ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.12

ΠΟΙΟΙ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;

Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο για την ανάταξη της εθνικής οικονομίας. Παρ'όλα αυτά, πέρα από την περιρρέουσα καταστροφολογία, ποιοι είναι αυτοί που θα ζημιωθούν από την επιστροφή στη δραχμή, ποιοι θα υποφέρουν πραγματικά από την έξοδο από την ευρωζώνη;
Κατά τον Δ. Καζάκη, θα υποφέρουν:
α) Εκείνοι που εργάζονται στις χρηματαγορές, απασχολούμενοι στην καθόλα αντιπαραγωγική διαδικασία αγοραπωλησίας χρήματος.
β) Τα λογής λογής λαμόγια που λυμαίνονται την οικονομική ζωή του τόπου κάνοντας γερές μπάζες με “αρπαχτές”.
γ) Εκείνοι που έχουν βγάλει μεγάλα κεφάλαια στο εξωτερικό, στεγνώνοντας από ρευστό το εσωτερικό της χώρας (φυσικά δεν τίθεται ζήτημα για τα “μικρά ψάρια”).
Οι τελευταίοι εντοπίζονται κατόπιν ελέγχου της κίνησης κεφαλαίου μέσω των εθνικοποιημένων τραπεζών, και είτε τα χρήματα επιστρέφονται, είτε επιβάλλεται αυστηρή φορολογία στα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας.
Αντίστοιχη είναι η πολιτική με τις 15.000 περίπου offshore εταιρίες, οι οποίες ως επί το πλείστον διακινούν μαύρο χρήμα..
Από την ομιλία του Δ.Καζάκη στη Χαλκίδα, την 29η Μαΐου 2012.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: