.A. : Δημιουργήθηκε στίς 13 Δεκεμβρίου του 2001 και τιτλοποίησε
έσοδα ύψους 355 εκατομμυρίων Ευρώ από μελλοντικές εισπράξεις του
δημοσίου απο το Eurocontrol (τέλη αεροδρομίων).Οι προμήθειες
ανήλθαν στο ποσόν των 17,8 εκατομμυρίων Ευρώ και η λήξη των πληρωμών
ορίστηκε στίς 13 Δεκεμβρίου του έτους 2019.

Η Ευρωπαική Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat), “ανακάλυψε”, ότι το Ελληνικό Δημόσιο είχε συνάψει 13 αντίστοιχες συμφωνίες με τίς οποίες η αμερικανική Τράπεζα Goldman Sachs, κέρδιζε πακτωλό εκατομμυρίων δολλαρίων, ενώ η χώρα κατόρθωσε να “εξωραίσει” το δημόσιο χρέος, μόνον, κατά το ποσόν τών 5,3 δισεκατομμυρίων Ευρώ.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό της γνώσης του Θέματος απο όλους, εντός και εκτός της ΕΕ, απο το ότι, σε έλεγχο τον οποίο πραγματοποίησε η Eurostat το έτος 2008 για την ύπαρξη και διαχείριση αυτών των παραγώγων “προιόντων”, ο τότε Υπουργός οικονομικών κ. Αλογοσκούφης, διαβεβαίωσε εγγράφως την Eurostat, ότι η Ελλάδα δεν πραγματοποίησε τέτοιου είδους συναλλαγές.

Οί παραπάνω offshore εταιρείες, είχαν την Ελληνική κρατική σφραγίδα και έδρα το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου.

Σημαντικό είναι να επισημανθεί, πώς τα παραπάνω “προιόντα-συμφωνίες-εταιρείες”, ονομάζονται “τιτλοποιήσεις εσόδων του δημοσίου” και ουσιαστικά αποτελούν προείσπραξη θεσμοθετημένων και βεβαίων εσόδων του Δημοσίου απο διάφορους φορείς με εκχώρηση δικαιωμάτων.

Αυτό όμως το οποίο προκαλεί ερωτηματικά και αναδεικνύει το μέγεθος της απάτης, είναι το γεγονός ότι το τελικό κόστος όλου αυτού του “πανηγυριού” με στόχο να κρύψει χρέος 2,8 δισεκατομμύρια, θα κοστίσει στην Ελλάδα περίπου 16 δισεκατομμύρια Ευρώ, και η Goldman Sachs μέσα σε ένα βράδυ κέρδισε 400.000.000 Ευρώ και εξασφάλισε έως το έτος 2039 έσοδα ύψους 2.3 δισεκατομμυρίων Ευρώ, απο τούς τόκους των “συμφωνιών”.

Στον ισολογισμό του 2010 ο οποίος κατατέθηκε το περασμένο φθινόπωρο, στην βουλή απο τον κ. Βενιζέλο ώς υπουργό των οικονομικών, αναφέρεται ότι την συγκεκριμένη χρονιά “τα εκτός αγοράς” Swap προσέθεσαν στο σύνολο του Δημοσίου χρέους, 5,2 δισεκατομμύρια επιπλέον Ευρώ.

Πήγαμε να κρύψουμε 2,8 δισεκατομμύρια και επιβαρύναμε το χρέος της χώρας κατά 5,2 δισεκατομμύρια, εκτός αμοιβών, προμηθειών, τόκων, κτλ. των μεσολαβούντων Τραπεζιτών και προθύμων πρός “εξυπηρέτηση” λαμόγιων.

Πώς λοιπόν αυτό το δύσμοιρο κράτος να ορθοποδήσει, όταν άπαντες, πολιτικοί, Τραπεζίτες, “λαμόγια της αγοράς”, και κάθε λογής θεομπαίχτης απομυζεί και παρασιτεί είς βάρος του ;;;

Πώς το κίνημα “δεν πληρώνω” να επιτύχει τον αγώνα του στίς ανάλγητες αυξήσεις των διοδίων, όταν ήδη κάποιοι κύριοι, είχαν εκχωρήσει τα έσοδά του απο το 2001 με συμφωνίες στούς Τραπεζίτες.

Όσοι προσέθεσαν αποδεδειγμένα και επιβάρηναν το Δημόσιο χρέος, χωρίς ανάλογο κέρδος για την χώρα, οφείλουν να επιβαρυνθούν και του κόστους των επιλογών των.

Άραγε δεν θα μπορούσε να περιμένει η ένταξη στην Ευρωπαική Νομισματική ένωση, της χώρας, στην ζώνη του Ευρώ, μερικά χρόνια, ούτως ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα ώς οικονομία και ώς κοινωνία, και κατόπιν με το “σπαθί” μας να διεκδικήσουμε την είσοδο “καθαρά” και στα “ίσια” ;;;

Τι ήταν αυτό το οποίο μάς επέβαλλε αυτήν την “βιασύνη” ώς χώρα ;;;

Άξιζε αυτή η κατάληξη της χώρας, η απώλεια της αξιοπρέπειάς της, η κατάντια σε “παρία” της Ευρώπης, η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, για να ωφεληθούν “πολιτικά” και οικονομικά κάποιοι ;;;

Θα αποδοθούν κάποτε ευθύνες στούς υπαίτιους αυτής της Τραγωδίας ;;;

Παραθέτω το έγγραφο της συμφωνίας της Titlos plc με το ποσόν των 5,1 δισ Ευρώ στην Αγγλική και ο καθένας άς βγάλει τα συμπεράσματά του.

TITLOS PLC
(Incorporated in England and Wales under registered number 6810180)
Initial Principal
Amount Interest Rate
Expected Maturity
Date Final Maturity Date Issue Price
Expected Moody`s
Rating
€5,100,000,000 6-month Euribor +
0.50 per cent.
20 September 2037 20 September 2039 107.54 per cent. A1
The Notes
On 26 February 2009 (or such other date as Titlos plc (the "Issuer"), the Manager and the Arranger agree (the
"Closing Date")), the Issuer will issue the €5,100,000,000 Floating Rate Asset Backed Notes due September
2039 (the "Notes").
The principal asset from which the Issuer will make payments of interest on, and principal of, the Notes is the
Hellenic Receivable (as defined in "Transaction Overview—The Transaction Documents—Hellenic Receivable"
below), being an interest rate swap between the Issuer and the Hellenic Republic. Periodic payments received
by the Issuer under the Hellenic Receivable will be swapped with National Bank of Greece S.A. ("NBG") as the
initial Hedge Provider under a Hedge Agreement (as defined in "Transaction Overview—The Transaction
Documents—Hedge Agreement" below), in return for payments to be applied by the Issuer in respect of interest
and principal due to holders of the Notes and certain expenses and other obligations of the Issuer. The Issuer
will enter into and obtain rights and assume obligations under the Hellenic Receivable pursuant to a novation
agreement dated on or about the Closing Date between the Issuer, the Hellenic Republic and NBG.
The Issuer will pay interest semi-annually in arrear on the 20th day of each March and September (subject to
adjustment for non-business days) commencing on the Interest Payment Date falling in September 2009. The
interest rate on the Notes from time to time will be determined by reference to the Euro Interbank Offered Rate
for 6-month euro deposits in each case plus a margin of 0.50 per cent. per annum. Principal of the Notes will be
payable in semi-annual instalments on the 20th day of each March and September (subject to adjustment for
business days) in the amounts specified in this Prospectus commencing on the Interest Payment Date falling in
September 2009 and will be payable in full in certain mandatory redemption circumstances. The Notes may be
redeemed on any Re-novation Date (as defined in Condition 5(b) (Mandatory Redemption in Part or pursuant to
a Re-novation)) or on any Optional Redemption Date (as defined in Condition 5(d) (Optional Early Redemption
in Full)).
The Notes have not been and will not be registered under the United States Securities Act of 1933, as amended
(the "Securities Act") or the securities laws of any state of the United States or any other relevant jurisdiction.
The Notes are being offered solely outside the United States to non-U.S. Persons in offshore transactions (as
defined in Regulation S under the Securities Act ("Regulation S")) in reliance on Regulation S.
Ratings
On issue, the Notes are expected to be rated "A1" by Moody`s Investors Service Limited ("Moody`s" and the
"Rating Agency") as specified above. A security rating is not a recommendation to buy, sell or hold securities
and may be subject to revision, suspension or withdrawal at any time by the Rating Agency.
Application to the Commission de Surveillance du Secteur Financier and the Luxembourg Stock
Exchange
This prospectus ("Prospectus") constitutes a prospectus for the purposes of Article 5 of Directive 2003/71/EC
(the "Prospectus Directive") and the Luxembourg law on prospectuses for securities of 10 July 2005
implementing the Prospectus Directive in Luxembourg (the "Luxembourg Law"). Application has been made
to the Commission de Surveillance du Secteur Financier, in its capacity as competent authority under the
Luxembourg Law, for the approval of this Prospectus as a prospectus for the purposes of the Prospectus
Directive. Application has also been made to the Luxembourg Stock Exchange (the "Luxembourg Stock
Exchange") for the Notes to be listed on the official list of the Luxembourg Stock Exchange (the "Official
List") and to be admitted to trading on the regulated market of the Luxembourg Stock Exchange. The
Luxembourg Stock Exchange is a regulated market for the purposes of Directive 2004/39/EC of the European
Parliament and of the Council on markets in financial instruments.
Risk Factors
A "Risk Factors" section is included in this Prospectus. Prospective Noteholders should be aware of the aspects
of the issues that are summarised in that section.
Arranger
Goldman Sachs International
Manager
National Bank of Greece S.A.
This Prospectus is dated 26 February 2009
"Αυτό το έγγραφο πήρε ημερομηνία στίς 26 Φεβρουαρίου του 2009".
Σας λέει τίποτα αυτό ;;;
Το πραγματικό κόστος της «επιχείρησης Ολυμπιάδα 2004» δεν το μάθαμε ποτέ, και όπως "πάει" δεν θα το μάθουμε ποτέ. Φρόντισε γι` αυτό η κ. Γιαννούλα και ο κ. Σημίτης και στη συνέχεια ο Κ.Καραμανλής και ο Γ. Αλογοσκούφης. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ακόμα πληρώνουμε κι ακόμα χρωστάμε τα "κερατιάτικα" μας.
Η επιτροπή διεκδίκησης των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το "σωτήριον" έτος 2004 : Γιάννα Αγγελοπούλου, Πρόεδρος, Κώστας Λιάσκας, Αντιπρόεδρος, Λουκάς Παπαδήμος, Ανδρέας Ποταμιάνος, Γιάννης Σγουρός, Λουκάς Τσίλας.
Σήμερα η κατάσταση είναι τραγική για τη χώρα. Αυτοί που μας «χάρισαν» τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αυτοί που μας επέβαλαν να αγοράσουμε άχρηστους εξοπλισμούς και πανάκριβα συστήματα ασφαλείας, αυτοί που παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά μας, οι Γερμανοί της Siemens, και αυτοί που εισέπραξαν τις μίζες και τις προμήθειες, μας μιλάνε για «αναξιοπιστία» της χώρας . Μας ζητάνε να καθηλώσουμε τους ήδη χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις, να περικόψουμε ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες και ταυτόχρονα παίρνουν μέτρα για να στηρίξουν τις τράπεζες, που τόσα χρόνια μας ξεζούμιζαν κανονικά.

Αυτά, και λίαν συντόμως, θα επανέλθω επι του θέματος !!!

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ...




Πηγές :
http://ftalphaville.ft.com/blog/2010/02/16/150141/titlos-and-greek-currency-swap-titillation/
http://ftalphaville.ft.com/blog/2010/02/09/145201/goldmans-trojan-greek-currency-swap/
http://el.scribd.com/doc/89190939/
http://archive.in.gr/news/2000/greece/g_may02.htm

Επιμένει ο Π.Καμμένος: "Αλητεία & προδοσία η ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο"!!!


«Δεν πρόκειται να μας διώξει κανείς από το ευρώ εάν εμείς οι ίδιοι δεν το θελήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα.
 
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έθεσε ως προϋπόθεση για συμμετοχή του στην κυβέρνηση την κατάργηση του Μνημονίου, ενώ ερωτηθείς για συνεργασία με...
τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει με ένα κόμμα που δεν έχει βγάλει ακόμα οικονομικό πρόγραμμα.
 
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «αλητεία» την ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο. Κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να διώξει τον κ. Παπακωνσταντίνου και τον κ. Σαμαρά να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό, βάζοντας την υπογραφή του στο δεύτερο Μνημόνιο. «Όλοι αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα, πρέπει να εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή γιατί είναι πολιτικά υπόλογοι», είπε.


Από:  defencenet.gr

Πτώση για τη WALL μετά τα στοιχεία για την οικονομία




xrimatistirioΟι δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την οικονομία, αλλά και τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αγορά εργασίας, σε συνδυασμό με τα αρνητικά στοιχεία για τη μεταποίηση σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Κίνα, οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου οδηγήθηκαν σε νέα σημαντική πτώση κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, η οποία ήταν η χειρότερη του τελευταίου εξαμήνου. Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 2,23%, στις 12.117 μονάδες, o δείκτης S&P-500 κατέγραψε πτώση 2,46%, στις 1.278 μονάδες, ενώ ο δείκτης Nasdaq των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας έκλεισε με απώλειες 2,82%.
 http://spirospero.gr/

Διαδώστε το


ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΝΙ.

Υ.Γ. ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CDs, Ε;

Μας κολασε ο Νικολοπουλος με τις φωτογραφιες που βγαζει !!!!


Ο Νικος Νικολοπουλος  βρεθηκε στη Τηνο στο πλαισιο του προεκλογικου αγωνα της ΝΔ και βεβαια δε θα μπορουσε ο κοντος να μην παει στην Παναγια και φυσικα να μη βγαλει και μια φωτιγραφια για τα social  media !!! ελα ντε ομως που στο πλανο της φωτογραφιας μπηκε και το καυτο σορτς !!!και ενταξει κυριε Νικο μας ...πηρε σορτς η φωτογραφια μεσα στην εκκλησια τι την κρατας για να μας κολασεις !!!αφου τα εκκλησιαστικα τα ξερεις καλα εσυ , δεν γνωριζεις οτι ο
σκανδαλισμος των πιστων στο εκκλησιαστικο δικαιο  ειναι παραπτωμα !!!!
patrinanea.

Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 17 Ιουνίου 2012 θα έχουμε επαναληπτικές Εθνικές εκλογές, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός Κυβέρνησης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν κόλαφος κατά των δυο κομμάτων εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), τα οποία δέχτηκαν ισχυρό χαστούκι από την λαϊκή ετυμηγορία. Δυστυχώς, όμως, αυτά τα δυο αλαζονικά κόμματα εξουσίας, τα οποία μετέτρεψαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδας μας, σε άκρατη κομματοκρατία της διαφθοράς και της σαπίλας, διεκδικούν εκ νέου να μας κυβερνήσουν. Δηλαδή, αυτοί που κατεδάφισαν το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα, προσπαθούν εκ νέου να το αναδομήσουν. Καθημερινώς, επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία κατά του Ελληνικού λαού, πως τάχατες εάν δεν ψηφιστούν (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) θα επέλθει στην πατρίδα μας βιβλική καταστροφή. Σε αυτά τους τα σχέδια έχουν συμμάχους τα πολιτικά ανδρείκελα του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, της ΕΕ, που με τις συνεχείς δηλώσεις τους προσπαθούν να σπείρουν στο λαό μας τον πανικό. Επίσης, συνεπικουρούνται από το μεγάλο μέρος των εγχώριων ΜΜΕ, τα οποία είναι υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού. Αντί αυτής της ενημέρωσης προωθούν, στον Ελληνικό λαό, χαλκευμένα πολιτικά ρεπορτάζ, διαστρεβλώνοντας πολλές φορές την αλήθεια, σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της δημοκρατικής ψήφου του.
Άλλωστε, είναι πανθομολογούμενο πως αυτά τα δυο κόμματα, για άλλη μια φορά προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού, τάζοντας (χθεσινές δηλώσεις Σαμαρά) από αυτά που δεν έχουν σε μια προσπάθειά τους να «σκεπάσουν» το κακό που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν στον λαό μας. Επειδή λοιπόν, ακολουθεί Αρμαγεδδών φορολογικών μέτρων, θα ήθελα να παραθέσω παρακάτω τον «μεγάλο φορολογικό οδηγό» της εφημερίδος «το Βήμα» που δημοσιεύθηκε προ ημερών, σε μια προσπάθειά μου να πείσω εκείνους τους Συνέλληνες που δεν έχουν πεισθεί ακόμη για την φαυλότητα και τη δημαγωγία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ:
            «Τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2011 θα φορολογηθούν βαρύτατα. Η φορολογία εισοδήματος των φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2012 θα είναι ίσως η πιο βαριά φορολογία των τελευταίων πενήντα ετών. Και τούτο διότι με τρεις νέους φορολογικούς νόμους, τους Ν.3943/2010, Ν.4024/2011 που ψηφίστηκαν ο ένας μετά τον άλλον μέσα σε διάστημα ολίγων μηνών με στόχο τη λεγόμενη δημοσιονομική εξυγίανση οι φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών και ειδικότερα των μικρομεσαίων εισοδηματικών τάξεων μπορεί να πει κανείς αβίαστα ότι έγιναν δυσβάστακτες. Όλοι εφέτος θα πληρώσουμε περισσότερους φόρους από κάθε άλλο έτος. Οι σημαντικότερες μεταβολές που έγιναν με τους πιο πάνω νόμους είναι οι ακόλουθες: α) Καταργήθηκαν όλες οι εκπτώσεις από το συνολικό εισόδημα και ορισμένες από αυτές μετατράπηκαν σε μειώσεις του φόρου. β) Θεσπίστηκε νέα κλίμακα φόρου με αφορολόγητο ποσό 5.000 ευρώ και αφορολόγητο ποσό 9.000 ευρώ για τους νέους ηλικίας ως 30 ετών, τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες το οποίο χορηγείται με προϋποθέσεις. γ) Το ποσό των αποδείξεων δαπανών που οφείλει ο φορολογούμενος να προσκομίσει για να έχει το κατά περίπτωση αφορολόγητο ποσό έχει ορισθεί σε ποσοστό 25% του πραγματικού ή αντικειμενικού εισοδήματος του και μέχρι ποσού εισοδήματος 60.000 ευρώ. Αν προσκομισθεί ποσό δαπανών μικρότερο του οφειλομένου στη διαφορά επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 10%. δ) Ο προσδιορισμός του εισοδήματος με βάση τις αντικειμενικές δαπάνες με τις οποίες προσδιορίζεται ένα ελάχιστο εισόδημα έγινε βαρύτατος, αφού τα ποσά των δαπανών αυτών αυξήθηκαν σε ποσοστό από 30% και πάνω. ε) Ανεστάλη ως 31.12.2013 η εφαρμογή του τεκμηρίου απόκτησης ακινήτων και ανέγερσης οικοδομών. στ) Θεσπίστηκε η υποχρέωση υποβολής της δήλωσης φόρου εισοδήματος με ηλεκτρονικό τρόπο από όλους τους φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ ετησίως, με εξαίρεση τους συνταξιούχους».
            Επιπλέον, επεβλήθη από το έτος 2010, αναδρομικά, «έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης», για εισοδήματα από 12.000 € και άνω ως εξής: από 12.000 € - 20.000 €, επιβάρυνση 1%, από 20.001 €– 50.000 €, 2%, από 50.001 € - 100.000 €, 3% και από 100.001 € και άνω 4%. Τέλος, επεβλήθη «τέλος επιτηδεύματος» σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η επιβάρυνση θα είναι 400 € για πολίτες που μένουν σε πόλεις με πληθυσμό μέχρι 200.000 κατοίκους και 500 € για πόλεις με πληθυσμό άνω των 200.000 κατοίκων.
            Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση, κατά την οποία οι Έλληνες λιμοκτονούν, φέρουν στο ακέραιο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Διότι, η δική τους εξαθλιωτική πολιτική, οδήγησε τους συμπατριώτες μας στις αυτοκτονίες, στη διανομή συσσιτίων, στον υποσιτισμό των παιδιών στα σχολεία, στα συνεχή λουκέτα των καταστημάτων, στην ανεργία, στην αθρόα μετανάστευση σε άλλες χώρες και άλλα πολλά.
Τι φταίει όμως, το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να δεινοπαθήσει, εάν κάποιοι ανεγκέφαλοι και νοητικώς ανάπηροι ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Είναι δυνατόν αυτό το μικρό ποσοστό πολιτών πλέον, να θέλει στις 18 Ιουνίου, Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά που ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τζανετάκη, αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών στην Οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα κατά την περίοδο 1989-90, δεν διαφώνησε όταν εδραιώθηκε η πρακτική των απευθείας αναθέσεων των ψηφιακών παροχών στον ΟΤΕ, από τις εταιρείες Siemens και Intracom προκαλώντας την ρήξη και την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Ενώ ταυτόχρονα, φέρει ακεραία την ευθύνη της εξαθλίωσης του λαού μας αφού υπέγραψε την δανειακή σύμβαση, αποδεχόμενος εξωθεσμικές πιέσεις. Αυτοί οι πολίτες θέλουν υπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος στην τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, θέσπισε το άρθρο 86 στο νόμο 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών; Θέλουν υπουργό εκ νέου τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που το 2003 ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου υπέγραψαν τον Εθνοκτόνο κοινοτικό κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ» μετατρέποντας την Ελλάδα σε πρώτη χώρα εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη με ποσοστό 90%; Θέλουν υπουργό τους, την Ντόρα Μπακογιάννη, που ως υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Καραμανλή, στήριξε το σχέδιο ΑΝΑΝ στην Κύπρο, ετάχθη υπέρ της εγκατάστασης των πυραυλικών συστημάτων των Η.Π.Α. σε Τσεχία και Πολωνία και δημιούργησε διπλωματικό επεισόδιο με την Ρωσία με την αψυχολόγητη στάση της, κατά τις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας για τη δημιουργία του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη (ήταν αρχικά αρνητική ως προς την δημιουργία του αγωγού και στην συνέχεια, δέχθηκε να παραβρεθεί ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων στην Σύνοδο των μελών-κρατών του ΟΑΣΕ, στην Κέρκυρα το 2008, περιφερόμενος στην Ελληνική Επικράτεια, με αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας); Θέλουν για υπουργό τους, τον Κωστή Χατζηδάκη  ο οποίος εξακολουθεί και συμμετέχει στη Διοικούσα επιτροπή της ΜΚΟ «Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης», μαζί με τον κ. Παρασκευά Αυγερινό και τον κ. Αλέκο Αλαβάνο (Ο κ. Αλαβάνος πρωτοστάτησε, σαν εκπρόσωπος της συγκεκριμένης ΜΚΟ, πέρσι τον Ιανουάριο, υπερασπιζόμενος τους λαθρομετανάστες, κατά την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών και ακολούθως, όταν αυτοί φιλοξενήθηκαν, τον Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία»); Θέλουν για υπουργούς τους, τους νεοφιλελεύθερους Στέφανο Μάνο και  Θάνο Τζήμερο;
Συνεπώς, στις νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου 2012 ο Ελληνικός λαός πρέπει να αποτελειώσει το έργο που ξεκίνησε στις 6 Μαΐου 2012. Να μην υποκύψει στα τρομοκρατικά διλλήματα της ΝΔ, τα οποία αποσκοπούν στο να καταλάβει την πρώτη θέση που θα της δώσει την δυνατότητα με υψηλότερα ποσοστά και εκμεταλλευόμενη τον καλπονόμο, που δίνει bonus στο πρώτο κόμμα τις 50 έδρες, παραποιώντας ουσιαστικά το εκλογικό αποτέλεσμα, να σχηματίσει, κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και κάποιους άλλους «εύκολα διαθέσιμους».

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος