ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.12

ΚΕΡΚΥΡΑ: Οι ανεπίτρεπτες, τρομοκρατικές και κυρίως επικίνδυνες δηλώσεις του κ.ΔΕΝΔΙΑ !!


Άνοιξαν και στο νησί μας οι οχετοί της τρομοκρατίας και πεμπτοφαλλαγγίτικης μαύρης προπαγάνδας, της διαπλοκής και της Τρόικας. Των εναπομεινάντων συμμάχων της καταρρέουσας μνημονιακής παράταξης των προθύμων.
Ήδη έχουμε ακούσει πολλά, θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα: Έρχεται η δραχμή, διαλύεται η χώρα, δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, θα γίνουμε ζούγκλα, συμμορίες με καλάσνικοφ θα τριγυρνούν στους δρόμους, θα πέσει κομήτης, περονόσπορος και φυλλοξήρα.
Έντρομοι οι χρεοκοπημένοι εγχώριοι πολιτικοί και επιχειρηματικοί υπεργολάβοι των διεθνών κερδοσκόπων εφαρμόζουν τακτική καμένης γης, επιδιώκοντας να…αποτρέψουν το λαό να ολοκληρώσει τη δουλειά! Δηλαδή:
● Να «καθαρίσει», οριστικά, με αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια, χρεοκόπησαν τη χώρα, την οδήγησαν στα μνημόνια και το ξεπούλημα και
● Να απαιτήσει από τους Ευρωπαίους και λοιπούς αδίστακτους τους δανειστές, την αλλαγή πορείας της χώρας και την επιστροφή της εξουσίας – κυριαρχίας εκεί όπου αυτή ανήκει. Όχι στον Ράιχενμπαχ και τον Τόμσεν, αλλά στον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή του.
Δεν τους ενδιαφέρει αν με τις δηλώσεις τους προκαλούν ζημιά στην Χώρα.Καρφί δεν τους καίγεται αν με τις μπαρούφες που δημόσια ξεστομίζουν, σπρώχνουν τον κόσμο να σηκώνει τα χρήματα του από τις τράπεζες.
Αντίθετα αυτός είναι ο απώτερος σκοπός τους. Η τρομοκρατία του κόσμου που θα προκαλέσει μαζική εκροή καταθέσεων.
Στο πλαίσιο αυτό και οι δηλώσεις του αξιότιμου κ.Δένδια που έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι…
«Εγώ νομίζω ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, η Δευτέρα που θα ξημερώσει θα είναι καταστροφική ημέρα για την Ελλάδα. Θα καταρρεύσει κατ΄ αρχήν το τραπεζικό σύστημα. Δεν ξέρω αν θα ανοίξουν οι Τράπεζες»
Διαβάστε το ρεπορτάζ του corfupress και ακούστε τις δηλώσεις του κ. Δένδια
Η ενδεχόμενη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα σημάνει την απόλυτη καταστροφή της χώρας από την επόμενη κιόλας των εκλογών.
Αυτό εκτίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στο κρατικό ραδιόφωνο. Μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας και το Γιάννη Ανδριώτη, υποστήριξε ότι με ένα εκλογικό αποτέλεσμα όπου πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, πιθανόν να μην ανοίξουν καν οι τράπεζες τη Δευτέρα 18 Ιουνίου ενώ επιτέθηκε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για πανσπερμία απόψεων: «Οι εκλογές του Ιουνίου είναι βαθύτατα διλληματικές εκλογές. Έχουμε να κάνουμε αφενός μεν με μια προοπτική που είναι απολύτως βέβαιο ότι εάν ακολουθηθεί θα θέσει την Ελλάδα εκτός του ευρώ και εκτός της Ευρώπης. Και, μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να ακολουθηθεί. Εγώ νομίζω ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, η Δευτέρα που θα ξημερώσει θα είναι καταστροφική ημέρα για την Ελλάδα. Θα καταρρεύσει κατ΄ αρχήν το τραπεζικό σύστημα. Δεν ξέρω αν θα ανοίξουν οι Τράπεζες».
Για τη συνεργασία με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ, τη χαρακτήρισε ως αναγκαίο κακό λόγω της ανάγκης για συσπείρωση των δυνάμεων που υποστηρίζουν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το κοινό της νόμισμα. Σχολιάζοντας την τοπική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον συνυποψήφιό του Στέφανο Γκίκα μετά τις εκλογές, υποστήριξε ότι ο Κερκυραίος πολίτης σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο δεν ασχολείται με τις πικρίες καθενός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο δενδιας ο ηλιθιος χασοδικης που ξεφυτρωσε απο το πουθενα βγαζει και γλωσσα....εχω χασει δικη με τον δενδια που την κερδιζε και πρωτοετης φοιτητης