ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.12

Πρώην υπ. Οικονομικών της Αυστρίας: «Η σωτηρία της Ελλάδας είναι μια σωτηρία των τραπεζών και, έως σήμερα, στους ίδιους τους Έλληνες δεν έφθασε ούτε ένα λεπτό του ευρώ»


ασθενής, Αυστρία, βοήθεια, Ελλάδα, θάνατος, καγκελάριος, Μπρούνο Κράισκι, πολίτε


Τη θέση ότι τα χρήματα που δόθηκαν για τη σωτηρία της Ελλάδας έφτασαν στις τράπεζες και όχι στους Έλληνες πολίτες εξέφρασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας.
«Η σωτηρία της Ελλάδας είναι μια σωτηρία των τραπεζών και, έως σήμερα, στους ίδιους τους Έλληνες δεν έφθασε ούτε ένα λεπτό του ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάνες Άντρος μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ».
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ιστορικού καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι και κορυφαίος, σήμερα, οικονομικός παράγοντας της χώρας χαρακτήρισε  το «πακέτο σωτηρίας» της Ελλάδας ως «απερίσκεπτη θεραπεία», που θα μπορούσε να στείλει τον ασθενή ακόμη και στον θάνατο, καθώς, χωρίς θεραπεία των αιτίων, η «επιβληθείσα, υπερβολική, εξαναγκαστική λιτότητα», δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Σύμφωνα με τον κ. Άντρος, η οικονομία στην Ελλάδα συρρικνώνεται και το κράτος πρέπει να πληρώνει ολοένα και υψηλότερα επιτόκια, κάτι που μπορεί να συγκριθεί με έναν γιατρό, ο οποίος γράφει στον ασθενή ένα δραστικό φάρμακο σε δεκαπλάσια δόση, χωρίς να λάβει υπόψη του τις παρενέργειες.
Όμως, κατά την άποψή του, μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, εξαιτίας του κινδύνου μετάδοσης σε άλλες χώρες της, είναι πολύ πιο ακριβή απ΄ότι η προσπάθεια σωτηρίας της.
Ο ίδιος θεωρεί πως οι ευρωπαϊκές τράπεζες, με μια χαλαρή παροχή δανείων, συνέβαλαν και οι ίδιες στο τεράστιο χρέος των Ελλήνων και στο ερώτημα ποιος φέρει την ευθύνη, αυτός που δίνει το δάνειο ή αυτός που το παίρνει, η απάντηση είναι πως και τα δύο μέρη ευθύνονται εξίσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: