ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.12

Πάνος Καμμένος στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι": -Ανοίγουμε τις φυλακές για τους προδότες του λαού. Να φύγουν οι Τροικανοί όσο είναι καιρός!


Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τροχίζουν τα κονσερβοκούτια!
Πριν λίγο ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"δήλωσε>"Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο υπουργός που οδήγησε τη χώρα και τον λαό της στην υποδούλωση της Τρόικας. Δεν είναι δυνατόν να απολαμβάνει την επιβράβευση των εντολέων του, φιλοξενούμενος στην Σύνοδο της Λέσχης Μπίλνετρμπεργκ στη Βιρτζίνια, τη ώρα που οι Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν. Ο κύριος αυτός πρέπει να συλληφθεί με το που πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. Όσο για τους Τροικανούς, τους καλούμε να εγκαταλείψουν τώρα την Ελλάδα..."
Στο μεταξύ μετά την συνάντησή του με  τον Υπηρεσιακό Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, δήλωσε:
«Συναντηθήκαμε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον υπουργό Οικονομικών και το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, προκειμένου να ενημερωθούμε για την κατάσταση της οικονομίας αυτή τη στιγμή, όπως επίσης και για την πορεία των εσόδων.
Είναι σημαντικό, πρώτον, ότι διαπιστώθηκε η πλήρης αποτυχία του μνημονίου.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι η πηγή της υστέρησης των εσόδων είναι η ύφεση. Η ύφεση που δημιουργήθηκε από το Μνημόνιο 1 και το Μνημόνιο 2 με ευθύνη των συγκυβερνώντων, του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και βεβαίως της πρώτης κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα να προχωρήσει με τα Μνημόνια που οδηγούν σε ύφεση και θα οδηγήσουν ουσιαστικά σε πλήρη υστέρηση των εσόδων του κράτους.
 Δεύτερον, ο μύθος ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν μπορούν να πληρωθούν αν δεν πάρουμε τη δόση από τους δανειστές, καταρρίφθηκε.
 Θα πρέπει να σταματήσουν πλέον τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τους δανειστές.
 Οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων όπως επίσης και τα έξοδα για την παιδεία και την υγεία πληρώνονται και επαρκούν από το φορολογικά έσοδα που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.
 Τρίτον. Είναι σαφές, ότι σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα από τον προϋπολογισμό, το πλεόνασμα αυτό θα πηγαίνει υποχρεωτικά για να εξυπηρετήσει πρώτα τις απαιτήσεις των δανειστών.
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μετά από αυτή την συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα σταματήσει να φοβάται εκείνους που χρησιμοποιούν ως απειλή τους μισθούς και τις συντάξεις.
 Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν να φοβηθούν μόνο από τους τοκογλύφους και τα εγχώρια όργανά τους και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει περιέλθει σε αυτό το σημείο από την επιβολή των Μνημονίων.
 Είναι η ώρα πλέον να φύγουν από εδώ και η τρόικα και τα όργανά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: